Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

No taky mi to pani hodinarka rikala ze kde jsou casy kdyz byly nerezove pouzdra za 360Kc(s)? (nevim jestli byly od Eltonu? mozna nejaky vyprodej v krizovych 90. letech) Ale pravdepodobne byly jako ND dostupne.

jj taky mi můj hodinář říkal, že kdysi dávno měl hromadu nerez pouzder z eltonu, ale že to pro něj v tu dobu němelo nějak moc hodnotu tak to buchnul ing.Hněvsoj do Parexa.Škoda, mohl jsem mít teď všechny sporty v nerezu a za pár kaček:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím svůj první hodinářský úspěch: Dnes se mi povedlo úspěšně vyměnit natahovací péro v těchto sportech. Dnes jsem je doskládal a dal jsem jim Kovotex, který se mi podařilo od kamaráda koupit za 50 kč. Byl jsem tak zažraný do práce, že jsem si nevzpoměl celou operaci nafotit, taky asi proto, že jsem netušil, jestli se mi to povede.

post-10277-065615600 1292368374.jpg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Puvodni dotaz: Mohol by mi prosím Vás niekto ozrejmiť či pri takýchto farebných variantoch ide o rôzne pôsobenie poveternostných vplyvov, alebo o výrobný typ. Dostal sa mi totiž do rúk aj takýto zelenší cif., a neviem či si ho mám vsadiť do nejakých sportov, alebo to nechať tak.Ospravedlňujem sa autorom fotiek ktoré som si požičal bez ich zvolenia.

Jsou to dvě různé barevné mutace humbert.

post-5320-014553000 1289602734.jpg

Edit: obrázek

Chtel bych se zeptat ohledne zelenych humbert. Prvni ciselnik zleva jsou klasicka zelena, ale cim se od sebe lisi ten druhy a treti? fotku jsem si dovoli trochu upravit, ale rozdil nejak nevidim. Dekuji za vysvetleni.

post-12859-077462800 1292678370.jpg

Odkaz ke komentáři

Druhé a třetí jsou jeden model,ale mám jeden takovýto číselník jakoby lakovaný a barvy jsou výraznější než u matného. Ty první zleva jsou bych řekl samostaný model,mám takovýto totožný. U těch žlutých variant budou asi častější odstínové meziverze vlivem těch "povětrnostních vlivů".

Odkaz ke komentáři

Dárce orgánů, kterého jsem dostal v šesté či sedmé třídě za vysvědčení a jeho dnešní varianta z Eltonu. Tím bych chtěl i poděkovat pí. Krskové za příkladnou komunikaci a celkově i Eltonu. Hodinky příjemně překvapily, snad jen luminiscence je vpravdě teoretická...........

Posted Image

Posted Image

K lepším fotkám se snad dokopu.

Odkaz ke komentáři

Druhé a třetí jsou jeden model,ale mám jeden takovýto číselník jakoby lakovaný a barvy jsou výraznější než u matného. Ty první zleva jsou bych řekl samostaný model,mám takovýto totožný. U těch žlutých variant budou asi častější odstínové meziverze vlivem těch "povětrnostních vlivů".

Dovolim si to tedy shrnout: 1. zeleny podklad + cervene body, 2. bily podklad + zelene body, 3. zluty podklad (dve varianty) + cervene body. Je to takhle spravne?

Odkaz ke komentáři

Dovolim si to tedy shrnout: 1. zeleny podklad + cervene body, 2. bily podklad + zelene body, 3. zluty podklad (dve varianty) + cervene body. Je to takhle spravne?

Mám někde doma ještě bílý podklad a červené body. A u bílého podkladu jsou taky dvě varianty odstínu zelené.
Odkaz ke komentáři

Mám někde doma ještě bílý podklad a červené body. A u bílého podkladu jsou taky dvě varianty odstínu zelené.

Ano, bily podklad a cervene body mam, koupil jsem je nedavno na aukru od Tolji. Bilych se zelenymi body mam nekolik, prijdou mi vsechny stejne, lisi se jen tim, ze nektere maji oranzovou vterinovku. Mohl bys sem dat ty dve ruzne varianty zelene? Myslim, ze by to mohlo zajimat i ostatni, navic by se tim ziskal celkovy prehled o vsech barevnych mutacich.

Jestet jeden dotaz, na mnoha fotkach tady jsou sporty na plastovych remincich s ovalnymi otvory a cernou sponou. Predpokladam, ze to neni original. Daji se nekde sehnat?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...