bohus76 Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Preji vsem krasne a pohodove proziti vanocnich svatku. Prikladam velmi nevydarenou fotku mych sportu, ktere sbiram teprve pul roku. Jsou tam tedy i Eleganty, ktere mam po tatovi. Tohle "bydleni" jsem vytvoril teprve nedavno a i kdyz to neni nic moc, mam z nej velkou radost. Krome cervenych PS 2.1 jsou vsechny po leceni u hodinare a vsechny nosim. Myslim si, ze nema cenu se na ne jen doma divat, je potreba si je uzit, zivot je kratky..... Dobrý nápad s tím tubexem,jednoduché a hlavně laciné,stačí jen sehnat nějakou krabici a tyčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Preji vsem krasne a pohodove proziti vanocnich svatku. Prikladam velmi nevydarenou fotku mych sportu, ktere sbiram teprve pul roku. Jsou tam tedy i Eleganty, ktere mam po tatovi. Tohle "bydleni" jsem vytvoril teprve nedavno a i kdyz to neni nic moc, mam z nej velkou radost. Krome cervenych PS 2.1 jsou vsechny po leceni u hodinare a vsechny nosim. Myslim si, ze nema cenu se na ne jen doma divat, je potreba si je uzit, zivot je kratky..... Nechal jsem si něco podobného vyrobit od truhláře, tak až to bude přidám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 25. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 (upraveno) Krásné - ty ještě nemám. Tak přidám fotku sesterských natahovacích A taktéž přeji krásné svátky! Díky, nápodobně Na tyhle bílé už mám ciferník, takže je jen složit. @vanuska Pěkná sbírka Upraveno 25. prosince 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Díky, nápodobně Na tyhle bílé už mám ciferník, takže je jen složit. Gratuluji! Tak to musím sehnat ty automaty a uděláme si společné foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Dobrý nápad s tím tubexem,jednoduché a hlavně laciné,stačí jen sehnat nějakou krabici a tyčky. Mam to pripevnene uvnitr prosklene nabytkove skrinky, z fotky to neni patrne. Uvnitr je novodurova odpadni trubka, prumer nevim, zkusmo jsem vybral tu ktera tam sla nasunout a nemela vuli. Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem vanuska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Dobrý nápad s tím tubexem,jednoduché a hlavně laciné,stačí jen sehnat nějakou krabici a tyčky. Ten tubex sa osvedčil aj mne, len som ho ešte obalil látkou a šup s ním do krabičky na čaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Rad bych se zeptal zkusenejsich. PS 2.1 s cervenym cifernikem se delaly jen s brousenym pouzdrem, nebo i s normalnim lesklym? Armovak byl jen cervenobily? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Ten tubex sa osvedčil aj mne, len som ho ešte obalil látkou a šup s ním do krabičky na čaje. Hezke. Kde jsi kupoval takovou krabicku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Rad bych se zeptal zkusenejsich. PS 2.1 s cervenym cifernikem se delaly jen s brousenym pouzdrem, nebo i s normalnim lesklym? Armovak byl jen cervenobily? Dekuji Tak jak píšeš - jen tahle verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Tak jak píšeš - jen tahle verze. Dekuji za rychlou odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Tak se tedy taky jedněma kráskama pochlubím ať tu jen nečtu.V takovém stavu sem je získal a to nebyli nikdy u hodináře, jen už někdo lezl dovnitř na čumandu. Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem Sobina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Tak se tedy taky jedněma kráskama pochlubím ať tu jen nečtu.V takovém stavu sem je získal a to nebyli nikdy u hodináře, jen už někdo lezl dovnitř na čumandu. Krasavice a v super stavu. Kde rostou - taky bych zašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Tak se tedy taky jedněma kráskama pochlubím ať tu jen nečtu.V takovém stavu sem je získal a to nebyli nikdy u hodináře, jen už někdo lezl dovnitř na čumandu. Tohle je krasa. Zavidim, ale preji ti to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Foto "zeleno-červených" hodím hneď po výmene skla Tak sa mi konečne uvoľnilo trocha času a sú tu spomínané zeleno červené. A všetkým všetko najlepšie do nového roka nech Vám to dobre tiká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Když teď vypukla ta červenománie ... konečně jsem sehnal pěkné pouzdro, vlastně celé hodinky, takže ty horší asi půjdou do světa. Mají ale za sebou 25 let na šachtě, je mi jich líto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Když teď vypukla ta červenománie ... konečně jsem sehnal pěkné pouzdro, vlastně celé hodinky, takže ty horší asi půjdou do světa. Mají ale za sebou 25 let na šachtě, je mi jich líto ... Není to škoda? Já si většinou ty horší nechávám na běžné nošení, abych si ty hezké nešoupal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Tak mě napadlo, jak u vašich sportů, které máte na běžné nošení, anebo i u těch dalších, zkoušíte vodotěsnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Nastavím si sprchu na ostrý masážní paprsek vody a pak pod plným tlakem do nich buším vodou ze všech stran. Funguje to stoprocentně - co projde tímhle testem, tak může na tobogány a do vířivek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Já jsem to dělal tou tlakovou zubní tryskou, nespotřebuješ tolik vody a funguje to též spolehlivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Já jsem to dělal tou tlakovou zubní tryskou, nespotřebuješ tolik vody a funguje to též spolehlivě Tak už vím, o co si napíšu ježíškovi. Škoda, že jsi to nenapsal o něco dřív, teď abych rok čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se