Jump to content

Prim Sport 2

Recommended Posts

1 řada, 3 sloupec, ty jsem kdysi měl, asi na zákl. škole, ale přetočil jsem je jednou a oprava stála hodně, tak jsem nedostal už nic. skvělé hodinky.

Žlutá humberta. Já měl na základce zelená :) To budeš tak kolem ročníku 80, ne?

ahoj, ja mam tuto barvu v automatu kal 69. U manualu (viz tve fotky) si nejsem jisty pouzdrem - videl jsem je dvakrat a vzdy byly v takovem plastovem pouzdre, neco jako byvaji kvarcky.

jo a kalibr je 64, ze?

Já si nejsem jistý, ale myslím, že už jsem ten bílý manuál viděl tafy někde na fóru.

Kalibr 64 to byl, ale nevratně poškozený(přetržený šroub v základní desce u setrvačky). Tak tam teď je 68čka a až seženu funkční 64ku, tak ji tam vrátím.

Když jsme u toho - tu 69ku s bílým(šedým?) cifrem zoufale sháním - ta mi chybí do řady - kdyby jsi se náhodou o nějaké doslechl, tak mi prosím dej vědět. Díky.

Edit: překlep

Edited by Honza.manta

• 2 weeks later...

Fakt krásný. Závidím. Nááádhera.

Netřeba závidět, většina z toho se dá sehnat s kusem štěstí či usilovnějším sledováním Aukra. Zvláště ty Prim Sport 2 ;)

Další fotka maxi mixu PS2, PS1 a nějakých bastlů.

post-6998-127615714759.jpg

A mého červeného vína. :wine:

Já jsem taky doma jedny našel.Přikládám foto jako důkaz:-)

Mají prasklý sklo, ale po tom co zažili můžu v klidu prohlásit, že jsou nezničitelný.

Sklíčko koupíš za pár korun z Parexa. :smile_anim:

Sklíčko koupíš za pár korun z Parexa. :smile_anim:

Doporučuju se spíš zeptat nějakého hodináře, třeba už ty sklíčka z Parexa má. Kvůli jednomu dělat objednávku, to je docela silné. Ale kdyby už jo, tak taky přibrat lunetku :)

Edited by Biges

Já jsem taky doma jedny našel.Přikládám foto jako důkaz:-)

Mají prasklý sklo, ale po tom co zažili můžu v klidu prohlásit, že jsou nezničitelný.

Chtěl jsem se zeptat odkud je tento pásek orig. asi nebude už ho nějakou dobu scháním a často ho vidím na sportech..

Chtěl jsem se zeptat odkud je tento pásek orig. asi nebude už ho nějakou dobu scháním a často ho vidím na sportech..

Pásek je určitě neoriginál. Tenhle si ale nekupuj, je takový plastový, divný na omak. Cena myslím kolem 50 Kč.

Originál jsem přebrousil, když jsem boural v 15 na kole. Zůstal držet asi na 2 až 3 milimetrech.

Taky sklo není původní, to jsem taky probrousil.. v tom rádiusu byla díra na dvě sirky, ale hodiny pořád šli.

Proto tvrdím, že jsou nezničitelný..

Dneska se stavím u hodináře, to by bylo aby neměli v Novém Městě sklo a lunetu na PS2 :-)

Zeptám se ti i na pásek, jestli někde neleží v šupleti originál..