jovani Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 bola mi poslana lepsia fotka, a napis je CSSR stav hodiniek je v pohode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Tak pak pošli nějaký hezký fotky- až( jestli)budeš šťastný majitel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Tak to je dobře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 cize, vzhladom aj k cene, oplati sa do nich ist? este pockam na odskusanie presnosti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlando1 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 při brouzdání na aukru jsem narazil na tohle:http://www.aukro.cz/item1149325778_prim_sport_automatic.htmlhttp://www.aukro.cz/item1149325790_prim_sport_automatic_kovovy_reminek.htmlmoc by mě zajímalo, co si o tom myslíte, předem děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Se z toho stává poradna místo místa, kam lidi mají dávat fotky Je taková fuška alespoň ty fotky sem překopírovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlando1 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Omlouvám se, zkusím to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero55 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Omlouvám se, zkusím to. bastl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 Omlouvám se, zkusím to. Dík, dobrá práce! +1 Je to rozhodně složenina, ale vypadá zajímavě Jen tu sekundovou ručku by to chtělo nahradit originální s obdélníčkem na konci. Ty ručičky z PS1 tomuhle ciferníku určitě sluší, také mám podobný bastl doma. (fotka je stará, mizerná, vím :-) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmoobbyy Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlando1 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Taky se pochlubím s mojí "sbírkou". Humberta jsem koupil na autoburze od jednoho cikána, až na zalomený kousek stěžejky (asi jak je někomu rval z ruky ) vypadaly celkem dobře, ty se zelenými indexy jsem našel na sbazaru. Edited July 23, 2010 by orlando1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Tak tady ještě dvě foto na přání člana Novice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Tak tady ještě dvě foto na přání člana Novice. Hezké! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Tak jsem vyvětral své oblíbené PS2 u moře a v moři a i v bazénu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onney Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Zkouška vodotěsnosti v praxi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 Za dnešek mi snad dojdou plusové body, takových nových Sportů :-D Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní. Hezké. Korunku bych asi nechal, Možná to bude chtít novou lunetku, původní se shánějí obtížně, ale ty nové z Parexa jsou docela použitelné. Jinak dýnko "zkoušeno na 0,4 MPa" bylo novější, přinejhorším se dá sehnat, ale asi bych to kvůli takové drobnosti nehrotil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dizi Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) Takže dnes mi prišli moje prvé Sport II. Prikladám dve rýchle fotografie. Bohužiaľ dýnko nepasuje(?) k číselníku a idú iba 8 sekúnd po posunutí ručičiek. S predajcom už jednám a dúfam, že má aspoň trochu súdnosti Edited July 26, 2010 by dizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 Tyhle hodinky jsou rozhodně originál jak se vyráběly včetně ciferníku a dýnka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Takže dnes mi prišli moje prvé Sport II. Prikladám dve rýchle fotografie. Bohužiaľ dýnko nepasuje(?) k číselníku a idú iba 8 sekúnd po posunutí ručičiek. S predajcom už jednám a dúfam, že má aspoň trochu súdnosti Mám troje a všechny mají shodné dýnko. Tak se s prodejcem dohodni, aby ti zaplatil opravu - jestli je prodával jako funkční. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dizi Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) Nesedel mi ten nápis 50m na číselníku a 0.4MPa na dýnku. Predajca tvrdí, že pred poslaním boli plne funkčné, takže zrejme neprežili starostlivosť Slovenskej Pošty (aj keď na obranu pošty musím povedať, že neboli vhodne zabalené). Dať opraviť sa mi už zrejme neoplatí... ani netuším, koľko by to mohlo stáť. Zajtra ich posielam naspäť (teda, ak by ich niekto nechcel za 15?+prípadná pošta). Edited July 26, 2010 by dizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts