Jump to content

Prim Sport 2

Recommended Posts

Omlouvám se, zkusím to.

Dík, dobrá práce! +1

Je to rozhodně složenina, ale vypadá zajímavě :) Jen tu sekundovou ručku by to chtělo nahradit originální s obdélníčkem na konci. Ty ručičky z PS1 tomuhle ciferníku určitě sluší, také mám podobný bastl doma.

Posted Image

(fotka je stará, mizerná, vím :-) )

Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní.

post-11430-1279911299,12.jpgpost-11430-1279911314,66.jpgpost-11430-1279911324,09.jpg

• Upvote 1

Taky se pochlubím s mojí "sbírkou". Humberta jsem koupil na autoburze od jednoho cikána, až na zalomený kousek stěžejky (asi jak je někomu rval z ruky :yucky: ) vypadaly celkem dobře, ty se zelenými indexy jsem našel na sbazaru.

post-10277-127991822774.jpg

Edited by orlando1
  • Upvote 1

Za dnešek mi snad dojdou plusové body, takových nových Sportů :-D

Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní.

Hezké. Korunku bych asi nechal, Možná to bude chtít novou lunetku, původní se shánějí obtížně, ale ty nové z Parexa jsou docela použitelné. Jinak dýnko "zkoušeno na 0,4 MPa" bylo novější, přinejhorším se dá sehnat, ale asi bych to kvůli takové drobnosti nehrotil.

Takže dnes mi prišli moje prvé Sport II. Prikladám dve rýchle fotografie. Bohužiaľ dýnko nepasuje(?) k číselníku a idú iba 8 sekúnd po posunutí ručičiek. S predajcom už jednám a dúfam, že má aspoň trochu súdnosti :thumbsdown_anim:

Posted Image

Posted Image

Edited by dizi

Takže dnes mi prišli moje prvé Sport II. Prikladám dve rýchle fotografie. Bohužiaľ dýnko nepasuje(?) k číselníku a idú iba 8 sekúnd po posunutí ručičiek. S predajcom už jednám a dúfam, že má aspoň trochu súdnosti :thumbsdown_anim:

Mám troje a všechny mají shodné dýnko. Tak se s prodejcem dohodni, aby ti zaplatil opravu - jestli je prodával jako funkční. :smile_anim:

Nesedel mi ten nápis 50m na číselníku a 0.4MPa na dýnku. Predajca tvrdí, že pred poslaním boli plne funkčné, takže zrejme neprežili starostlivosť Slovenskej Pošty (aj keď na obranu pošty musím povedať, že neboli vhodne zabalené). Dať opraviť sa mi už zrejme neoplatí... ani netuším, koľko by to mohlo stáť. Zajtra ich posielam naspäť (teda, ak by ich niekto nechcel za 15?+prípadná pošta).

Edited by dizi