Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Pěkné. Který z těch černobílých armováků je originál? Sám v tom nemám jasno...

Na těch modrých je určitě originální. Co se týče černých, to bohužel nevím, hodinky se mi už tak dostaly do ruky. Budeme tuto odpověď nechat na jiné členy fóra... Pokud tedy někdo víte, napiště to prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten vlevo se dával po revoluci do pouzder s bílými ciferníky s číselnými indexy - jednak ZJS a jednak do automatů kal.69. Ovšem dával se tam i skoro stejný s jemnějšími indexy, ale ten se dával i do soudků a viděl jsem i soudky se shodným armovákem jako sporty 2.1 a 2.2 a existují i porevoluční sporty, které mají armovák čistě bílý bez indexů. Pes, aby se v tom vyznal.

Ty máš potápky ZJS?! - Já měl doteď pocit, že číňani nedělali/neuměli datové okénko na šestce.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny jen bych se zeptal ohledně těch armováků.Copak jsou ze soudků použitelné i do sportů.Kdysi jsem se o něco takového pokoušel a bez úspěchu.prostě jsem ho tam nedostal a prasklo sklo.Nebo to je jen moje nešikovnost? Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

Ten vlevo se dával po revoluci do pouzder s bílými ciferníky s číselnými indexy - jednak ZJS a jednak do automatů kal.69. Ovšem dával se tam i skoro stejný s jemnějšími indexy, ale ten se dával i do soudků a viděl jsem i soudky se shodným armovákem jako sporty 2.1 a 2.2 a existují i porevoluční sporty, které mají armovák čistě bílý bez indexů. Pes, aby se v tom vyznal.

Ty máš potápky ZJS?! - Já měl doteď pocit, že číňani nedělali/neuměli datové okénko na šestce.

Ale to jsou ty co jsi měl dneska v ruce- je na nich napsáno 40 metrů, tak jsem si dovolil... no...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...