Mr.Zizi Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Paráda. Limited edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Tři sestry...pro čtvrtou mutaci schází už je pouzdro. Zajímal by mě Váš názor na žlutou mutaci humbert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Tři sestry...pro čtvrtou mutaci schází už je pouzdro. Zajímal by mě Váš názor na žlutou mutaci humbert. To koukám, ty žlutý ručky jsem ještě nikdy neviděl. Nojo- ale já toho ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 To koukám, ty žlutý ručky jsem ještě nikdy neviděl. Nojo- ale já toho ještě neviděl... Ono to totiž je má výroba, s Orlandem jsme nad tím přemýšleli a nakonec jsem se rozhodl takto. Bílá humerta byla taky doladěna doma :-) žádný elton :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Jasný jak facka - ručky na levých a pravých sportech jsou zbastlené, ale vypadá to moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Jasný jak facka - ručky na levých a pravých sportech jsou zbastlené, ale vypadá to moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jasný jak facka - ručky na levých a pravých sportech jsou zbastlené, ale vypadá to moc pěkně. taky se mi to moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 taky se mi to moc líbí. Velmi děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) Jedna ukázka zakázkové stavby pro jednu skvělou slečnu, kterou jsme vytvořili společně s váženým členem fóra...(originální lunetu schovávám na renovace) Upraveno 25. května 2012 uživatelem Honzuska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 No každopádně se mi to na ženskou ruku líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Ze tří sester už jsou čtyři. Ta čtvrtá není ale jen tak nějaká, jedná se o dobovou předělávku 684 se samonátahem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 A dokončené PS 2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 A dokončené PS 2.1 Pěkné. Který z těch černobílých armováků je originál? Sám v tom nemám jasno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Pěkné. Který z těch černobílých armováků je originál? Sám v tom nemám jasno... Na těch modrých je určitě originální. Co se týče černých, to bohužel nevím, hodinky se mi už tak dostaly do ruky. Budeme tuto odpověď nechat na jiné členy fóra... Pokud tedy někdo víte, napiště to prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Originál je ten prostřední na modrých sportech. Ten na černých sportech je taky originál, ale dával se do jiných sportů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Originál je ten prostřední na modrých sportech. Ten na černých sportech je taky originál, ale dával se do jiných sportů. cenná info- a na kteréže patří ten vzorek vlevo? Mám něco podobného na potápkách se ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Ten vlevo se dával po revoluci do pouzder s bílými ciferníky s číselnými indexy - jednak ZJS a jednak do automatů kal.69. Ovšem dával se tam i skoro stejný s jemnějšími indexy, ale ten se dával i do soudků a viděl jsem i soudky se shodným armovákem jako sporty 2.1 a 2.2 a existují i porevoluční sporty, které mají armovák čistě bílý bez indexů. Pes, aby se v tom vyznal. Ty máš potápky ZJS?! - Já měl doteď pocit, že číňani nedělali/neuměli datové okénko na šestce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Zdravím všechny jen bych se zeptal ohledně těch armováků.Copak jsou ze soudků použitelné i do sportů.Kdysi jsem se o něco takového pokoušel a bez úspěchu.prostě jsem ho tam nedostal a prasklo sklo.Nebo to je jen moje nešikovnost? Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Dle mých zkušeností jsou ty armováky záměnné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Ten vlevo se dával po revoluci do pouzder s bílými ciferníky s číselnými indexy - jednak ZJS a jednak do automatů kal.69. Ovšem dával se tam i skoro stejný s jemnějšími indexy, ale ten se dával i do soudků a viděl jsem i soudky se shodným armovákem jako sporty 2.1 a 2.2 a existují i porevoluční sporty, které mají armovák čistě bílý bez indexů. Pes, aby se v tom vyznal. Ty máš potápky ZJS?! - Já měl doteď pocit, že číňani nedělali/neuměli datové okénko na šestce. Ale to jsou ty co jsi měl dneska v ruce- je na nich napsáno 40 metrů, tak jsem si dovolil... no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se