Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím :)

Čtyři roky jsem tu nebyl, takže hned k věci: Zdědil jsem po zesnulém dědovi (čest jeho památce) PS2 se zelenými indexy a nevím co s tím. Odnést hodináři na vyčištění a rozborku? Kolik by tak mohlo stát je uvést do koukatelného stavu? Oproti tomu, co se prodává na aukru, vypadají velmi zachovale. Netuší někdo přibližně z jakého mohou být roku?

Ď.

P.S. Na internetu jsem nikde nenašel nějakou lehce obsáhlou historii modelů prim. Google je zaflákán odkazy na aukro a bazoš. Nezná někdo dobrou stránku?

Po padesáti týdnech výsledek:

post-13296-0-49992600-1426445971_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Návštěva Kolbenky a PS2 na nerezovém muskulaturně machistickém řemeni. Vypadají původně a šlapou na minutku.

20150321_122337.jpg

Dal jsem si tetanovku a pustil jsem se do nich

20150321_122356.jpg

20150321_142744.jpg

20150321_1454147.jpg

20150321_145452.jpg

Spodek je lehoučce chycený /většina toho na fotce je špína/ i pouzdro je dobré, jen fotky z blízka tomu moc nepřidávají.

Nicméně je Junior nasadil na ruku a už je nesundal :lol2:

Sklo bude na výměnu, je prasklé a ručky jsou lehce chycené rzí, ale pokud jsem to dobře dohledal, tak by to měla být první serie PS2 ?

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

Jo ten náramek mne zaujal více než hodinky, ale za 400,- asi dobrý , ne :whistling:

Ještě jeden dotaz, asi se to probíralo, ale nějak jsem to nenašel, jaký je rozdíl ve víčkách, když je tam 4 AT a 0,4 Mpa  ?  Myslím stará a nová výroba, nebo co ?

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Kamarád mi koupil v bazaru za 200,- automaty, akorát je v tom 684 a ne automat :lol2:

20150324_073825.jpg20150324_073845.jpg

Moudře jsem koukal do knihy a zjistil, že část by mohla být i původní a to pouzdro,ciderník a ručička, ale netuším, jestli to je opravdu původní, nebo nějaké Parexo. Víčko je z normálních PS2

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak mám doma svoje první Primky po úderu chronomagu. Parádní řekl bych "jarní" cifr a tah Kovotex trenčín. Nosí se parádně, rezerva 36 hodin a šlapou na minutu. Akorát všichni neznalí říkají klasickou hlášku "že jsou nějaké malé"

Chtěl bych jenom vědět jestli jsou původní nebo ne at vím jestli na ně koupit něco origoš nebo z parexa. Dík

post-29873-0-29599200-1428348588_thumb.jpg

Odesláno

Zdá se mi to nebo se to datum nedá nastavit a musí se přetočit úplně celé?

Zkusil jsi to zpátky přes dvanáctku a zase dopředu ? Jinak hodinky pěkné, akorát bych jim dal novou lunetu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...