Fade Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Ahoj. Jsem tady nový a začal jsem se nějak zajímat o hodinky. Hlavně po tom, co jsem dostal od svého dědy dvoje Prim a nějak se mi zalíbila skutečnost, že mám české hodinky. Tak se tedy taky musím pochlubit s mými Sport 2 Uvažoval jsem i o renovaci, ale jak jsem zjistil ty ceny, hned jsem vychladl. Zároveň bych se rád zeptal, co jsou zač ty druhé? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
straspol Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Ahoj, vítej! No- říkáme jim tady ,, Hulk " a mají číslo 68 379 3, existuje ale více verzí ciferníků.
Honza.manta Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Hulky jsou hlavně ty s těmi zelenými indexy.
straspol Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Hulky jsou hlavně ty s těmi zelenými indexy.Aha, tak to jsem nepochytal, já myslel že ten název je navázaný na ten typ pouzdra.
guzmic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Dnesni ulovek z Opocna Já bych je hodnotil velmi dobře, jsou moc pěkné. Jen na svých mám oranžovou vteřinovku ale která je ok netuším.
nickolas Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Davam to sem s lehkym svrbenim co vsechno je Parexo Jsem v "okoli" do soboty, tak bych to mohl jeste reklamovat
guzmic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Davam to sem s lehkym svrbenim co vsechno je Parexo Jsem v "okoli" do soboty, tak bych to mohl jeste reklamovat Kde je ten Jarek když ho zrovna "potřebujeme" co já vím, cifr je origo, ručky snad taky a pouzdro, víčko nepoznám, ale zdají se mi origoš. Upraveno 9. července 2015 uživatelem guzmic
nickolas Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Rikal, ze veci bere z Eltonu. Nadaval na jejich cenovou politiku a rikal, ze patrne s renovacema konci...pote co mu prestali prodavat dily. Mluvil i o pouzdrech z Polska, ale pry jsou problemove... Tak doufam, ze mam origo
guzmic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Rikal, ze veci bere z Eltonu. Nadaval na jejich cenovou politiku a rikal, ze patrne s renovacema konci...pote co mu prestali prodavat dily. Mluvil i o pouzdrech z Polska, ale pry jsou problemove... Tak doufam, ze mam origo Cenová politika Eltonu je asi jednoduchá, díly Vám prodáme ale za plnou pálku. Taky jsem si nechal zaslat "pár" dílů (korunka, hřídelka + těsnění) a jsem o 5 stováků chudší.
nickolas Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Jak tak projizdim fotky, tak me strasi ty rucky, obzvlast vterinovka. Ale to by mělo jít vyřešit.
Mikefux Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Vteřinovka tam určitě nepatří, podle mých skromných znalostí by tam měla být delší oranžová, takhle je například v dětských Primkách (červené a modré), hodinová a minutová jsou snad v pořádku, aspoň barevně by to mělo být ok, ale radši počkej na vyjádření nějakého odborníka. Pouzdro nevypadá jako z Parexa, má hezky ostré hrany.
nickolas Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Vterinovka ma navlas stejnou barvu jako minutova a hodinova. Mozna je ulomena a vsechny natrene, nebo je to bastl...kazdopadne je kratka. Jake se davaly barvy nevim. Urcite pockam az se vzbudi znalci Diky
guzmic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Vterinovka ma navlas stejnou barvu jako minutova a hodinova. Mozna je ulomena a vsechny natrene, nebo je to bastl...kazdopadne je kratka. Jake se davaly barvy nevim. Urcite pockam az se vzbudi znalci DikyJá ještě vzhůru jsem, ale znalec nejsem ae na 95% bych to viděl na tu oranžovou vteřinovku. Ručky se fakt zdají ok.
Honza.manta Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Hodinky jsou kompletně O.K., jen vteřinovka by měla být oranžová.
prim-ky Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Spaní mě nebaví,ale hodinky ano - na 100% tam patří oranžová vteřinovka !
nickolas Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Diky chlapci! Koupim oranzovou vterinovku na PS2
Honza.manta Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tu by neměl být problém poptat v Eltonu.
Fade Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Za 500 Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
nickolas Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Nejdriv zkusim par obecnich hodinaru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se