Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Jsem tady nový a začal jsem se nějak zajímat o hodinky. Hlavně po tom, co jsem dostal od svého dědy dvoje Prim a nějak se mi zalíbila skutečnost, že mám české hodinky. Tak se tedy taky musím pochlubit s mými Sport 2

Uvažoval jsem i o renovaci, ale jak jsem zjistil ty ceny, hned jsem vychladl. Zároveň bych se rád zeptal, co jsou zač ty druhé? 7cd36a8ce501f4666c133ea01eab8ddc.jpg

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnesni ulovek z Opocna ;)

Já bych je hodnotil velmi dobře, jsou moc pěkné. :clap:  Jen na svých mám oranžovou vteřinovku ale která je ok netuším.  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Davam to sem s lehkym svrbenim co vsechno je Parexo ;) Jsem v "okoli" do soboty, tak bych to mohl jeste reklamovat :)

Kde je ten Jarek když ho zrovna "potřebujeme" co já vím, cifr je origo, ručky snad taky a pouzdro, víčko nepoznám, ale zdají se mi origoš. 

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Rikal, ze veci bere z Eltonu. Nadaval na jejich cenovou politiku a rikal, ze patrne s renovacema konci...pote co mu prestali prodavat dily. Mluvil i o pouzdrech z Polska, ale pry jsou problemove... Tak doufam, ze mam origo ;)

Odesláno

Rikal, ze veci bere z Eltonu. Nadaval na jejich cenovou politiku a rikal, ze patrne s renovacema konci...pote co mu prestali prodavat dily. Mluvil i o pouzdrech z Polska, ale pry jsou problemove... Tak doufam, ze mam origo ;)

Cenová politika Eltonu je asi jednoduchá, díly Vám prodáme ale za plnou pálku. Taky jsem si nechal zaslat "pár" dílů (korunka, hřídelka + těsnění) a jsem o 5 stováků chudší. 

Odesláno

Vteřinovka tam určitě nepatří, podle mých skromných znalostí by tam měla být delší oranžová, takhle je například v dětských Primkách (červené a modré), hodinová a minutová jsou snad v pořádku, aspoň barevně by to mělo být ok, ale radši počkej na vyjádření nějakého odborníka. Pouzdro nevypadá jako z Parexa, má hezky ostré hrany.

Odesláno

Vterinovka ma navlas stejnou barvu jako minutova a hodinova. Mozna je ulomena a vsechny natrene, nebo je to bastl...kazdopadne je kratka. Jake se davaly barvy nevim. Urcite pockam az se vzbudi znalci ;) Diky

Odesláno

Vterinovka ma navlas stejnou barvu jako minutova a hodinova. Mozna je ulomena a vsechny natrene, nebo je to bastl...kazdopadne je kratka. Jake se davaly barvy nevim. Urcite pockam az se vzbudi znalci ;) Diky

Já ještě vzhůru jsem, ale znalec nejsem  :lol2:  ae na 95% bych to viděl na tu oranžovou vteřinovku. Ručky se fakt zdají ok.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...