Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hledej na meneckem eBay, je tam jeden klenotnik (zkusim najit nick), ma slusne ceny

a u hodne nabidek moznost Best Offer, specializuje se predevsim na Breitling.

• po měsících...
Odesláno

Škoda, původně se hodinky tvářily slibně. Jaký jsi měl pocit z gumové lunety? Taky už mohli použít keramiku nebo safír.

Popravde receno jsem ani nezaregistroval, ze maji gumovou lunetu. Jak jsem je dal na ruku, tak jsem je hned zase sundal. Jak tady nekdo zminil, podobnost s Festinama je velka. Na obrazku pusobi dobre, ale real je slabej. Aspon za me.
Odesláno

Popravde receno jsem ani nezaregistroval, ze maji gumovou lunetu. Jak jsem je dal na ruku, tak jsem je hned zase sundal. Jak tady nekdo zminil, podobnost s Festinama je velka. Na obrazku pusobi dobre, ale real je slabej. Aspon za me.

Já už je právě také viděl na živo. Jen jsi mě utvrdil ve stávajícím názoru.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

ked uz superocean, tak steelfish.

tato luneta sa mi nepaci, nehovoriac o fonte cisiel na ciferniku

Odesláno

QUOTE(Radim.Fousek @ 24.3.2010 - 19:42) 407829[/snapback]Lidi probudte se !!!

Kdyz uz nekdo chce vydat za Breitlingy relativne vysokou 5-mistnou castku, tak at si radeji koupi hodinky, ktere se :

1) uz nevyrabi a zadna masina je "nenaseka" v libovolnem mnozstvi

2) musi se mu libit

a ne naopak!

Protoze v okamziku, kdy s novyma hodinkama opusti prodejce, uz ztratil minimalne 50 % z ceny (pokud nevyjednal patricnou slevu, kterou ja osobne povazuji za podraz vuci ostatnim zakaznikum). Ja ale, kdyz koupim Breitlingy z 60-tych az 90-tych let s klasickym mechanickym kalibrem, muzu si byt (skoro) jisty, ze hodnota nebude klesat, ale s pokracujici inflaci stoupat.

Zapremyslejte o tom.

Zdravi Radim

Radime, jsem vzhůru od 6 hodin a nemusím se tedy budit. Tvoje názory jsou vyloženě materiální. S hodinkami je to přeci ještě méně racionální než s autem. Když s nimi vyjdu z krámu, vůbec mne nezajímá, že už pro kaufmany mají poloviční cenu, ale pro mne mají minimálně cenu, kterou jsem za ně dal, protože jsem je chtěl! A pokud usmluvám slevu, o to víc mě to těší. Prodejce se sám neošidil, určitě nešel do ztráty. A pokud ano, je třeba vědět, že i prodělek je kšeft. A já z nich mám radost a rád se pochlubím rodině a kámošům, protože je mám i když jsem na ně nanakradl a prodávat je jen tak nebudu. Zapřemýšlej o tom. Zdravím tě.

Tak tak všetko je to o radosti... hodinky sú take hračky pre dospelých chlapcov... a pochybujem, ze si ludia kupuju hodinky, ktore sa im nepacia..., tie co sa ti pacia a hodia sa ti maju pre teba v dany moment ked sa pre ne rozhodnes najväcsiu hodnotu...

Odesláno

Dnes jsem měl možnost ozkoušet SuperOceany v chronu, lim. editon 125th.. zvyknul bych si :smile_anim: ty si asi hodnotu chvíli uchovají.. :smile_anim:

Odesláno

to je ale iny kusok uz... celkovo ma breitling v pouzivani oznacenia "superocean" bordel, pretoze ci uz superocean, chrono superocean a superocean steelfish - vsetko su z mojho pohladu dost odlisne hodinky

steelfish a chrono su podla mna najzaujimavejsie zo superocena rady.

Odesláno

Pravda pravda, a co není SuperOcean je Navitimer ;-) :-)

to je ale iny kusok uz... celkovo ma breitling v pouzivani oznacenia "superocean" bordel, pretoze ci uz superocean, chrono superocean a superocean steelfish - vsetko su z mojho pohladu dost odlisne hodinky

steelfish a chrono su podla mna najzaujimavejsie zo superocena rady.

Odesláno

Pokaždý když je vidím na živo (např. dnes), tak se mi líbí víc a víc. Já vím, není to ta klasická masírka, ale jsou to pěkný sportovní hodinky. Velký tak akorát. Můj favorit jsou žlutý na gumě.

Odesláno

Bandi, akoze ano, suhlasim, vsetky Becka maju minimalne nieco do seba (obrovksa preciznost spracovania, komplexnost, mnozstvo detailov), v pohode by som si na ne zvykol, ...ale vybral by som si ine Becka.

Odesláno (upraveno)

Pokaždý když je vidím na živo (např. dnes), tak se mi líbí víc a víc. Já vím, není to ta klasická masírka, ale jsou to pěkný sportovní hodinky. Velký tak akorát. Můj favorit jsou žlutý na gumě.

Něco na nich bude... Mně se taky časem víc a víc líbí, a to mě ze začátku od Bček braly jen Navitimery. Kdyby měly vlastní kalibr, už by byly doma, to je snad jediné, co mi ještě drží...   Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

<b>Breitling SuperOcean</b>

Breitling 17 calibre, COSC-certified, 25 jewels, 28,800 vib/h

Case Steel, 42 mm

Ratcheted unidirectional rotating bezel

Helium valve at 10 o?clock

Double-sided anti-reflective convex sapphire crystal

Water-resistant to 1,500 m

Dial Abyss Black, Abyss Silver, Abyss Blue, Abyss Red or Abyss Yellow

Oversized Superluminova hands and hourmarkers

Bracelet/Strap Diver Pro and Ocean Racer in rubber, Professional in steel

post-697-1268840334.jpg

post-697-1268840339.jpg

* TimeZone

Jsou opravdu pěkné!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...