gas Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 to snad raději ztloustnu zlatý Fortis no nic, koupit to musím a z venku to asi levnější nebude
Baker Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Hledej na meneckem eBay, je tam jeden klenotnik (zkusim najit nick), ma slusne ceny a u hodne nabidek moznost Best Offer, specializuje se predevsim na Breitling.
Baker Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 To je on, zkus mu napsat, kupoval jsem od nej kaucuk se sponou asi pred rokem, pokud si matne pamatuju, vyslo to i s postou asi na 2/3 ceny v CR.
Hoonza Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Mel jsem je ted nedavno u Dusaka na ruce a slabota. Vypadaji jeste mensi nez proklamovany rozmer a na ruce jsou takovy nijaky.
PhoeniX Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Škoda, původně se hodinky tvářily slibně. Jaký jsi měl pocit z gumové lunety? Taky už mohli použít keramiku nebo safír.
Hoonza Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Škoda, původně se hodinky tvářily slibně. Jaký jsi měl pocit z gumové lunety? Taky už mohli použít keramiku nebo safír. Popravde receno jsem ani nezaregistroval, ze maji gumovou lunetu. Jak jsem je dal na ruku, tak jsem je hned zase sundal. Jak tady nekdo zminil, podobnost s Festinama je velka. Na obrazku pusobi dobre, ale real je slabej. Aspon za me.
PhoeniX Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Popravde receno jsem ani nezaregistroval, ze maji gumovou lunetu. Jak jsem je dal na ruku, tak jsem je hned zase sundal. Jak tady nekdo zminil, podobnost s Festinama je velka. Na obrazku pusobi dobre, ale real je slabej. Aspon za me. Já už je právě také viděl na živo. Jen jsi mě utvrdil ve stávajícím názoru.
vrcan Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 ked uz superocean, tak steelfish. tato luneta sa mi nepaci, nehovoriac o fonte cisiel na ciferniku
Giovany21 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 QUOTE(Radim.Fousek @ 24.3.2010 - 19:42) 407829[/snapback]Lidi probudte se !!! Kdyz uz nekdo chce vydat za Breitlingy relativne vysokou 5-mistnou castku, tak at si radeji koupi hodinky, ktere se : 1) uz nevyrabi a zadna masina je "nenaseka" v libovolnem mnozstvi 2) musi se mu libit a ne naopak! Protoze v okamziku, kdy s novyma hodinkama opusti prodejce, uz ztratil minimalne 50 % z ceny (pokud nevyjednal patricnou slevu, kterou ja osobne povazuji za podraz vuci ostatnim zakaznikum). Ja ale, kdyz koupim Breitlingy z 60-tych az 90-tych let s klasickym mechanickym kalibrem, muzu si byt (skoro) jisty, ze hodnota nebude klesat, ale s pokracujici inflaci stoupat. Zapremyslejte o tom. Zdravi Radim Radime, jsem vzhůru od 6 hodin a nemusím se tedy budit. Tvoje názory jsou vyloženě materiální. S hodinkami je to přeci ještě méně racionální než s autem. Když s nimi vyjdu z krámu, vůbec mne nezajímá, že už pro kaufmany mají poloviční cenu, ale pro mne mají minimálně cenu, kterou jsem za ně dal, protože jsem je chtěl! A pokud usmluvám slevu, o to víc mě to těší. Prodejce se sám neošidil, určitě nešel do ztráty. A pokud ano, je třeba vědět, že i prodělek je kšeft. A já z nich mám radost a rád se pochlubím rodině a kámošům, protože je mám i když jsem na ně nanakradl a prodávat je jen tak nebudu. Zapřemýšlej o tom. Zdravím tě. Tak tak všetko je to o radosti... hodinky sú take hračky pre dospelých chlapcov... a pochybujem, ze si ludia kupuju hodinky, ktore sa im nepacia..., tie co sa ti pacia a hodia sa ti maju pre teba v dany moment ked sa pre ne rozhodnes najväcsiu hodnotu...
k-mart Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Dnes jsem měl možnost ozkoušet SuperOceany v chronu, lim. editon 125th.. zvyknul bych si ty si asi hodnotu chvíli uchovají..
vrcan Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 to je ale iny kusok uz... celkovo ma breitling v pouzivani oznacenia "superocean" bordel, pretoze ci uz superocean, chrono superocean a superocean steelfish - vsetko su z mojho pohladu dost odlisne hodinky steelfish a chrono su podla mna najzaujimavejsie zo superocena rady.
k-mart Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Pravda pravda, a co není SuperOcean je Navitimer ;-) :-) to je ale iny kusok uz... celkovo ma breitling v pouzivani oznacenia "superocean" bordel, pretoze ci uz superocean, chrono superocean a superocean steelfish - vsetko su z mojho pohladu dost odlisne hodinky steelfish a chrono su podla mna najzaujimavejsie zo superocena rady.
bandicoot Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Pokaždý když je vidím na živo (např. dnes), tak se mi líbí víc a víc. Já vím, není to ta klasická masírka, ale jsou to pěkný sportovní hodinky. Velký tak akorát. Můj favorit jsou žlutý na gumě.
vrcan Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Bandi, akoze ano, suhlasim, vsetky Becka maju minimalne nieco do seba (obrovksa preciznost spracovania, komplexnost, mnozstvo detailov), v pohode by som si na ne zvykol, ...ale vybral by som si ine Becka.
volfda Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Pokaždý když je vidím na živo (např. dnes), tak se mi líbí víc a víc. Já vím, není to ta klasická masírka, ale jsou to pěkný sportovní hodinky. Velký tak akorát. Můj favorit jsou žlutý na gumě. Něco na nich bude... Mně se taky časem víc a víc líbí, a to mě ze začátku od Bček braly jen Navitimery. Kdyby měly vlastní kalibr, už by byly doma, to je snad jediné, co mi ještě drží... Upraveno 13. března 2011 uživatelem volfda
bandicoot Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 vrcan: jasně, mám to stejně. Kdybych chtěl Béčka, vybíral bych jinak. Kdybych ale chtěl sportovní hodinky bez ohledu na značku, tyhle by byly na prvních místech wishlistu.
America´s Cup Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 <b>Breitling SuperOcean</b> Breitling 17 calibre, COSC-certified, 25 jewels, 28,800 vib/h Case Steel, 42 mm Ratcheted unidirectional rotating bezel Helium valve at 10 o?clock Double-sided anti-reflective convex sapphire crystal Water-resistant to 1,500 m Dial Abyss Black, Abyss Silver, Abyss Blue, Abyss Red or Abyss Yellow Oversized Superluminova hands and hourmarkers Bracelet/Strap Diver Pro and Ocean Racer in rubber, Professional in steel * TimeZone Jsou opravdu pěkné!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se