spiderer Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Něco na nich bude... Mně se taky časem víc a víc líbí, a to mě ze začátku od Bček braly jen Navitimery. Kdyby měly vlastní kalibr, už by byly doma, to je snad jediné, co mi ještě drží... Navi uz vlastni kalibr maji v limitce 2000ks, nekdy na podzim cca budou s B01 i nelimitovane.. Tyhle novy SO se mi nelibi vubec a myslim, ze se to uz nezmeni, videl jsem je mnohokrat a prijdou mi naopak cim dal tim horsi
Berbatow Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Nevíte jestli se už ty nové SO prodávají u nás? Kolik stojí? Mám možnost je koupit, ale nevím jestli je to dobrá cena?
Donuts Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Prodavaji se uz celkem davno, treba u Altmana na gume a po sleve za 53.
vrcan Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Navi uz vlastni kalibr maji v limitce 2000ks, nekdy na podzim cca budou s B01 i nelimitovane.. Tyhle novy SO se mi nelibi vubec a myslim, ze se to uz nezmeni, videl jsem je mnohokrat a prijdou mi naopak cim dal tim horsi uplny suhlas, SO ide divnym smerom... ja mam A17390, steelfish, nerozumiem, preco tento model prestal B uz vyrabat a nicim ho nenahradili - ide podla mna o najkrajsi model v aeromarine rade. Je ale fakt, ze skor sa podobal na avenger alebo colt. Superocena linii moc nerozumiem, je v tom gulas, resp. velky rozptyl - ked si zobereme steelfish, superocena klasik a potom heritage, su to zakazdym dost ine hodinky pod jednym nazvom... hmm,,,
montemar Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 co rikate tem novym superocean 44mm? dnes jsem je mel na ruce a nevypadaji vubec zle, zvlaste chrono. ... ale 5900?....
Kasper Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 co rikate tem novym superocean 44mm? dnes jsem je mel na ruce a nevypadaji vubec zle, zvlaste chrono. ... ale 5900?.... 4900 EUR - len pre info - taktiež dosť
Frantik Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Jsou někde fotky? Tady jsou nejaky fotky http://www.chrono24.cz/breitling/superocean-44-neu-modell-2011--id1759152.htm?dosearch=true&query=breitling+superocean+44+neu+modell&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm&searchResultIndex=0 a taky se daji sehnat podstatne levneji. Ta cenikova cena je ulet!
montemar Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 koukal jsem hlavne po verzi bez chrona, tam byla cenovka 3210.- ....... ty nove transocean vypadaji docela "nebreitlingovsky"...
Kalifx Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Tady jsou nejaky fotky http://www.chrono24.cz/breitling/superocean-44-neu-modell-2011--id1759152.htm?dosearch=true&query=breitling+superocean+44+neu+modell&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm&searchResultIndex=0 a taky se daji sehnat podstatne levneji. Ta cenikova cena je ulet! Hergot, je to pěkný. Akorát mně to trošku připomíná péóčka. Pocitově. Ale ty 2 mm tomu fakt prospěly. Už to není taková sraženina zdrclá.
Frantik Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 (upraveno) Hergot, je to pěkný. Akorát mně to trošku připomíná péóčka. Pocitově. Ale ty 2 mm tomu fakt prospěly. Už to není taková sraženina zdrclá. Me se taky libi, videl jsem je i nazivo a jsou fakt pekny. Mozna tou lunetou trochu evokuji PO, ale to je jen pocit. Upraveno 20. července 2011 uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se