Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Něco na nich bude... Mně se taky časem víc a víc líbí, a to mě ze začátku od Bček braly jen Navitimery. Kdyby měly vlastní kalibr, už by byly doma, to je snad jediné, co mi ještě drží...  

Navi uz vlastni kalibr maji v limitce 2000ks, nekdy na podzim cca budou s B01 i nelimitovane..

Tyhle novy SO se mi nelibi vubec a myslim, ze se to uz nezmeni, videl jsem je mnohokrat a prijdou mi naopak cim dal tim horsi :D

• po měsíci...
Odesláno

Navi uz vlastni kalibr maji v limitce 2000ks, nekdy na podzim cca budou s B01 i nelimitovane..

Tyhle novy SO se mi nelibi vubec a myslim, ze se to uz nezmeni, videl jsem je mnohokrat a prijdou mi naopak cim dal tim horsi :D

uplny suhlas, SO ide divnym smerom... ja mam A17390, steelfish, nerozumiem, preco tento model prestal B uz vyrabat a nicim ho nenahradili - ide podla mna o najkrajsi model v aeromarine rade. Je ale fakt, ze skor sa podobal na avenger alebo colt.

Superocena linii moc nerozumiem, je v tom gulas, resp. velky rozptyl - ked si zobereme steelfish, superocena klasik a potom heritage, su to zakazdym dost ine hodinky pod jednym nazvom... hmm,,,

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

co rikate tem novym superocean 44mm? dnes jsem je mel na ruce a nevypadaji vubec zle, zvlaste chrono. ... ale 5900?....

4900 EUR - len pre info - taktiež dosť

Odesláno
Hergot, je to pěkný. Akorát mně to trošku připomíná péóčka. Pocitově. Ale ty 2 mm tomu fakt prospěly. Už to není taková sraženina zdrclá. :)
Odesláno (upraveno)

Hergot, je to pěkný. Akorát mně to trošku připomíná péóčka. Pocitově. Ale ty 2 mm tomu fakt prospěly. Už to není taková sraženina zdrclá. :)

Me se taky libi, videl jsem je i nazivo a jsou fakt pekny. Mozna tou lunetou trochu evokuji PO, ale to je jen pocit. Upraveno uživatelem Frantik
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...