PhoeniX Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 watchout: Super info... Mně se to líbí. A cena za inhouse chrono s column kolem je dle mého super. Spolupráci s firmou SEIKO vnímám také jako pozitivum.
nicka Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Hodinky jsou naprosto parádní. Když jsem kupoval svoje první TH tak to byl řekněme předchozí model CV2010 (i když nemají inhouse) a jsem s nima neustále spokojen. Jen se jich teď bdu muset zbavit a to mi asi srdce urve.
filo-boxer Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Cena: 2600 Euro na koženém řemenu 2800 Euro na tahu
PhoeniX Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Několik foto novinek. Ty chrona Carrery a Silverstone vypadají skvostně. Bohužel zbytek mi přijde nemastný neslaný a vnímám je jako spleskaniny. Hlavně potom chrona potápky. Hrůza... Upraveno 1. června 2010 uživatelem PhoeniX
quest987 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Mno me se zamlouvají ty Monaca a ještě ty Silverstony jsou take zajimave
MarcelG Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 No, na těhle fotkách vypadá Carrera divně.Líbí se mi moc Silverstone a ještě možná Aquaracer 500m nechrono. Ostatní vypadají nějak divně.Nicméně věřím, že je to jen fotkama :-)
PPetr Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Otázka je jestli je ta barva těch proužků u těch TH Monaco stejná jako u CAW2113.FC6250. Vypadá jako jinej odstín, ale pokud bude stejné provedení... mě přišla divně vyplajchovaná. A to mám zrovna Monaca v hodně úzkém výběru co bych chtěl na ruku.
Kocca Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 ty Silverstone - modrá jsou zajímavé.... Potápky teda žádnej šlágr....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se