Přejít na obsah

Koupit Omega PO 42mm za tuto cenu?

tomin

Doporučené příspěvky

Zdravím,

delší dobu toužím po Omega PO, mám je možnost koupit v Německu od Wortmanna v Augsburgu za 2150 Eur, což při dnešním kurzu pod 26 Kč/ Euro, vychází kolem 55.000 Kč. Podotýkám, že jsou úplně nové, nenošené, včetně záruk atd..

Myslíte, že je to dobrá cena?

Díky za rady všech odborníků.

Mějte se

Upraveno uživatelem tomin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Lepší nenajdeš.

Tady jsou jeho stránky www.wortmann-uhren.com, doufám, že je to solidní prodejce. Kupodivu mám cestu do Augsburgu, takže bych to vzal jedním vrzem.

Má je tam sice rezervované, ale psal mně, že má k dispozici ještě jedny.

Odkaz ke komentáři

nekoupil, pojedeš si pro ně osobně, nemáš se čeho bát, záruka je mezinárodní.

Nikdy jsem si ještě takové drahé hodinky nekupoval, takže jsem z toho trošku nervózní. Na co bych si měl dát hlavně pozor?

Odkaz ke komentáři

U nás bych je nejspíš pod 70.000 Kč nekoupil co? Záruka je mezinárodní, takže mně asi nic nehrozí, nebo se mýlím?

Má někdo s Wortmannem zkušenosti?

Ja je pred tydnem koupil u Hanaka za 63500,-. To je myslim dobra cena na Cesko. Ted uz je ale asi bude mit drazsi, protoze rikal neco o novym ceniku. Jinak sem mel jeste jednu nabidku kolem 67000,-.

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem si ještě takové drahé hodinky nekupoval, takže jsem z toho trošku nervózní. Na co bych si měl dát hlavně pozor?

Zkontroluj jestli sedi seriovy cislo s kartama, mrkni jestli nejsou poskozeny (skrabance, funkcnost korunky, datum), pritomnost red dot....

Taky sem pred tim tak drahy hodinky nekupoval :))

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem nové Omegy v USA, po červené tečce ani památky. Ptal jsem se u Dušáka na Arkádách, zda mají jejich hodinky červenou tečku - nic o tom nevěděli....

[/quote

Nekdo tu psal, ze si od Dusaka odnesl po autorizovanem otevreni i modrou :)

Odkaz ke komentáři

A jeee.. prenos debaty o teckach do dalsiho threadu :-)

Pokud nekdo koupil nove hodinky bez tecky, tak to rek bych dost blbe, pokud by treba uplatnoval zaruku pak v CR. Red dot tam proste byt musi... nekde jsem jeste WUS cetl, ze nekdo v USA koupil nove s modrym, ale to byla nejaka posledni emise 2254 SMP, co asi se vracela ze sveta do Bienne na opravu a byla to nejaka "reloaded" serka, vejskrab ze skladu.

U hodinek kupovanych z druhe ruky muze bejt tecka odloupla z duvodu myti atp, ale i neodborneho zasahu.... pokud jsou mimo zaruku, tak bych to neresil....

I pres chaozz s teckou modrou si myslim, ze ma oznacovat hodinky po kompletnim Omega servisu, na niz se vztahuje celosvetova garance 2 roky. Ze Dusak nic nevi o red/blue dotu me udivuje, ale kdo vi kdo byl zrovna za pultem, ze... jeden modry puntik udelen Dusakem nedavno...

post-2867-1268983249.jpg

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

U nás bych je nejspíš pod 70.000 Kč nekoupil co? Záruka je mezinárodní, takže mně asi nic nehrozí, nebo se mýlím?

Má někdo s Wortmannem zkušenosti?

ja som tiez kupoval u wortmana a tiez omegy PO, nakup bez problemov.. vsetky papiere ( plastove karty ) su vyplnene, potvrdene.. vsetko jak ma byt.. ( dokonca mi na silvester prisiel mail, s nejakou rymovackou, vynsovanim ohladom noveho roku.. taka blbost, ale potesilo..

este jedna malickost.. myslim, ze ked skonci Basel World pojdu ceny o par percent hore.. cize by som si s nakupom pohol.. :)

potom sem hod fotky a dojmy z hodiniek,nakupu..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...