Přejít na obsah

Koupit Omega PO 42mm za tuto cenu?

tomin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A jeee.. prenos debaty o teckach do dalsiho threadu :-)

Pokud nekdo koupil nove hodinky bez tecky, tak to rek bych dost blbe, pokud by treba uplatnoval zaruku pak v CR. Red dot tam proste byt musi...

Pán v Arkádách u Dušáka vzal nové hodinky z výlohy (Omega Speedmaster) a ukázal mi je, červená tečka nikde a vůbec nechápal o čem to mluvím....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam prumer ruky kolem 17,5 cm, takze 45,5 je pro me prilis velke.

Je dobre, ze uz nekdo u wortmanna kupoval a byl spokojen, jsem zase o neco klidnejsi.

Na cervenou tecku si dam pozor.

Odkaz ke komentáři

ja som tiez kupoval u wortmana a tiez omegy PO, nakup bez problemov.. vsetky papiere ( plastove karty ) su vyplnene, potvrdene.. vsetko jak ma byt.. ( dokonca mi na silvester prisiel mail, s nejakou rymovackou, vynsovanim ohladom noveho roku.. taka blbost, ale potesilo..

este jedna malickost.. myslim, ze ked skonci Basel World pojdu ceny o par percent hore.. cize by som si s nakupom pohol.. :)

potom sem hod fotky a dojmy z hodiniek,nakupu..

Jasne fotky budou. Mel jsi od wortmanna cervenou tecku?

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že to je zbytečná mánie kolem červené, modré či jiné tečky. Prostě hodinky mají záruční list a pokud tam není tečka, musí dokázat, že někdo hodinky poškodil neodborným zásahem a není to odstraněno např. čištěním hodinek apod. Na hodinkách, v návodu v záručním listě, ani nikde jinde není uvedeno, že pokud není tečka, bude problém a tedy je to zcela bezpředmětná diskuze a každý právník servis "srovná do latě".

Odkaz ke komentáři

Jasne fotky budou. Mel jsi od wortmanna cervenou tecku?

jasne, ta cervena bodka tam je..

potom som si objednal z omegy cosc certifikat, pri tom im musis poslat nafotene karty ( aby bolo vidno tu farebnu nalepku, seriove cislo a peciatku predajne v ktorej boli kupovane ) oni si to tam overia a poslali mi vymenou za ? ten certifikat - to som povazoval za dalsi dokaz pravosti, no a nakoniec som bol v Sherone omrknut nejake ine hodinky, pri tom som si dal skratit remienok na PO.. keby boli fake urcite by mi povedali..

cize ziadny strach..

uvazujes aj nad kaucukom? neviem kolko stoji normalne v obchodoch, ale ja som ho bral spolu s hodinkami a stal 100?

Odkaz ke komentáři

potom som si objednal z omegy cosc certifikat, pri tom im musis poslat nafotene karty ( aby bolo vidno tu farebnu nalepku, seriove cislo a peciatku predajne v ktorej boli kupovane ) oni si to tam overia a poslali mi vymenou za ? ten certifikat - to som povazoval za dalsi dokaz pravosti, no a nakoniec som bol v Sherone omrknut nejake ine hodinky, pri tom som si dal skratit remienok na PO.. keby boli fake urcite by mi povedali..

cize ziadny strach..

uvazujes aj nad kaucukom? neviem kolko stoji normalne v obchodoch, ale ja som ho bral spolu s hodinkami a stal 100?

Dnes jsem jeste pro jistotu prosel nekolik kramu s Omegama v Augsburgu a vsude mely hodinky cervenou tecku, z toho vychazim, ze by tam ta tecka u novych hodinek opravdu mela byt.

FiXilVer: kolik te staly u Wortmanna? Ten kaucuk jsi koupil taky u nej? Co je presne ten COSC certifikat? Wortmann neni smluvnim prodejcem, takze na zarukach mas uvedenou nejakou jinou prodejnu?

Mej se

Tomin

Pro jistotu jsem si jeste jednou zkousel 42 mm a 45,5 mm a pujdu do 45,5. Mensi mne dnes prisly opravdu male a to mam zapesti asi jen 17,5 cm, takze opet zmena.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem jeste pro jistotu prosel nekolik kramu s Omegama v Augsburgu a vsude mely hodinky cervenou tecku, z toho vychazim, ze by tam ta tecka u novych hodinek opravdu mela byt.

FiXilVer: kolik te staly u Wortmanna? Ten kaucuk jsi koupil taky u nej? Co je presne ten COSC certifikat? Wortmann neni smluvnim prodejcem, takze na zarukach mas uvedenou nejakou jinou prodejnu?

Mej se

Tomin

Pro jistotu jsem si jeste jednou zkousel 42 mm a 45,5 mm a pujdu do 45,5. Mensi mne dnes prisly opravdu male a to mam zapesti asi jen 17,5 cm, takze opet zmena.

jasne, ta bodka tam musi byt.

tak ako ma napisane 2150, plus 100 kaucukovy remienok, plus doprava kurierom a positka. Hej, na kartach je peciatka nejakeho obchodu v nemcku, datum predaja je tesne pred tym ako mi ich poslal, cize ich nema niekde an sklade, ale vzdy podla konkretnej objednavky ich kupi. Nie, nie je oficialny predajca, z toho ako on funguje to chapem takto: on nakupuje u oficialnych predajcov, v nejakom super velkej predajni, kde maju vela znaciek.. kedze u nich kupuje velmi casto a vela, ma u nich obrovsku zlavu, z ktorej dokaze spravit zlavu pre "nas" tak okolo 25? percent. cize je spokojny aj obchod co to jemu predava, sice velmi lacno, ale velmi vela, wortman musi byt tiez spokojny, inac by to nerobil, a my, no my sme tiez, pretoze mas origo hodinky, so zarukov, vsetko jak ma byt ale za cenu ktoru normalne nedostanes..

no musim priznat, ze kupit si hodinky v obchode s milou obsluhou, kde ti daju caj,.. mozes sa spytat, poradia ti, opisu historiu, nastavia dlzku tahu.. to je uplne iny pocit..

co je COSC urcite vies.. jak nie, tak v uplnej skratke : hodinkovy strojcek bol testovany 15? dni, v roznych teplotach, polohach, .. a testom prejdu len tie, ktore sa so svojou dennou odchylkou udrzali v stanovenych hodnotach ( -4 az +6 sekund denne )

ak ti takto vysvetlenie nestaci, vyuzi funkciu hladanie ( vpravo hore v ponukovej liste ) bolo tu vela topic-ov ktore sa tym zaoberali.. a najdes urcite aj ten, kde sa pise presne o tom papiery ktory som si objednal ( je na nom napisane v ktorej polohe je aka odchylka, vdaka tomu viem, ako ich mam na noc ukladat, a dosiahnem tak este vyssiu presnost ( u mojich menej ako -1 sekunda denne )

fuu, celkom vycerpavajuca odpoved.. :) este nejake otazky? :P

Odkaz ke komentáři

jasne, ta bodka tam musi byt.

tak ako ma napisane 2150, plus 100 kaucukovy remienok, plus doprava kurierom a positka. Hej, na kartach je peciatka nejakeho obchodu v nemcku, datum predaja je tesne pred tym ako mi ich poslal, cize ich nema niekde an sklade, ale vzdy podla konkretnej objednavky ich kupi. Nie, nie je oficialny predajca, z toho ako on funguje to chapem takto: on nakupuje u oficialnych predajcov, v nejakom super velkej predajni, kde maju vela znaciek.. kedze u nich kupuje velmi casto a vela, ma u nich obrovsku zlavu, z ktorej dokaze spravit zlavu pre "nas" tak okolo 25? percent. cize je spokojny aj obchod co to jemu predava, sice velmi lacno, ale velmi vela, wortman musi byt tiez spokojny, inac by to nerobil, a my, no my sme tiez, pretoze mas origo hodinky, so zarukov, vsetko jak ma byt ale za cenu ktoru normalne nedostanes..

no musim priznat, ze kupit si hodinky v obchode s milou obsluhou, kde ti daju caj,.. mozes sa spytat, poradia ti, opisu historiu, nastavia dlzku tahu.. to je uplne iny pocit..

co je COSC urcite vies.. jak nie, tak v uplnej skratke : hodinkovy strojcek bol testovany 15? dni, v roznych teplotach, polohach, .. a testom prejdu len tie, ktore sa so svojou dennou odchylkou udrzali v stanovenych hodnotach ( -4 az +6 sekund denne )

ak ti takto vysvetlenie nestaci, vyuzi funkciu hladanie ( vpravo hore v ponukovej liste ) bolo tu vela topic-ov ktore sa tym zaoberali.. a najdes urcite aj ten, kde sa pise presne o tom papiery ktory som si objednal ( je na nom napisane v ktorej polohe je aka odchylka, vdaka tomu viem, ako ich mam na noc ukladat, a dosiahnem tak este vyssiu presnost ( u mojich menej ako -1 sekunda denne )

fuu, celkom vycerpavajuca odpoved.. :) este nejake otazky? :P

Super, děkuji za vycerpavajici odpověď, inu člověk se učí každým dnem.

Odkaz ke komentáři

Super, děkuji za vycerpavajici odpověď, inu člověk se učí každým dnem.

Tak od včerejška jsem hrdým majitelem nových PO 45,5 mm. Obchod u Wortmanna proběhl super, Wortmann tam nebyl, ale jeho kolega. Trochu si na ně zvykám, jsou hodně těžké, ve srovnání s mými současnými značky Tissot. Uvažuju, jestli si prodloužit pásek, nechal jsem si ho zkrátit, ale nevím, jestli ho znovu neprodloužit. A proto mám na vás otázku:

Kde nosíte hodinky, dole na zápěstí nebo spíš výše? Má někdo taky zkušenost se zvykáním si na PO?

Díky za info a mějte se

Odkaz ke komentáři

cize ziadny strach..

Kolik stojí ten certifikat cosc ze Švýcarska?

Odkaz ke komentáři

Kde nosíte hodinky, dole na zápěstí nebo spíš výše? Má někdo taky zkušenost se zvykáním si na PO?

Jo, jo - taky jsem mel s prechodem na PO trosku problem, ale ten uz je davno pryc!

Zajimalo me presne to co Tebe, tak mrkni sem

Upraveno uživatelem fantozzi
Odkaz ke komentáři

Kolik stojí ten certifikat cosc ze Švýcarska?

stoji 50 frankov.. byval zadara.. no po tom ako si ho tunajsi clenovia :P zacali hromadne objednavat, tak to spoplatinili ( ja viem, ze to neni koli tomu, ale na niekoho to zvalit musim, preco som platil :) )

a hodinky nosim vyssie na ruke, tak aby som mohol rukov v zapasti hybat aj hore aj dole a nemusel ich zakazdym posuvat

a KDE SU FOTKY??? :P

Odkaz ke komentáři

stoji 50 frankov.. byval zadara.. no po tom ako si ho tunajsi clenovia :P zacali hromadne objednavat, tak to spoplatinili ( ja viem, ze to neni koli tomu, ale na niekoho to zvalit musim, preco som platil :) )

a hodinky nosim vyssie na ruke, tak aby som mohol rukov v zapasti hybat aj hore aj dole a nemusel ich zakazdym posuvat

a KDE SU FOTKY??? :P

Neodolal jsem a musel jsem vložit nějaké fotky, lépe se mně to bohužel vyfotit nepodařilo.

post-11379-1269883625.jpg

post-11379-1269883883.jpg

post-11379-1269883928.jpg

post-11379-1269884092.jpg

Odkaz ke komentáři

Krásné hodinky gratuluju!! Ještě se zeptám k čemu je dobrý ten certifikát COCS?

zkus kouknout na o pár příspěvků výše, je to tam ve stručnosti vysvětleno.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...