Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vsechny na tomhle foru.Vubec me nenapadlo ze i hodinky maji takové forum.

Chci si koupit hodinky Seiko a uvazuji o typu Seiko Sportura Kinetic Chronograph SNL021P.

Zajímá me Váš názor na tyhle hodinky?

Chtel bych se zeptat co presne znamena funkce chronograph?

odkaz http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=0

Díky za nazory

Nemám žádne zkušenosti s nákupem ze zahraničí,ale cenový rozdíl je značný.

Michal

Odesláno

Mně se líbí, jsou originální. Jen ciferník ukazující čas je trochu menší. Zajímavé jsou i v celočerném provedení.

Odesláno

Mně se docela líbí tyhle:

SNL029P1_big.jpg

stojí o 51$ více

Ty novější co má asi na mysli afrikab jsou tyto:

SNL035P_big.jpg

stojí o 31$ více než ty co v odkaze zmiňoval spiderxxl

Ještě pro srovnání přidávám ty původní, o kterých psal spiderxxl:

SNL021P_big.jpg

stojí 448$

Odesláno

Tachymeter meří rychlost. Jsi např. v autě v bodě A, v okamžiku, kdy je sekundovka na pozici 12 vyrazíš. Po ujetí 1 km mrkneš na sekundovku a ta ti ukazuje aktuální rychlost na číselníku.

Odesláno
Tachymeter meří rychlost. Jsi např. v autě v bodě A, v okamžiku, kdy je sekundovka na pozici 12 vyrazíš. Po ujetí 1 km mrkneš na sekundovku a ta ti ukazuje aktuální rychlost na číselníku.

To bys naměřil hausnumero, když vezmeš v úvahu akceleraci. Musíš jet stálou rychlostí a v okamžiku, kdy je vteřinovka na nule začneš měřit kilometr.

Odesláno

To bys naměřil hausnumero, když vezmeš v úvahu akceleraci. Musíš jet stálou rychlostí a v okamžiku, kdy je vteřinovka na nule začneš měřit kilometr.

jojo nějak jsem to splet, ale myslel jsem to dobře!:)

Odesláno

To hausnumero by se jmenovalo prumerna rychlost... ;)

Odesláno
Je to po jednom kilometru: za 60 sekund ujedeš 1 kilometr a tachymetr ti ukáže rychlost 60 km/h

Máš pravdu. Zase plácám nesmysly. Před časem jsem si něco počítal, teď se mi to vybavilo, půlku jsem toho zapoměl a vypadla ze mně taková hovadina. Omlouvám se za matení. :D :(

Odesláno

spiderxxl : Chronograf je více využitelný (jen můj názor) než tachymetr. Ale stejně si myslím, že obojí asi moc využivat nebudeš, ale je fajn mít na hodinkách něco navíc než jen aktuální čas ;). A jestli se Ti líbí design tak do nich jdi;). Ten kinetickej "motor" vypadá taky zajímavě a je praktický.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...