Jakubisko Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Takhle to dopada, kdyz kolem neceho temer denne chodite na obed a zpet. Ve skrytu jsem po nich touzil uz od roku 07, ale nikdy jsem na zadne primo nenarazil. Ted uz jsem to nevydrzel a skocil do nich po hlave. Dopomohla tomu taky situace tady na foru, kdy se Breitling dostava do mensiny na ukor Panerai Foto na ruce dodam zitra. Prvni postrehy jsou takove, ze korunka by fakt mohla byt vetsi. Ovladani neni moc intuitivni, fakt jsem si poprve musel precist navod V noci sviti fakt slusne, ale vlastne to neni potreba. Minute repeater vam krasne odbimba aktualni cas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jeste porovnani s vetsim bratrickem Emergency... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 no to si děláš pr*el... Kubo, ty jedeš tak nějak furt dopředu, zatimco my se tady, jak trefně pozanmenal Milis, chronoplacatíme
Ejabejaroz Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Tohle byly moje jediné a velmi oblíbené quartzky, než mi je spolu s dalšími pěti kusy ukradli...
spiderer Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Kubo gratuluju, uplne jsem zapomnel ze po necem podobnem touzis Sam jsem kdysi mel B-1 se kterymi jsem byl maximalne spokojenej a fakt je ten, ze se mi po nich obcas zasteskne
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 JO!!!! Ana/digi od velkého B........ode mne máš za 1 s *
Cyber Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Před mnoha lety moje první Béčka. Jsou super. Gratuluji !
Jakubisko Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 (upraveno) no to si děláš pr*el... Kubo, ty jedeš tak nějak furt dopředu, zatimco my se tady, jak trefně pozanmenal Milis, chronoplacatíme Tohle je spis velka nostalgie. Nemohl jsem je tam nechat Ale trochu se uz desim, co bude priste - na druhou stranu jsem si overil, ze uz dvoje hodinky jsou dost na stridani, no a pri trech, to uz mam vycitky, ze vzdycky nekdo zahali... Ejabejaroz: Tak to je k nasr... A zanevrel jsi na ne a posunul se dal? Nebo planujes navrat? spiderer: vim, na ty jsem tenkrat v Corinthii koukal, ale to uz je XXL. Tyhle se nosi tak dokonale a nezne, jako Bondovky. Pro porovnani, Breitling Colt mely neco pres 200g... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A foto na ruce jsem stihl uz dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2010 uživatelem Jakubisko
Martin19 Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Tak tyhle Béčka jsou můj životní sen ,nádhera !!!!!!
Jakubisko Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Stejne, jako u filmu v USA rozhodne oteviraci vikend, tak i vikendovy test rozhodne o dobrych hodinkach. Takze mohu ted rict, ze je to skvostny stroj. Jak uz jsem napsal, bezpochyby se vyrovnaji bondovkam v univerzalnosti! Na ruce sedi perfektne. Jsou tenke, a tak jsem je zkusil uspesne uz i do obleku - k oranzove kosili ty zlate korunky pasuji az prekvapive dobre. Prisel jsem jim na chut a uz se mi tahle verze libi vice, nez celotitanova. Historie modelove rady Aerospace na foru WatchUseek...
Ejabejaroz Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Tak to je k nasr... A zanevrel jsi na ne a posunul se dal? Nebo planujes navrat? Zanevřít nelze:-) Dalo mi to "důvod" k dalším nákupům:-) Dnes střídám Olympusy s GMT Master II a občas provětrám Mark XV od IWC...
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Tohle jsou pro mě ty jediný správný Béčka. A ne ty přerostlý naleštěný obludy od kolotočů, které začínají v aktuální kolekci převládat. Ta žlutá na lunetě je super, určitě hezky ladí k "prýmkům" na uniformě pilota.
Gilius Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Kubíku,chodím do tohohle vlákna slintat a ........jsou to prostě dokonalé hodinky,velikostně a vůbec vším. Lze říci,že Ti je moc závidím
Onisan Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 U tohodle typu Brajtlí mně nikdy nenapadne otázka "fejk nebo originál?" ... což u ostatních modelů je normální.... btw: sice offtopic, ale snad poprvé jsem zahlédl někoho kdo byl mimo chronomagsraz a měl na ruce něco co připomínalo Panerai a nebylo to Panerai... ale podle kvality provedení to nebyly ani Marina Militare. Takovej hoša v nám známé restauraci Gate měl metrák gelu na vlasech a na ruce něco v tomhle stylu, pouze chyběl tradiční sendvičový číselník...
Benne Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 mne sa nikdy velmi nepacili hodinky v kombinacii displej/rucicky... ale ked som uvidel tieto, tak som ostal pozerat s otvorenou hubou uz len skrz fotky vidno to uzasne spracovanie, a design ma skutocne ohromil cisla na ciferniku su jednoducho dokonale zladene k tym hodinkam rucicky detto a displej mi k tomu ani neviem preco perfektne pasuje Gratulujem k tymto skvostom
Jakubisko Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Kubíku,chodím do tohohle vlákna slintat a ........jsou to prostě dokonalé hodinky,velikostně a vůbec vším. Lze říci,že Ti je moc závidím Diky ) Mam doma stale jeste ty ana/digi od Casia, tak casem zkusim udelat takove porovnani. Myslim, ze by to mohlo byt zajimave Onion: Tak pokusy o fake tu byly... Ale vyrobce si neujasnil, co by chtel okopirovat WatchUseek.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se