Přejít na obsah

Anketa na cifernik  

61 hlasů

1. 1. Aky odtien podkladu by si chcel mat na ciferniku ?

• Cierno - cierny / Matny
      23
    • Cierno - cierny / Polomatny
      29
    • Cierny / Leskly
      6
    • Iny (uviest priklad do vlakna dole )
      3
  2. 2. Aku LUMINESCENCIU si vyberes ?

• C1 ( biela ) MATNA
      11
    • C3 ( jemne nazeleno ) MATNA
      32
    • C1 ( biela ) LESKLA
      10
    • C3 ( jemne nazeleno ) LESKLA
      8
  3. 3. Co chces mat na ciferniku ?

• Som za uplne prazdny cifernik
      19
    • Mne by sa pacilo nejake slovo, aby to nebolo uplne prazdne
      32
    • Som za nieco ine (uviest priklad do vlakna dole )
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ta šipčička je docela dobrá, lapidární a fakt je posunuje jinam, je otázka, jestli tam chcete. :)

Myslel jsem bez toho zeno basel, prostě jen šipku, asi i trochu větší, právě, aby se kapinku odlišili a byla legrace s odkazem na RAF a s případnou frajeřinkou se zlatými leštěnými ručkami a tak.

Když je tam to zeno basel, tak bych ji tam opravdu necpal a nechal to na čistou napodobeninu bez tajemství. Mimo jiný to má tu výhodu, že se na tom nejspíš shodnete. Ale dal bych tam nad mimostředku antimagnetic (předpokládám, že unitas je antimagnetický), dal celou 5 a 7 , jako na tom posledním modelu 15.68 Z myslím. Dýnko bych ponechal bez znaku, abych neprovokoval, ono nikdo asi neví, jestli se to dá prdnout kam se čeku zachce. Taky bych zeno dokopal ke stříbrným ručkám, ty bílé vypadají lacině. A budou to pěkný napodobeniny pro běžný nošení. Jestli bych se snažil ještě o něco, tak prověřil, jaký mělo zeno logo ve třicátých letech a přiměl je ho tam dát, když bude pasovat. Prostě bych rezignoval na cokoli, co vybočuje z rámce zeno - napodobenina - běžný nošení. Indexy svítící barvou bych udělal khaki na bílém podkladě - bude to žlutší, než světle zelená, teplejší a víc retro a víc military.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  cigi napsal:
Ta šipčička je docela dobrá, lapidární a fakt je posunuje jinam, je otázka, jestli tam chcete. :)

Myslel jsem bez toho zeno basel, prostě jen šipku, asi i trochu větší, právě, aby se kapinku odlišili a byla legrace s odkazem na RAF a s případnou frajeřinkou se zlatými leštěnými ručkami a tak.

Když je tam to zeno basel, tak bych ji tam opravdu necpal a nechal to na čistou napodobeninu bez tajemství. Mimo jiný to má tu výhodu, že se na tom nejspíš shodnete. Ale dal bych tam nad mimostředku antimagnetic (předpokládám, že unitas je antimagnetický), dal celou 5 a 7 , jako na tom posledním modelu 15.68 Z myslím. Dýnko bych ponechal bez znaku, abych neprovokoval, ono nikdo asi neví, jestli se to dá prdnout kam se čeku zachce. Taky bych zeno dokopal ke stříbrným ručkám, ty bílé vypadají lacině. A budou to pěkný napodobeniny pro běžný nošení. Jestli bych se snažil ještě o něco, tak prověřil, jaký mělo zeno logo ve třicátých letech a přiměl je ho tam dát, když bude pasovat. Prostě bych rezignoval na cokoli, co vybočuje z rámce zeno - napodobenina - běžný nošení. Indexy svítící barvou bych udělal khaki na bílém podkladě - bude to žlutší, než světle zelená, teplejší a víc retro a víc military.

preji Ti hodne uspechu s Tvou zcela soukromou limitkou ;)

Odesláno

cigi, za postrehy diky, mne osobne rejpani nevadi, protoze vede k zamysleni. Logo na cifernik kazdopadne nechci a ma to nekolik duvodu. Zadny z navrhu s logem se mi nelibil, to logo je prilis komplikovane a na hodinky se tim padem nehodi. A taky si myslim, ze vterinovka na pozici "6" diky tomu, ze je na ose, protivahu nepotrebuje, spis by to kazila. A pouziti 4697 s vterinkou na "9" me uprimne desi.

Britska sipka se mi docela libi, s tou bych problem nemel, ale nejsem tu sam. Rucky jsem chtel taky ocelovy bez barvy (i ty zlaty, jak rikas, by byly dost smrncovni), ale zda se, ze tahle moznost ve hre nebude. Prilisna demokracie sice skodi, ale i tak se musime snazit vytvorit hodinky, ktere budou vkusnym a rozumnym prunikem preferenci zajemcu. Takze klidne diskutujme, ale snazme se to taky posouvat kupredu. A cigi, klidne rejpej dal, kdyz v tom budou zajimavy napady k realizaci, tak bude jen dobre. Skoda jen, ze to tu lac1 jako kmotr limitky neusmernuje.

Odesláno
  cigi napsal:

Vetsinou mam s cigiho podanim problem, ale s timto souhlasim, vse co je napsano mi prijde perfektni. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Skalis, máš recht, to, proč jsem vystoupil (a zase rezignoval :D ), je úskalí tohodle hlasovacího systému - hlasujete o detailech a nemáte koncepci, kam se chcete dostat, podle kompromisů z osobních ad hoc preferencí krásy a výběru z několika přepřipravených možností dodavatele nikdo dohromadu poctu někomu, koho si váží, nedá. A šmrncovní origo hoďky jen, když smíchá věci, který se právě na první pohled nikomu moc nelíběj, překvapujou, což neprojde hlasováním, takže vás ten systém odsoudí k průměrnost. Mám ovšem pocit, že to tu hlučná většina chce, takže to je v poho . Výše jsem jen sesumíroval svoje doporučení, jak bych v této situaci dále postupoval, kdybych to měl na hrbu - co nejvíce se přiblížit obrázku těch longinů z tzv. civilní verze 15.68Z , co zeno nemá na skladě (jako stříbrné ručky) nějak přizpůsobit military módě a kašlat na cokoli, co má něco společnýho s piloty, aby to neskončilo trapasem :)

Baker - tak to bude soukromá limitka pro nás dva :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

nazdar vsetci,

par noviniek, rucicky budu ocelove s luminescenciou mam to potvrdene, len este treba par veci okolo toho uzavriet. :)

Co sa tyka tych znakov od Zena ktore mali 8-9 dekad v minulosti, skusim zistit na podnet od cigiho. Mozno to bude nieco, co bude stat za pozornost.

Tak isto som v rozhovore s Konradom Knirimom, ktory ma dost dobry prehlad vo vojenskych vantage a vintage hodinkach. Hlavne ohladne znakov pilotskych hodiniek a konkretne rozlisovanie Longinok pre- a post- ww2.

Laci

Odesláno (upraveno)

No vida, ocelové ručky jsou obrovský skok kupředu, eště budu honem honem na poslední chvíli škemrat o číslo 11 , vlastně pardon, 111 :D

I když ty zlaté by byly švihácké, jako prímky tmavomodré uniformy ....... hlavně se nenechte zas naštvat :)

Ještě nějak bych je zkusil odlišit od origo longinů, asi už jste to taky diskutovali, ale nedá mi to - což něco vyrýt do boku pouzdra? Klidně mezi nožky, aby to nerušilo na první pohled :D . Korespondovalo by to s asi populárním hypermilitary výrazem a hlavně - nikdo by pak nemohl to pouzdro zneužít k výrobě kdovíčeho. Nevím, co tam napsat, což je slabina návrhu, připouštím. A už to vím - číslo limitky. Takže na dýnko - údaje o výrobci, strojku atd..., na pouzdro číslo serie, čistý cifr s antimagnetic a vintážnickým zeno logem, ocelové ručky, cifr bych v téhle verzi udělal military matný, luminiscenci khaki - půjde z nich strach , pardon, respekt !

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  lac1 napsal:
nazdar vsetci,

par noviniek, rucicky budu ocelove s luminescenciou mam to potvrdene, len este treba par veci okolo toho uzavriet. :)

Co sa tyka tych znakov od Zena ktore mali 8-9 dekad v minulosti, skusim zistit na podnet od cigiho. Mozno to bude nieco, co bude stat za pozornost.

Tak isto som v rozhovore s Konradom Knirimom, ktory ma dost dobry prehlad vo vojenskych vantage a vintage hodinkach. Hlavne ohladne znakov pilotskych hodiniek a konkretne rozlisovanie Longinok pre- a post- ww2.

Laci

Super, díky, že se tomu věnuješ.

Odesláno

Skvele! Ocelove rucky jsou to, po cem jsem od zacatku touzil! Stejne tak se mi zamlouva napad s vintage logem Zeno a cislo limitky mezi nozkama :). Lac1, jen tak dal.

Odesláno

Mám dojem že tahle limitka se dostává zase úplně jinam.než kam směřoval původní návrh.Myslím že se tady o něčem hlasovalo a teď začneme úplně znovu?Vím že jsem do diskuze vstoupil s povídáním o piloťáku na ciferníku,(za to se omlouvám),ale třeba o dýnku se tady hlasovalo a rád bych u výsledu zůstal.Co se týče ručiček tak jsme odhlasovali bílé,a pokud se bude znovu hlasovat tak budu pro bílé,ale když lac 1 píše o kovových no nevím(to zeno bílé nedělá)? Holt uvidíme kam se nakonec dostaneme,ale pokud budeme pořád hlasovat o jiných návrzích na již odhlasované parametry,tak tady asi strávíme hodně času a mám dojem,že dost lidí kteří o limitku projevili zájem (a hlasovali) otrávíme.Pokud se na ciferník vybere ,,rozumný nápis", tak to beru,asi záleží na Zenu co ,,vyhrabe" v historii, jak píše lac 1.Jsem na to docela zvědav.

Odesláno

Kdyz jsme u tech rucek, nebylo by mozne pozadat Zeno o rucky podle vkusu kazdeho soudruha? Bile uz vyrabeji a pokud udelaji i ocelove, tak by si to mohl kazdy specifikovat podle sve chuti. Kluci u limitky Prim Linea to meli, myslim, podobne.

Odesláno

Skalis, myslim ze to nebude problem s tymi bielymi. Kazdy si tam da aj tak podla svojho vkusu ake sa komu budu pacit. Tie biele maju na sklade, lebo sa pouzivaju v inych modeloch s Unitasom.

Vendy, ono tie ocelove neboli v ankete, lebo az teraz sa podarilo prelomit lady a pristupili na to.Urcite to viacej zaujemcov potesi, kedze to je o velky krok blizsie k originalu. Ostane veci ako klenuty Safir, korunka bez loga sa nebudu menit urcite. S tym gravirovanim to je troska otazne este, ale uvidime cas a par hodin telefonovania a pisania to snad vyriesi :).

laci

Odesláno

Já vím že ocelové v anketě nebyly,šlo mi jen o to co jsem už psal,abychom některé zájemce ,,neotrávili".Za sebe fakticky nevím,které ručky zvolit.V katalozích ocelové Zeno nemá a když se ta možnost teď objevila,bylo by to asi zajímavé,ale rozdíl ve vzhledu si nějak neumím představit,(tedy ,,představit " umím,ale bílé ručky jsem na Zenech viděl naživo v prodejně,zatímco kovové ne, a pro rozhodnutí bych raději měl možnost srovnat vzhled a porovnat mezi sebou).Ale vím že si vymýšlím ,,ptákoviny" a čas nám ukáže jak se vše vyvrbí.Jsem zvědav s čím se od Zena ozvou s těmi ,,retro" nápisy,doufám že nás mile překvapí.Přeji Všem příjemné Velikonoce.

Odesláno

Ocelové ručičky budou lepší než ty bílé, aspoň pro mě a nechám se překvapit jaké budou možnosti vzhledu nápisu Zeno...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Všechna ostatní vlákna k této limitce jsou v sekci Chronomag LE - limitované edice zamčena, proto se zeptám zde: Lac1, je něco nového?

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...