Jiřina Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Protože jsem ještě od nákupu čehokoliv, co jsem si od vstupu na tadyto forum, neukázal, přináším takový souhrný přehled. Něčekejte žádné zázraky, jsou to prostě jen hodinky VOSTOK GAZ Limusine Moje první akvizice. Za tu cenu výborně zpracované hodinky. Díky velmi tenké lunětě vypadají mnohem větší, aneb těch 44mm je opravdu poctivých. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Casio G Shock 5600 Protože Vostoky nejsou ideální na práci, hledal jsem něco na normální nošení. Nakonec zvítězily tyto G - čka, které zrovna v té době prodával jeden vážený člen. Ve zkratce: SOLAR, MULTIBAND5, reverzní display, skvělý tah v kombinaci plast-kov. Hodinky na opravdu každodenní nošení. Na ruce skoro nezavazejí, tah je vynikající, prostě skvělé hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Porovnání s VOSTOKama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a při práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seiko White Samurai Můj poslední přírůstek. Asi ani nemusím představovat. Oproti originálu ale mají safír s AR ( obrovksý rozdíl), vyladěný strojek ( při nošení odchylka cca 1s za den). A musím říct, že to kombinace vylepšení z nich udělaly hodinky o několik řad výše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Řemen jim taky sluší.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a par momentek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S.: Moc se omlouvám ze kvalitu fotek. Bohužel nevlastním digitál, takže je to foceno mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza K. Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Panebože, ty Samuraje mě vysloveně pronásledují. Pěkné.
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Super fotky, hlavně ty Vostoky GAZ ve zpětném zrcátku se ti povedly. Sedíš alespoň v Gazíku?
Jiřina Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Super fotky, hlavně ty Vostoky GAZ ve zpětném zrcátku se ti povedly. Sedíš alespoň v Gazíku? Bohužel, nejoblíbenější služební auto to jistí ( Š Octavia)
Traveller Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Nejezdíš někdy směren na Rožnov? Ty Seika vypadají suprovně. Nakonec i ty Vostoky. Bylo by fajn je moci prohlédnout na živo.
Jiřina Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Nejezdíš někdy směren na Rožnov? Ty Seika vypadají suprovně. Nakonec i ty Vostoky. Bylo by fajn je moci prohlédnout na živo. No vzhledem k tomu, že s tama pocházím a mám tam pořád rodiče, tak docela často
Traveller Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 No vzhledem k tomu, že s tama pocházím a mám tam pořád rodiče, tak docela často Super - SZ na cestě
Jiřina Odesláno 24. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Tak nějaké další fotky ( nemá je bohužel jak upravit ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 vypadaji super. jake presne oznaceni (cele) maji tyhlety G5600? pocitam, ze to je GW-M5600, ale zajimaji me ty pismena/cisla za tim. diky.
Benne Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 tie vostoky su paradne,a tie samuraie ani nehovorim,musim ich raz mat uz som bol blizko gratulujem
Jiřina Odesláno 26. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2010 vypadaji super. jake presne oznaceni (cele) maji tyhlety G5600? pocitam, ze to je GW-M5600, ale zajimaji me ty pismena/cisla za tim. diky. GW-M5600BC-1JF
bandicoot Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 mě ty vostoky taky přijdou čim dál tim víc dobrý
Helex Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Přesně tak, Vostoky jsou moc hezký a to jsem fakt předpojatej!
bena_1 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Vostoky jsou fajn, nějak jsem je zbytečně vytěsnil.
arnie2000 Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Tie Vostoky su paradne,tiez sa mi cim dalej,tym viac pacia,ja by som na ne dal remen s bielym presitim,to by este len bola parada(ale proti gustu...).Nech Ti dlho sluzia a gratulujem!
bobák Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 ty vostoky vypadaj moc hezky...jen by mě zajímalo, jak v reálu vypadá ta kombinace oceli a černý...nevíte někdo jestli se v Praze prodávaj v kameném krámě ?
FilipG Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Mne se nejvice libi ty vostoky. Urcite maji nejmodernejsi design. Skoda jen toho napisu: Vostok. Leckoho to spolehnive odradí.
Jiřina Odesláno 5. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Taaaak po dlouhé době přidávám trochu předvánoční inspirace pro drahé polovičky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kexx Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Design Vostoků je prostě senzační! Jen na mne by 44mm bylo opravdu moc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se