Laki Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Mal by som otázku na vlastníkov modelu Vostok N1: Hodí sa k tomuto modelu viac kožený alebo oceľový remienok? Uvažujem totiž o kúpe tohto modelu, ale neviem sa rozhodnúť, do ktorej verzie mám ísť.
Kupa54 Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Ahoj, já bych volil kůži a za rozdíl v ceně bych pořídil ještě jeden jiný kůžák a na sportovní využití buď NATO, nebo kaučuk. Ber to prosím, jen jako můj osobní názor.
Laki Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Vďaka za reakciu. Tiež sa mi zdá, že sa tá koža vyplatí viac - ušetrím 2 tisícky (ten oceľový ťah vyzerá dobre, ale zdá sa mi extrémne predražený) a budem sa môcť naplno kochať strojčekom na zadnej strane hodiniek Ešte raz vďaka.
Gilius Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 ....já bych šel do tahu.....na oceli mi ty hodinky přijdou hezčí.
Laki Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 (upraveno) S tou oceľou sú hodinky síce krajšie, ale je normálne, že remienok tvorí tretinu ceny hodiniek? Mne sa nezdá.. Upraveno 18. května 2008 uživatelem Laki
Baker Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 S tou oceľou sú hodinky síce krajšie, ale je normálne, že remienok tvorí tretinu ceny hodiniek? Mne sa nezdá.. Pokud jej budes nekdy dokupovat, priprav se ze bude stat vic, nez je ten rozdil. Toto je IMHO pekna barevna kombinace.
Gilius Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Pokud jej budes nekdy dokupovat, priprav se ze bude stat vic, nez je ten rozdil. Tak nějak....ale i kdyby ne,koupil bych je na oceli a potom si,případně,kožený řemen dokoupil(či nechal udělat na zakázku).
Laki Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Toto je IMHO pekna barevna kombinace. Tie hodinky sa mi zapáčili práve kvôli tej zelenej. Hnedé sú tiež fajn, ale zelená, tá má v mojom srdci špeciálne miesto A ešte takto: ako dlho asi vydrží kožený remienok? Lebo ak len nejaký rok-dva, tak asi pôjdem do toho oceľového..
Návštěvník tolja Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 (upraveno) ... A ešte takto: ako dlho asi vydrží kožený remienok? Lebo ak len nejaký rok-dva, tak asi pôjdem do toho oceľového.. I opravdu kvalitní řemínek by se měl po roce každodenního nošení vyměnit. A na Vostokách pravděpodobně moc kvalitní nebude. Upraveno 18. května 2008 uživatelem tolja
Laki Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Takže to vidím na ten oceľový ťah. Veľká vďaka za vaše rady. Ach jo.. Väčšina úspor je fuč
babaq Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Já mám Vostok Submarine, kupoval jsem je na kůži, ale po cca 3/4 roce jsem si koupil origoš tah a je to IMO lepší. Tak stačí vydrbat pod tekoucí vodou, zatímco řemínek musíš jednou za čas vyhodit a koupit nový. a navíc jsou s kovovým tahem více vyvážené - a myslím to i váhově
koblih69 Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Takže to vidím na ten oceľový ťah. Veľká vďaka za vaše rady. Ach jo.. Väčšina úspor je fuč No za mě teda jednoznačně kůže, u většiny Ruskejch co jsem měl a mám jsem začal na oceli a skončil na kůži. Origo není sice nic světobornýho, ale za ty prachy slušnej. Výdrž rok nebude problém 2 asi ne, ale do té doby tě omrzí a vyhlídneš si jinej...
Laki Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 (upraveno) Vďaka za ďalšie reakcie. Vec sa má tak, že ten oceľový ťah nie je v ČR momentálne dostupný (výrobca nemá vyrobený dostatok kusov k vývozu), takže zatiaľ to bude len koža. Apoň uvidím čo a ako a v prípade, že mi koža nebude vyhovovať, objednám si ten kovový pásek dodatočne. Neviete mi však povedať, odkiaľ by sa dal ten ťah potom objednať? Našiel som ho na e-shope Vostoku, to poštovné je tiež celkom v pohode; len by ma zaujímalo, či sa by sa nedalo toto príslušenstvo zakúpiť aj niekde inde. Upraveno 20. května 2008 uživatelem Laki
koblih69 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Vďaka za ďalšie reakcie. Vec sa má tak, že ten oceľový ťah nie je v ČR momentálne dostupný (výrobca nemá vyrobený dostatok kusov k vývozu), takže zatiaľ to bude len koža. Apoň uvidím čo a ako a v prípade, že mi koža nebude vyhovovať, objednám si ten kovový pásek dodatočne. Neviete mi však povedať, odkiaľ by sa dal ten ťah potom objednať? Našiel som ho na e-shope Vostoku, to poštovné je tiež celkom v pohode; len by ma zaujímalo, či sa by sa nedalo toto príslušenstvo zakúpiť aj niekde inde. Mrkni na: http://www.azwatch.cz/hodinky/veu905-vosto...matna-ocel-20mm nebo http://www.azwatch.cz/hodinky/veu906-vosto...matna-ocel-20mm Nevypadají zle a cena je celkem přijatelná.
Laki Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Konkrétne tie druhé by boli ideálne.. keby boli čierne. Hodinky si totiž chcem kúpiť v zelenej variante, pričom púzdro je čierne. A k čiernemu púzdru sa strieborný ťah podľa mňa nehodí
koblih69 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Konkrétne tie druhé by boli ideálne.. keby boli čierne. Hodinky si totiž chcem kúpiť v zelenej variante, pričom púzdro je čierne. A k čiernemu púzdru sa strieborný ťah podľa mňa nehodí Hm to ne, ale tak je poptej a uvidíš jsou poměrně ochotní. Nebo třeba http://www.poljot.at/webshop/catalog/produ...products_id=730
Laki Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Díky moc! Nenapadlo mi hľadať na Poljot-ských stránkach, ale majú tam presne to, čo hľadám a vyšlo by ma to lacnejšie než objednávať z vostok-watches.com. Už len nech mi hodinky dorazia a uvidím, či objednám aj ťah alebo si zatiaľ vystačím s kožou. Ešte raz veľká vďaka.
Ivan Lelák Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Vrátím se trochu do minulosti tohoto vlákna, kde si někdo "stěžoval" na malý strojek ve velkém pouzdře a na plastový mezikus, že by měl radši větší strojek vyplňující pouzdro. Zajímalo by mne, jaký materiál mezikusu používají renomované firmy, není možné, že plast má pro tento účel nějaké vhodné vlastnosti? A k velikosti strojku - laicky se domnívám, že praotce všech strojků bychom našli mnoho desítek let zpátky, kdy se dělaly hodinky menší a menší strojek do velkých hodinech lze nacpat, ale opačně ne. No a taky si myslím, že větší strojek by byl také energeticky náročnější, proto se používají co nejmenší a nejlehčí strojky a jejich komponenty. Co vy na to?
koblih69 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Vrátím se trochu do minulosti tohoto vlákna, kde si někdo "stěžoval" na malý strojek ve velkém pouzdře a na plastový mezikus, že by měl radši větší strojek vyplňující pouzdro. Zajímalo by mne, jaký materiál mezikusu používají renomované firmy, není možné, že plast má pro tento účel nějaké vhodné vlastnosti? A k velikosti strojku - laicky se domnívám, že praotce všech strojků bychom našli mnoho desítek let zpátky, kdy se dělaly hodinky menší a menší strojek do velkých hodinech lze nacpat, ale opačně ne. No a taky si myslím, že větší strojek by byl také energeticky náročnější, proto se používají co nejmenší a nejlehčí strojky a jejich komponenty. Co vy na to? No plastové mezikruží najdeš dnes i u renomovaných swiss firem. Dřív to ale byl spíš výlisek z plechu, nebo tam nebylo vůbec nic a strojek je uchycený na ciferníku a ciferník v pouzdře.
Ivan Lelák Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Takže plastový výlisek je asi dobře funkční... Myslel jsem si to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se