Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mal by som otázku na vlastníkov modelu Vostok N1:

Hodí sa k tomuto modelu viac kožený alebo oceľový remienok?

Uvažujem totiž o kúpe tohto modelu, ale neviem sa rozhodnúť, do ktorej verzie mám ísť.

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, já bych volil kůži a za rozdíl v ceně bych pořídil ještě jeden jiný kůžák a na sportovní využití buď NATO, nebo kaučuk. Ber to prosím, jen jako můj osobní názor. :angel:

Odesláno

Vďaka za reakciu. Tiež sa mi zdá, že sa tá koža vyplatí viac - ušetrím 2 tisícky (ten oceľový ťah vyzerá dobre, ale zdá sa mi extrémne predražený) a budem sa môcť naplno kochať strojčekom na zadnej strane hodiniek :) Ešte raz vďaka.

Odesláno (upraveno)

S tou oceľou sú hodinky síce krajšie, ale je normálne, že remienok tvorí tretinu ceny hodiniek? Mne sa nezdá..

Upraveno uživatelem Laki
Odesláno
S tou oceľou sú hodinky síce krajšie, ale je normálne, že remienok tvorí tretinu ceny hodiniek? Mne sa nezdá..

Pokud jej budes nekdy dokupovat, priprav se ze bude stat vic, nez je ten rozdil.

Toto je IMHO pekna barevna kombinace.

Odesláno
Pokud jej budes nekdy dokupovat, priprav se ze bude stat vic, nez je ten rozdil.

Tak nějak....ale i kdyby ne,koupil bych je na oceli a potom si,případně,kožený řemen dokoupil(či nechal udělat na zakázku).

Odesláno
Toto je IMHO pekna barevna kombinace.

Tie hodinky sa mi zapáčili práve kvôli tej zelenej. Hnedé sú tiež fajn, ale zelená, tá má v mojom srdci špeciálne miesto :D

A ešte takto: ako dlho asi vydrží kožený remienok? Lebo ak len nejaký rok-dva, tak asi pôjdem do toho oceľového..

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
...

A ešte takto: ako dlho asi vydrží kožený remienok? Lebo ak len nejaký rok-dva, tak asi pôjdem do toho oceľového..

I opravdu kvalitní řemínek by se měl po roce každodenního nošení vyměnit. A na Vostokách pravděpodobně moc kvalitní nebude.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Takže to vidím na ten oceľový ťah. Veľká vďaka za vaše rady.

Ach jo.. Väčšina úspor je fuč :crying_anim02:

Odesláno

Já mám Vostok Submarine, kupoval jsem je na kůži, ale po cca 3/4 roce jsem si koupil origoš tah a je to IMO lepší. Tak stačí vydrbat pod tekoucí vodou, zatímco řemínek musíš jednou za čas vyhodit a koupit nový. a navíc jsou s kovovým tahem více vyvážené - a myslím to i váhově :)

Odesláno
Takže to vidím na ten oceľový ťah. Veľká vďaka za vaše rady.

Ach jo.. Väčšina úspor je fuč :crying_anim02:

No za mě teda jednoznačně kůže, u většiny Ruskejch co jsem měl a mám jsem začal na oceli a skončil na kůži. Origo není sice nic světobornýho, ale za ty prachy slušnej. Výdrž rok nebude problém 2 asi ne, ale do té doby tě omrzí a vyhlídneš si jinej...

Odesláno (upraveno)

Vďaka za ďalšie reakcie.

Vec sa má tak, že ten oceľový ťah nie je v ČR momentálne dostupný (výrobca nemá vyrobený dostatok kusov k vývozu), takže zatiaľ to bude len koža. Apoň uvidím čo a ako a v prípade, že mi koža nebude vyhovovať, objednám si ten kovový pásek dodatočne.

Neviete mi však povedať, odkiaľ by sa dal ten ťah potom objednať? Našiel som ho na e-shope Vostoku, to poštovné je tiež celkom v pohode; len by ma zaujímalo, či sa by sa nedalo toto príslušenstvo zakúpiť aj niekde inde.

Upraveno uživatelem Laki
Odesláno
Vďaka za ďalšie reakcie.

Vec sa má tak, že ten oceľový ťah nie je v ČR momentálne dostupný (výrobca nemá vyrobený dostatok kusov k vývozu), takže zatiaľ to bude len koža. Apoň uvidím čo a ako a v prípade, že mi koža nebude vyhovovať, objednám si ten kovový pásek dodatočne.

Neviete mi však povedať, odkiaľ by sa dal ten ťah potom objednať? Našiel som ho na e-shope Vostoku, to poštovné je tiež celkom v pohode; len by ma zaujímalo, či sa by sa nedalo toto príslušenstvo zakúpiť aj niekde inde.

Mrkni na:

http://www.azwatch.cz/hodinky/veu905-vosto...matna-ocel-20mm

nebo

http://www.azwatch.cz/hodinky/veu906-vosto...matna-ocel-20mm

Nevypadají zle a cena je celkem přijatelná.

Odesláno

Díky moc! Nenapadlo mi hľadať na Poljot-ských stránkach, ale majú tam presne to, čo hľadám a vyšlo by ma to lacnejšie než objednávať z vostok-watches.com. Už len nech mi hodinky dorazia a uvidím, či objednám aj ťah alebo si zatiaľ vystačím s kožou. Ešte raz veľká vďaka. :)

Odesláno

Vrátím se trochu do minulosti tohoto vlákna, kde si někdo "stěžoval" na malý strojek ve velkém pouzdře a na plastový mezikus, že by měl radši větší strojek vyplňující pouzdro. Zajímalo by mne, jaký materiál mezikusu používají renomované firmy, není možné, že plast má pro tento účel nějaké vhodné vlastnosti? A k velikosti strojku - laicky se domnívám, že praotce všech strojků bychom našli mnoho desítek let zpátky, kdy se dělaly hodinky menší a menší strojek do velkých hodinech lze nacpat, ale opačně ne. No a taky si myslím, že větší strojek by byl také energeticky náročnější, proto se používají co nejmenší a nejlehčí strojky a jejich komponenty. Co vy na to?

Odesláno
Vrátím se trochu do minulosti tohoto vlákna, kde si někdo "stěžoval" na malý strojek ve velkém pouzdře a na plastový mezikus, že by měl radši větší strojek vyplňující pouzdro. Zajímalo by mne, jaký materiál mezikusu používají renomované firmy, není možné, že plast má pro tento účel nějaké vhodné vlastnosti? A k velikosti strojku - laicky se domnívám, že praotce všech strojků bychom našli mnoho desítek let zpátky, kdy se dělaly hodinky menší a menší strojek do velkých hodinech lze nacpat, ale opačně ne. No a taky si myslím, že větší strojek by byl také energeticky náročnější, proto se používají co nejmenší a nejlehčí strojky a jejich komponenty. Co vy na to?

No plastové mezikruží najdeš dnes i u renomovaných swiss firem. Dřív to ale byl spíš výlisek z plechu, nebo tam nebylo vůbec nic a strojek je uchycený na ciferníku a ciferník v pouzdře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...