Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Teď jsem si ten článek z odkazu nahoře přečetl, to je hlína, dlouho jsem se tak nenachechtal. Doporučuji.

Ja jsem si ten clanek taky precetl a ted uz ctu od toho typka asi treti clanek :) vazne je to hodne zajimavy a hlavne se u toho mohutne bavim :) ... Ten borec je vyborny vypravec :) super...

Odesláno

rafficek : Bestie je to řádná, ale udivující byli taky ty buldozery a monstra co od nás přepravovala, protože jejich hmotnost ani neodhaduju. Při startu hodně daleko za potvorou lítají šutry a teplej vzduch. Když už teda vzlítne, letí si tak pomalu, že věci jako vztlak a tak stejně při tý váze nechápu.

Odesláno

Tak dneska dostanu sv druhé machanické hodiny po Primkách co jsem nosil na základce. Už se na ty Arktiky těším jako malej. Kdyby někoho zajímalo číslo, můžu dodat..:o))

Odesláno

nezapomen napsat jak na tom jsou. Arktiky se moc libi me zene, rika ze maji ipravdu styl. Chtelo by to jeste ten ledoborec a jinovatku ve fousech (mejch samozrejme). Ale jsou opravdu pekne. Koupils ty s modrou nebo cervenou sekundovkou ?

Odesláno

Nevím jestli vám to pomůže, ale moje K3 Submarine ze začátku šly taky "podle plotu", ale po čase se usadily a nyní bez seřizování při běžném nošení udělají za pracovní den +3sec... za víkend více, protože je tolik nemám na ruce.

Odesláno

Díky za uklidnění. Musím si na to zvyknout. Jinak samozřejmě spokojenost. Jsou krásně masivní, v práci je všichni obdivují. A já jim neřeknu kde se kupují...o))

Odesláno
nezapomen napsat jak na tom jsou. Arktiky se moc libi me zene, rika ze maji opravdu styl. Chtelo by to jeste ten ledoborec a jinovatku ve fousech (mejch samozrejme). Ale jsou opravdu pekne. Koupils ty s modrou nebo cervenou sekundovkou ?

Věta jak od Colomba :-)

Odesláno

No, přes průhled dýnka ty strojky z většiny Vostoků vypadají docela dobře, ale po otevření už to tak slavné není (malý strojek, hodně velký plastový spacer, barvené šroubky mírně poškrábané při montáži atd. :( ), tady jsou otevřené K-3 Submarine:

Odesláno
No ten plast to fakt blby. Ze tam nedaji nejakej uslechtilej material.

Mně by se spíše líbil větší strojek, a pak by tam žádná výplň být nemusela.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...