Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pri procitani diskuzi jsem narazil na toto (diky Kobliho za inspiraci)

NerezHodiny01.jpg

Presne neco podobneho by se mi hodilo do obyvaku akorat to ma nekolik ale.

Prumer ciferniku tak kolem 50cm a celkova vyska max 90 cm a to je ten problem tohle ma zavazi a tim je to o nicem.

Jo a take je to o penezich neco moderniho a ne draheho, cena tak max 10 ale to by muselo byt fakt dobry.

Mate prosim nekdo nejakou inspiraci ?

Diky vsem.

Odesláno (upraveno)

GearClock, ktore ma velmi zaujali, mozno sa tu uz niekde objavili. Otaca sa cela luneta. Technicky vyraz na sposob, co hladas. Priemer 56cm. Cenu tam pisu 150 USD. Jedinou chybou(?) je absencia aspon minutovej rucicky, ci indexov. Tie su tak rozdelene na useky - stvrt, pol, tristvrte a cela.

zdroj

edit: doplnenie zdroja

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Tak tohle vypada celkem zajimave - zatim to ma dva minusy je to plastove a postovne je polovina ceny hodin.

Odesláno

Co třeba zkusit na ebay dealerské Penerai či Úlisného Nardena? A pokud by to nemuselo být nutně na stěnu - představ si tu parádu, když otevíráš bednu s námořním chronometrem ....

Odesláno
Co třeba zkusit na ebay dealerské Penerai či Úlisného Nardena? A pokud by to nemuselo být nutně na stěnu - představ si tu parádu, když otevíráš bednu s námořním chronometrem ....

Panerai by se hodily tak do prace nebo do pracovny ne do obyvaku (meho) a Ulisnyho Nardena jsem nic zajimaveho nenasel.

Musi to schalit moje draha polovicka a ty od Stana zatim nezavrhla tak treba je zkusim za ty prachy je to dost pekne a hlavne ta velikost sedi uplne presne, jeste nevim zda bile stribrne a nebo ty cerne.

Odesláno

Ty Kavaliry jsem vzhledem k tomu zavazi nepoptaval, ale protoze se jedna o kov - nerez a o zakazkovou vyrobu tak to bude o dost drazsi, na druhou stranu je to mechanika a za tu se da zaplatit vice nez za plast.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak hodiny jsou doma,

chtel jsem cerne bohuzel dosli stribrne :thumbsdown_anim: no skusim napsat co s tim, ale posilat je asi nebudu je to trochu z ruky.

Ozubena kola jsou dekorace a otaci se 1x za cca 30s (1x R20 baterie - komu vadi toceni nemusi ji tam davat) a hlavni kolo se otaci jednou za 12 hodin (1x R20 baterie alespon to tak vypada podle zapojeni dratku).

Velke kolo je slozene ze 4 dilu a pri podrobnejsim pohledu jsou videt delici cary. Provedeni je celoplastove s kovovymy platy a distancnimi srouby.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak to se mi (a hlavně ženě...) líbí a uvažujeme o jejich koupi. Docela se teda bojím nespolehlivosti ve výběru barvy (určitě chceme černé) a také máme dotaz - jak je to hlučné, jestli vůbec? Díky za info.

Odesláno

tak video se prave zpracovava, ale za chvili tam asi bude

co se tyce hlasitosti - hluku tak by jsem to srovnal s otevrenym winderem pokud jsem u toho a je ticho tak to slisim vnoci v tichu to asi bude take slyset ale v obyvaku pokud jsem metr daleko a mam vyply zvuk u televize tak napinam usi co to de a nic.

Odesláno

tyfo: Tak uz ich mas doma!! Dlazdis cestu pre ostatnych...neviem, ci niekto iny z fora ma podobny stroj na stene. No posobia pekne, skoda tych dekoracnym krutiacich zbytocnosti. Ja som potom nasiel este jeden model s datumovkou a dualnym casom(?), ale to sa mi zdalo uz prilis.

Dik za video!

Odesláno

Já jsem si do obyváku koupil "ročky". Tak jsem docela zvědavý, jak dlouho půjdou. A taky za jak dlouho rozbiju ten skleněnej poklop.

Jinak ty stříbrný nástěnný hodiny jsou hezký, tyfo. A líbí se mi více, než ty černé. Působí na mě méně lacině.

Odesláno

Ty stribrne nevypadaji spatne proto je nebudu vracet, ty cerne by se tam hodily vice mam vsude kolem cernou, policky skrinky atd. ale vzhledem k tomu ze televize pod nimi je stribrna s cernym lemem tak to tolik nevadi.

2 jnm : V cesku jsem je predtim nenasel, nadruhou stranu usetrenych 13 stovek take neni k zahozeni.

Odesláno
V cesku jsem je predtim nenasel, nadruhou stranu usetrenych 13 stovek take neni k zahozeni.

Můžeš dát prosím tě odkaz, kde jsi je kupoval? Díky.

Odesláno

Zajímavý, stříbrný se mi líbí stejně jako černý...

Nedávno jsem viděl úplně jednoduchý, krásný čtvercový Seiko. Jmenovaly se nějak jako silent?, prostě šlo o to že netikají tak se u nich dá spát, ručička jde myslím plynule jako u Spring driveu. Cena okolo 2k

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...