volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Souhlasím s rordou, tvůj způsob arogantního jendání je zarážející I tak mi zajímá, co se z toho vyklube... Ty fotky jsou špatné, ani na jedné není dobře zaostřený ciferník. Poměrně mi zajímá ten nápis swiss made, ten v detailu nikde není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Souhlasím s rordou, tvůj způsob arogantního jendání je zarážející I tak mi zajímá, co se z toho vyklube... Ty fotky jsou špatné, ani na jedné není dobře zaostřený ciferník. Poměrně mi zajímá ten nápis swiss made, ten v detailu nikde není vidět. Sorry ak ti to pride arogantne, ale nechapem naco z toho robit taku vedu??? Dal som niekolko primitivnych otazok a od zaciatku pisem v tone, co keby a je to cele uvaha. Hned spociatku som sa pytal ci tymto uvazovanim (!!) neporusujem pravidla tohto boardu. Mne pride absurdne neodpovedat na jednoduche otazky (pre cloveka co sa v danej veci orientuje) kvoli tomu aky umysel ma dana osoba s hodinkami. Tebe pride absurdne moje jednanie. Zijeme v absurdnom svete! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Zijeme v absurdnom svete! Žijeme v absurdním světě, plném absurdích lidí s absurdními nápady a ještě absurdnějším vystupováním... Slovo absurdní lze nahradit slovem hloupý, drzý, zarážející Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Moc prosím o tu story původu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Moc prosím o tu story původu ... Bylo nebylo, za sedmero horami... P.S. omlouvám se, že jsem přispěl do cizího vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Bylo nebylo, za sedmero horami...Jo, takhle nějak by mohla ta story od getvara o původu hodinek a proč ležely 4 roky v šuplíku, začínat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Žijeme v absurdním světě, plném absurdích lidí s absurdními nápady a ještě absurdnějším vystupováním... Slovo absurdní lze nahradit slovem hloupý, drzý, zarážející No hlavne, ze ty si a budes mudry slusny a neomylny. Ach boze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Zatím akorát velmi trapně reaguješ, nicméně jsme se pořád nic nedozvěděli z toho, na co se nás tady vícero lidí ptalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Pokud chceš hodinky na pouhej kšeft, ale chybí ti informace, tak se nediv, že ti nikdo nic neřekne - v kšeftu se jede na provize, ale ty chceš cizí vědomosti zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 neviem ci su to fake ci original. to uz necham na inych... na mna vsak posobia dojmom hodiniek z trznice neviem ci sa na nich podpisal zub casu... ale tie indexy na mna posobia velmi lacnym dojmom, rovnako ako logo korunky. tah je vytahany ako prostitutka vo vysluzbe. ako pisal skalis, ta datumovka je tiez nejaka pofiderna a tak dalej... suma sumarum: neviem ci su to fake, ale ovela hodnotnejsim dojmom na mna posobia zachovane vintage seika nez toto... viem ze je to iny styl ale podla mna aj ina liga... http://cgi.ebay.com/VINTAGE-SEIKO-CHRONOGR...=item35a7c4bda9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Pokud chceš hodinky na pouhej kšeft, ale chybí ti informace, tak se nediv, že ti nikdo nic neřekne - v kšeftu se jede na provize, ale ty chceš cizí vědomosti zadarmo. ok, ale zase sa nehrajme, ze ide o vedomnosti nejakej realnej hodnoty:).. ved o nic nejde.. ale v pohode rozoberiem to v inom fore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 neviem ci su to fake ci original. to uz necham na inych... na mna vsak posobia dojmom hodiniek z trznice neviem ci sa na nich podpisal zub casu... ale tie indexy na mna posobia velmi lacnym dojmom, rovnako ako logo korunky. tah je vytahany ako prostitutka vo vysluzbe. ako pisal skalis, ta datumovka je tiez nejaka pofiderna a tak dalej... suma sumarum: neviem ci su to fake, ale ovela hodnotnejsim dojmom na mna posobia zachovane vintage seika nez toto... viem ze je to iny styl ale podla mna aj ina liga... http://cgi.ebay.com/VINTAGE-SEIKO-CHRONOGR...=item35a7c4bda9 Zaujimavy nazor. Zub casu na nich urcite podpisany je. Je realne poslat ich niekde ku AD rolex nech sa na nich pozru, alebo da sa s nimi nieco robit tymto smerom? Osobne si myslim, ze nie, ale aspon pravost by mi mohli overit/neoverit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 sa nehrajme, ze ide o vedomnosti nejakej realnej hodnoty reálná hodnota těch informací je 15-20 tisíc, tedy taková jaký je rozdíl mezi tvojí cenou a případným fejkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 reálná hodnota těch informací je 15-20 tisíc, tedy taková jaký je rozdíl mezi tvojí cenou a případným fejkem haha ak si si nevsimol, ja som sa nikde nepytal ci su fake/original. Pytal som sa ine veci na ktore som ani nedostal odpoved a ani nikto im nevenoval pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Je realne poslat ich niekde ku AD rolex nech sa na nich pozru odnes jim je osobně, není nic jednoduššího http://www.rolexdealers.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Nie je taka moznost, ze ich poslem do rolex servisu/centraly/whatever nech mi ich autentifikuju ptát ses nemusel - tohle tvojí obavu o pravost dokládá dostatečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 ptát ses nemusel - tohle tvojí obavu o pravost dokládá dostatečně lol? tak skor na ucely nech mi povedia z akeho su roky a ci sa daju zriesit papiere atd. Odpovede clovek zvykne ocakavat na svoje otazky - nie na pocity ake z neho maju iny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 tak ještě jednou, odnes je k nejbližšímu AD, který ti odpoví na všechny tvé dotazy, podle těch rozmazanic ti nikdo nic kloudného poradit nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 tak ještě jednou, odnes je k nejbližšímu AD, který ti odpoví na všechny tvé dotazy, podle těch rozmazanic ti nikdo nic kloudného poradit nemůže Ok - tie fotky moc nevysli :D - dakujem aj tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 tak skor na ucely nech mi povedia z akeho su roky a ci sa daju zriesit papiere atd. Autentifikace je ověření pravosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.