Přejít na obsah

damske Rolexy

getvar

Doporučené příspěvky

Souhlasím s rordou, tvůj způsob arogantního jendání je zarážející :angry: I tak mi zajímá, co se z toho vyklube... Ty fotky jsou špatné, ani na jedné není dobře zaostřený ciferník. Poměrně mi zajímá ten nápis swiss made, ten v detailu nikde není vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Souhlasím s rordou, tvůj způsob arogantního jendání je zarážející :angry: I tak mi zajímá, co se z toho vyklube... Ty fotky jsou špatné, ani na jedné není dobře zaostřený ciferník. Poměrně mi zajímá ten nápis swiss made, ten v detailu nikde není vidět.

Sorry ak ti to pride arogantne, ale nechapem naco z toho robit taku vedu??? Dal som niekolko primitivnych otazok a od zaciatku pisem v tone, co keby a je to cele uvaha. Hned spociatku som sa pytal ci tymto uvazovanim (!!) neporusujem pravidla tohto boardu. Mne pride absurdne neodpovedat na jednoduche otazky (pre cloveka co sa v danej veci orientuje) kvoli tomu aky umysel ma dana osoba s hodinkami. Tebe pride absurdne moje jednanie. Zijeme v absurdnom svete!:)

Odkaz ke komentáři

neviem ci su to fake ci original. to uz necham na inych... na mna vsak posobia dojmom hodiniek z trznice :(

neviem ci sa na nich podpisal zub casu... ale tie indexy na mna posobia velmi lacnym dojmom, rovnako ako logo korunky. tah je vytahany ako prostitutka vo vysluzbe. ako pisal skalis, ta datumovka je tiez nejaka pofiderna a tak dalej...

suma sumarum: neviem ci su to fake, ale ovela hodnotnejsim dojmom na mna posobia zachovane vintage seika nez toto... viem ze je to iny styl ale podla mna aj ina liga...

http://cgi.ebay.com/VINTAGE-SEIKO-CHRONOGR...=item35a7c4bda9

Odkaz ke komentáři

Pokud chceš hodinky na pouhej kšeft, ale chybí ti informace, tak se nediv, že ti nikdo nic neřekne - v kšeftu se jede na provize, ale ty chceš cizí vědomosti zadarmo.

ok, ale zase sa nehrajme, ze ide o vedomnosti nejakej realnej hodnoty:).. ved o nic nejde.. ale v pohode rozoberiem to v inom fore

Odkaz ke komentáři

neviem ci su to fake ci original. to uz necham na inych... na mna vsak posobia dojmom hodiniek z trznice :(

neviem ci sa na nich podpisal zub casu... ale tie indexy na mna posobia velmi lacnym dojmom, rovnako ako logo korunky. tah je vytahany ako prostitutka vo vysluzbe. ako pisal skalis, ta datumovka je tiez nejaka pofiderna a tak dalej...

suma sumarum: neviem ci su to fake, ale ovela hodnotnejsim dojmom na mna posobia zachovane vintage seika nez toto... viem ze je to iny styl ale podla mna aj ina liga...

http://cgi.ebay.com/VINTAGE-SEIKO-CHRONOGR...=item35a7c4bda9

Zaujimavy nazor. Zub casu na nich urcite podpisany je. Je realne poslat ich niekde ku AD rolex nech sa na nich pozru, alebo da sa s nimi nieco robit tymto smerom? Osobne si myslim, ze nie, ale aspon pravost by mi mohli overit/neoverit.

Odkaz ke komentáři

reálná hodnota těch informací je 15-20 tisíc, tedy taková jaký je rozdíl mezi tvojí cenou a případným fejkem ;)

haha ak si si nevsimol, ja som sa nikde nepytal ci su fake/original. Pytal som sa ine veci na ktore som ani nedostal odpoved a ani nikto im nevenoval pozornost :D

Odkaz ke komentáři

ptát ses nemusel - tohle tvojí obavu o pravost dokládá dostatečně

lol? tak skor na ucely nech mi povedia z akeho su roky a ci sa daju zriesit papiere atd.

Odpovede clovek zvykne ocakavat na svoje otazky - nie na pocity ake z neho maju iny

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...