Přejít na obsah

Hnusný FAKE!

volfda

Doporučené příspěvky

Doufám, že tímto příspěvkem zde nikoho nepobouřím. Předem říkám, že se neptám a ani nenabízím... Byl jsem dnes na návěštěvě a známá mi chtěla oslnit svýma Lady Datejustama, prý dárek od bohatého blízkého známého. Při prvním pohledu se mi hned nezdály, tak jsem je prohlédnul bíže a bylo mi to jasné, je to FAKE. Stačilo mi už jen to, že zlato je ošoupané. Tak jsem se s ní chvíli bavil a rezerva chodu je ani ne den. No, tak jsem jí vysvětlil co a jak a otevřel jsem je. Dýnko jsem odšrouboval pouhou rukou. Měl jsem foťák, tak tady pár fotek, plus jedna fotka originálů z netu. Dávám to sem jen tak ilustračně :sleeping_03anim:

post-2928-1269787218.jpg

post-2928-1269787223.jpg

post-2928-1269787231.jpg

post-2928-1269787237.jpg

post-2928-1269787245.jpg

post-2928-1269787249.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Známá koukala jako puk, myslím, že milenecký románek se blíží ke konci :giljotiini: Kdyby jí trubec koupil hezké hodinky byť za 5k, měla by radost... Nejlepší bylo, jak si stěžovala, že ty Rolexky stejnak nejsou nic moc, že jak je odloží, za chvíli stojí a ty odchylky, prý 15min denně :thumbsdown_anim: Jediné, co lze z Thajska přivézt, aby to fungovalo, jsou faky v quartzu, tady se za pár set koupí nějakký strojek a hodinky obstojně fungují. Moje kamarádka nosí takto Cartiery, které jsou pozlacené a po 2 letech stále vypadají zlatě, bez oděrek, chod je plynulý, strojek stál 400kč. Ne že bych to schvaloval, ale spíše se podivuji provedení pouzdra, že opravdu drží. Dodám ještě, že jak jsem to o těch rolexkách známé sdělil, nevěřila mi, tak jsem jí řekl, jak má vypadat kalibr a že to otevřu... No a bylo to na světě. Chvíli dělala kůže, že mu to podstrčili a že to není možné, že prý zajde na ověření pravosti, což jsem jí naštěstí rozmluvil! Pak začala lamentovat, jaký je on škrt, takže je to pravda, bohatý známý musí na někom ušetřit :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Nicméně jsou to automaty

Ten strojek funguje špatně, je až skoro nepoužitelný v praxi. Malá rezerva chodu a velká nepřesnost (dení odchylka šla přes 15min). Ten strojek je větší shit, než to pouzdro :thumbsdown_anim: To je snad lepší v těch hodinkách mít quartz, co alespoň ukáže kolik je hodin, když už nic jiného...

Odkaz ke komentáři

A to jí nebylo divný to odloupaný pozlátko??

No, obávám se, že ne... Prý si myslela, že jsou jen pozlacené přímo od Rolexu. Ale mně to na první pohled řeklo, o co se jedná. Dodám, že tato dáma je jaksi kapacitně indisponována, ví že Rolexky nosí nějaká celebrita a že mají butik v Pařéžské. Nejspíše jí uspokojoval pohled na nápis Rolex. Jak jsem psal výše, stěžovala si jak jsou vlastně ty rolexky špatné, co se týče odloupaného pozlátka, to vytkla taky :D Prostě i tací mezi námi jsou...

Já to sem dal jen jako perličku, co mě potkala přes víkend, pobavil jsem se...

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tak většina lidí si prostě ani nedovede představit hodinky co stojí třeba 50tis, takže si myslím, že když jsou Rolex "drahé hodinky" takže třeba stojí 5tis...

Odkaz ke komentáři

Tak většina lidí si prostě ani nedovede představit hodinky co stojí třeba 50tis, takže si myslím, že když jsou Rolex "drahé hodinky" takže třeba stojí 5tis...

Souhlas. Už se mi několikrát stalo, že mi lidé obdivovali hodinky a říkali, že musely stát přes 5k, což je na Navitimery lehce mimo :whistling: Já zásadně ceny neříkám, tedy nebavím-li se s chronomagorem, jež se o hodinky aktivně zajímá. Každý má něco... Ale když někdo jezdí v Mercedesu E, má slušný dům a na ruce to, co jsem vyfotil, je to lehce zarážející... Nemusí do hodinek dávat 300k, i když za to má doma gauč, ale tak když už chce mít hodinky, myslím, že by lehce zvládla něco do 100k. Navíc, když to byl dárek. Jako další perličku dodám, že ten, co jí obdaroval má AP a pravé :D

Odkaz ke komentáři

To se divim.. Hodinkám leckdo nerozumí, ale každá ženská má šestej smysl na skleněný diamanty ;)

S tím souhlasím, moje matinka je pozná na kilometr, včetně ohodnocení onoho kovu do kterého jsou zasazané v karátech... Ale co se týče našeho případu, aby měl člověk šestý smysl, musí vůbec nějaký mít a primárně i tu mysl, což zde asi nenajdeme :D Jedná se o rodinou známou, jejíž pozvání jsem musel už konečně přijmout, tak mě alespoň pobavila, pravidelně mi dává info o vývoji jejího vztahu s fkemistrem, takže se alespoň nenudím, ale fandím spíše jemu :bangin:

Odkaz ke komentáři

Jako další perličku dodám, že ten, co jí obdaroval má AP a pravé :D

tak to je vic fuj nez kdyby sam mel hodinky do 10k a dal falesny rolex, a vi to ta zenska za kolik jsou ty pravy AP? ta by z toho byla jiste nadsena - to by byl mozna teprve srandy kopec :gora:

Odkaz ke komentáři

řešil jsem hodinky pro manželku k vánocům a stejně nakonec se jí líbily nejvíc Fossily má y nich radost je jí jedno co v nich tiká hlavně že se jí líbí.Takže rolexy bych jí nekoupil a honit vodu fakema mi přijde fakt na bednu, i když se musím přiznat že doma jedny nejmenované MM mám:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...