sect Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Zdravím Vás pánové, na toto chlubení jsem se hodně těšil . Tak dlouho jsem sháněl Omegy Seamastery až jsem si splnil sen a koupil Breitlingy. Myslím že je není potřeba nějak extra představovat, ale když to tak pěkně zní: Breitling Superocean Steelfish Všechno o nich jde dohledat na netu, nicméně na jakékoliv dotazy rád zodpovím, pokud budu umět. Jediné co mně u nich překvapilo je váha - 220 g. Tak těžké hodinky jsem ještě neměl, ale jde si na to rychle zvyknout a aspoň cítíte, že na ruce něco máte. Dále je u nich výborná luminiscence, při přechodu třeba i do většího stínu, se indexy rozzáří jako žárovky. Předpokládám že to jsou poslední hodinky, které jsem pořídil.........no nebo aspoň na nějaký čas. Teď ještě zvažuji kožený řemen, myslíte že by k nim šel černý žralok s bílým prošitím? Vím že to jsou potápky, ale nepředpokládám že by se někdy nějak výrazněji namočily . Fotky jsou dělány jenom mobilem, ale během týdne, tady dám nějakou pěknější.
Kasper Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 K týmto pekným hodinkám sa kožený remienok rozhodne hodí. Určite vyskúšaj. Či žralok - to uvidíš sám
Peta-Biker Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Ty ses do toho teda pěkně obul, gratuluji. Proč jsi nepřišel ves tředu na sezeníčko?
sect Odesláno 28. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Ty ses do toho teda pěkně obul, gratuluji. Proč jsi nepřišel ves tředu na sezeníčko? Šetřil jsem na ty hodinky . Ne, měl jsem něco pracovně, takže bych mohl jenom na chvíli a to moc nemělo cenu. V Karviné se ale určitě rád zúčastním, pokud nebude nic dříve.....
gerhard Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Ahoj,krasny kusisko v plnej zbroji 220,to je poriadne maso. Prave vcera som objednal sharka s bielym sitim tak potom dame porovnavacku dvojity biceps spredu, gorilu... Myslim ze im to sekne.
sect Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Prave vcera som objednal sharka s bielym sitim tak potom dame porovnavacku Můžu vědět kde a za kolik jsi ho objednával? Nějak nemůžu žádného najít .
jankoxxx Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 moj vztah k B-ckam je dost ambivalentny ale tento model je naozaj podareny. taktiez by som porozmyslal nad kozou.
Messiah Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 (upraveno) JJ dost dobrý model taky se mi libí! Ať ti dlouho vydrží. Edit. kdybys chtěl náhodou prodat tah měl bych zájem :-p Upraveno 29. března 2010 uživatelem Messiah
sect Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Konečně jsou (díky Bakerovi) na žraločí kůži a myslím, že na tah se nějak brzo nevrátí........ Jinak, i když je nenosím stále a vždy po nenošení je musím seřizovat, protože leží v hodinkovnici, tak dělají průměrně +1 s/den.
Frantik Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Hm, tady je podle mě trochu videt, ze k nim remen obecne moc nejde (podobne jako k Seamasterum). Nevypadaj na nem tak tvrdacky. Podle me nejlepe k nim sedi kaucuk, breitlingovskej kaucuk, na tom vypadaji jeste lepe, nez na tahu.
jankoxxx Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 tak mne sa naopak pacia prave na tomto remeni. teraz to ma tu pravy stavu prajem vela pohodlnych dni na zapasti!
ron Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Hm, tady je podle mě trochu videt, ze k nim remen obecne moc nejde (podobne jako k Seamasterum). Nevypadaj na nem tak tvrdacky. Podle me nejlepe k nim sedi kaucuk, breitlingovskej kaucuk, na tom vypadaji jeste lepe, nez na tahu. Přesně tak, ten žralok se mi také moc k steelfishům nehodí. Daleko lepší je zde klasika, origo kůže od breitlingu či kaučuk, musím říct, že nic se nenosí lépe, než kaučuk od breitlingu
Baker Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Sedi k nim perfektne, na tahu jsou moc "ocelovy".
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Samozřejmě věc názoru (ostatně, kdybychom měli všichni naprosto stejný vkus, co bychom si tady mezi sebou prodávali, že?), ale ten řemen jim moc sluší. Pěkné, pěkné
spiderer Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Steelfishe jsou hezci na tahu, ten zaraloci reminek mi k nim prijde takovej subtilni, na tahu jsou drsny a celkem solidne vypadaji i na kaucuku.. ja jsem ke svym puvodnim SF zkousel spoustu moznosti a stejne jsem je mel nejradsi na tahu, protoze tak byly nejhezci i nejtezsi
ron Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Steelfishe jsou hezci na tahu, ten zaraloci reminek mi k nim prijde takovej subtilni, na tahu jsou drsny a celkem solidne vypadaji i na kaucuku.. ja jsem ke svym puvodnim SF zkousel spoustu moznosti a stejne jsem je mel nejradsi na tahu, protoze tak byly nejhezci i nejtezsi Je fakt, že na tahu je to pěknej kus hmoty a jsou tak daleko víc chlapský
Messiah Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Na takovém ocean racer řemenu s husto hustou sponou by taky vypadaly hustě!
Baker Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Na takovém ocean racer řemenu s husto hustou sponou by taky vypadaly hustě! To kazdopadne, ta spona je genialni. Mimochodem samotna guma bez spony stoji neco kolem litru.
sect Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Na takovém ocean racer řemenu s husto hustou sponou by taky vypadaly hustě! Vůbec nevím o co se jedná , nějaký odkaz by nebyl?
spiderer Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Vůbec nevím o co se jedná , nějaký odkaz by nebyl? Ö tohle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se