Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás pánové, na toto chlubení jsem se hodně těšil :thumbsup_anim: .

Tak dlouho jsem sháněl Omegy Seamastery až jsem si splnil sen a koupil Breitlingy. Myslím že je není potřeba nějak extra představovat, ale když to tak pěkně zní: Breitling Superocean Steelfish Všechno o nich jde dohledat na netu, nicméně na jakékoliv dotazy rád zodpovím, pokud budu umět. Jediné co mně u nich překvapilo je váha - 220 g. Tak těžké hodinky jsem ještě neměl, ale jde si na to rychle zvyknout a aspoň cítíte, že na ruce něco máte. Dále je u nich výborná luminiscence, při přechodu třeba i do většího stínu, se indexy rozzáří jako žárovky. Předpokládám že to jsou poslední hodinky, které jsem pořídil.........no nebo aspoň na nějaký čas. Teď ještě zvažuji kožený řemen, myslíte že by k nim šel černý žralok s bílým prošitím? Vím že to jsou potápky, ale nepředpokládám že by se někdy nějak výrazněji namočily :sad01_anim: .

Fotky jsou dělány jenom mobilem, ale během týdne, tady dám nějakou pěknější.

post-11054-1269791185.jpg

post-11054-1269791215.jpg

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ty ses do toho teda pěkně obul, gratuluji. Proč jsi nepřišel ves tředu na sezeníčko?

Šetřil jsem na ty hodinky :thumbsup_anim: . Ne, měl jsem něco pracovně, takže bych mohl jenom na chvíli a to moc nemělo cenu. V Karviné se ale určitě rád zúčastním, pokud nebude nic dříve.....

Odesláno

Ahoj,krasny kusisko v plnej zbroji 220,to je poriadne maso. Prave vcera som objednal sharka s bielym sitim tak potom dame porovnavacku :whistling:

dvojity biceps spredu, gorilu... Myslim ze im to sekne.

Odesláno
Prave vcera som objednal sharka s bielym sitim tak potom dame porovnavacku :whistling:

Můžu vědět kde a za kolik jsi ho objednával? Nějak nemůžu žádného najít :thumbsdown_anim: .

Odesláno (upraveno)

JJ dost dobrý model taky se mi libí! Ať ti dlouho vydrží.

Edit. kdybys chtěl náhodou prodat tah měl bych zájem :-p

Upraveno uživatelem Messiah
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Konečně jsou (díky Bakerovi) na žraločí kůži a myslím, že na tah se nějak brzo nevrátí........ Jinak, i když je nenosím stále a vždy po nenošení je musím seřizovat, protože leží v hodinkovnici, tak dělají průměrně +1 s/den.

post-11054-1271830976.jpg

post-11054-1271830982.jpg

post-11054-1271830988.jpg

Odesláno

Hm, tady je podle mě trochu videt, ze k nim remen obecne moc nejde (podobne jako k Seamasterum). Nevypadaj na nem tak tvrdacky. Podle me nejlepe k nim sedi kaucuk, breitlingovskej kaucuk, na tom vypadaji jeste lepe, nez na tahu.

Odesláno
Hm, tady je podle mě trochu videt, ze k nim remen obecne moc nejde (podobne jako k Seamasterum). Nevypadaj na nem tak tvrdacky. Podle me nejlepe k nim sedi kaucuk, breitlingovskej kaucuk, na tom vypadaji jeste lepe, nez na tahu.

Přesně tak, ten žralok se mi také moc k steelfishům nehodí. Daleko lepší je zde klasika, origo kůže od breitlingu či kaučuk, musím říct, že nic se nenosí lépe, než kaučuk od breitlingu :smile_anim:

Odesláno

Samozřejmě věc názoru (ostatně, kdybychom měli všichni naprosto stejný vkus, co bychom si tady mezi sebou prodávali, že?), ale ten řemen jim moc sluší.

Pěkné, pěkné :thumbsup_anim:

Odesláno

Steelfishe jsou hezci na tahu, ten zaraloci reminek mi k nim prijde takovej subtilni, na tahu jsou drsny a celkem solidne vypadaji i na kaucuku.. ja jsem ke svym puvodnim SF zkousel spoustu moznosti a stejne jsem je mel nejradsi na tahu, protoze tak byly nejhezci i nejtezsi :)

Odesláno
Steelfishe jsou hezci na tahu, ten zaraloci reminek mi k nim prijde takovej subtilni, na tahu jsou drsny a celkem solidne vypadaji i na kaucuku.. ja jsem ke svym puvodnim SF zkousel spoustu moznosti a stejne jsem je mel nejradsi na tahu, protoze tak byly nejhezci i nejtezsi :)

Je fakt, že na tahu je to pěknej kus hmoty a jsou tak daleko víc chlapský :speak_cool:

Odesláno
Na takovém ocean racer řemenu s husto hustou sponou by taky vypadaly hustě! :P

To kazdopadne, ta spona je genialni. Mimochodem samotna guma bez spony stoji neco kolem litru.

Odesláno
Na takovém ocean racer řemenu s husto hustou sponou by taky vypadaly hustě! :P

Vůbec nevím o co se jedná :helpsmilie: , nějaký odkaz by nebyl?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...