sect Odesláno 13. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2011 Pár víkendových fotek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Pár víkendových fotek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ..už jsem se lekl..žes na ně přes Fortisky zanevřel..
sect Odesláno 14. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Toho bohdá nebude, Fortisy se mi líbí a předpokládám, že jich ještě několik prostřídám, ale Steelfishe jsou nafurt
Andrej888 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Dnes som si kupil steelfishe je to pecka! len do kedy...
bedja Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Dnes som si kupil steelfishe je to pecka! len do kedy... ..ty jsou super..gratuluju..
patprom Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Konečně jsou (díky Bakerovi) na žraločí kůži a myslím, že na tah se nějak brzo nevrátí........ Jinak, i když je nenosím stále a vždy po nenošení je musím seřizovat, protože leží v hodinkovnici, tak dělají průměrně +1 s/den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jednim slovem - nadhera. S remenem se mi libi vice nez na tahu.
sect Odesláno 23. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Dnes som si kupil steelfishe je to pecka! len do kedy... Nafurt! Na pstrosovi od clena Zrno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 ..tvoje přesvědčení mne moc motivuje..díky..
erozko Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Sú parádne gratulujem a hlavne z tou kožou sú veľmi pekne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se