Horhe Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Editoval jsem odpověď a tak jsi se assi netsčil podívat. Podle našeho pilota je odpruženo všechno. Supr, děkuji, tohle jsem potřeboval slyšet(vidět).
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Supr, děkuji, tohle jsem potřeboval slyšet(vidět). Bez záruky, náš pilot je žena !!!!
decebal Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Vy jste vybírali kočárek tak, aby pasoval k autosedačce ? No jasně, protože Maxi Cosi vajíčko nejde nasadit na všechny kočáry.
Horhe Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 No jasně, protože Maxi Cosi vajíčko nejde nasadit na všechny kočáry. A Teutonia je odpružená kompletně?
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 No jasně, protože Maxi Cosi vajíčko nejde nasadit na všechny kočáry. Dobře, ale příjde absolutně zcestné přizpůsobovat kočárek autosedačce v které bude dítě trávit zlomek času proti pobytu v kočárku nebo vy jezdíte víc v autě ?
decebal Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 A Teutonia je odpružená kompletně? Jo, komplet.
decebal Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Dobře, ale příjde absolutně zcestné přizpůsobovat kočárek autosedačce v které bude dítě trávit zlomek času proti pobytu v kočárku nebo vy jezdíte víc v autě ? Chtěli jsme nejbezpečnější sedačku a podle toho, které kočárky byly kompatibilní, ty prošly do užšího výběru. Co je na tom zcestného? Výběr to rozhodně neomezilo, protože ty, které nebyly vhodné, by stejně neprošly i z jiných důvodů.
Donuts Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Mohu doporucit Bugaboo Cameleon, akorat ta cena... Vypada skvele, sklada se skvele, lehoucky, no proste spokojenost po vsech stranach.
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 to decebal - podle jakého testu jsi vybral tu podle Tebe nejbezpečnější sedačku ? Byl to ADAC ?
decebal Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 to decebal - podle jakého testu jsi vybral tu podle Tebe nejbezpečnější sedačku ? Byl to ADAC ? Už netuším, hledala to žena. Ale mám dojem, že nebyl jenom jeden.
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Hmm, ale stejně mě to příjde jako blbost. Kolik toho najezdíte s dítětem ?
decebal Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Hmm, ale stejně mě to příjde jako blbost. Kolik toho najezdíte s dítětem ? Kolik je třeba :-). Mně to jako blbost nepřijde, kromě toho ta Teutonia je špičkový kočár, takže nám to pěkně zapadlo.
wave ceptor Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 A jaký je to model ten maxi-cosi?
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Kolik je třeba :-). Mně to jako blbost nepřijde, kromě toho ta Teutonia je špičkový kočár, takže nám to pěkně zapadlo. Tak dobře, ať vám to co nejlépe slouží. My už máme holčičku skoro roční, panečku, to to uteklo, zdá se mi, že jsem se vám chlubil před měsícem. Autosedačku máme tuhle KLIK. Upraveno 29. března 2010 uživatelem Snow
FoxTrader Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Dobré testy pro děti na kočáky i sedačky člověk najde na www.dtest.cz /volně jen pro předplatitele, což já naštěstí jsem/. Kdo má zájem přeposlat informace, kontaktujte mě zprávou. Arthurovi už zasláno..
decebal Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 A jaký je to model ten maxi-cosi? Jéžiš, já nevím jsem v práci a sedačka je doma:-). Vajíčko autosedačka od Maxi Cosi, myslím, že dělaj jenom jedno. Tak dobře, ať vám to co nejlépe slouží. My už máme holčičku skoro roční, panečku, to to uteklo, zdá se mi, že jsem se vám chlubil před měsícem. Autosedačku máme tuhle KLIK. No jo, to nás teprve čeká a bude to zřejmě taky Römer nebo Recaro.
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 No jo, to nás teprve čeká a bude to zřejmě taky Römer nebo Recaro. V druhém autě, co s ním jezdí dcera, máme Maxi-Cosi, ale nevím model, musel bych se podívat.
decebal Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 V druhém autě, co s ním jezdí dcera, máme Maxi-Cosi, ale nevím model, musel bych se podívat. Maxi Cosi nás zajímalo hlavně co se vajíčka týče. Pro starší už je tam více favoritů.
Arthur N. Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Dobré testy pro děti na kočáky i sedačky člověk najde na www.dtest.cz /volně jen pro předplatitele, což já naštěstí jsem/. Kdo má zájem přeposlat informace, kontaktujte mě zprávou. Arthurovi už zasláno.. díky za zaslání a všem, kteří na toto téma přispívají dobrými postřehy...
FoxTrader Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Dobré testy pro děti na kočáky i sedačky člověk najde na www.dtest.cz /volně jen pro předplatitele, což já naštěstí jsem/. Kdo má zájem přeposlat informace, kontaktujte mě zprávou. Arthurovi už zasláno.. Našel jsem tam ještě Dětská kola a postýlky.. Ty děti si to zaslouží. Posílám už jen mailem, načtení přílohy 0.5MB přes forum mi trvá 40s.. Upraveno 29. března 2010 uživatelem FoxTrader
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se