Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Editoval jsem odpověď a tak jsi se assi netsčil podívat. Podle našeho pilota je odpruženo všechno.

Supr, děkuji, tohle jsem potřeboval slyšet(vidět).

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno
Supr, děkuji, tohle jsem potřeboval slyšet(vidět).

Bez záruky, náš pilot je žena !!!!

Návštěvník Snow
Odesláno
No jasně, protože Maxi Cosi vajíčko nejde nasadit na všechny kočáry.

Dobře, ale příjde absolutně zcestné přizpůsobovat kočárek autosedačce v které bude dítě trávit zlomek času proti pobytu v kočárku nebo vy jezdíte víc v autě ?

Odesláno
Dobře, ale příjde absolutně zcestné přizpůsobovat kočárek autosedačce v které bude dítě trávit zlomek času proti pobytu v kočárku nebo vy jezdíte víc v autě ?

Chtěli jsme nejbezpečnější sedačku a podle toho, které kočárky byly kompatibilní, ty prošly do užšího výběru. Co je na tom zcestného? Výběr to rozhodně neomezilo, protože ty, které nebyly vhodné, by stejně neprošly i z jiných důvodů.

Návštěvník Snow
Odesláno

to decebal - podle jakého testu jsi vybral tu podle Tebe nejbezpečnější sedačku ? Byl to ADAC ?

Návštěvník Snow
Odesláno

Hmm, ale stejně mě to příjde jako blbost. Kolik toho najezdíte s dítětem ?

Odesláno
Hmm, ale stejně mě to příjde jako blbost. Kolik toho najezdíte s dítětem ?

Kolik je třeba :-). Mně to jako blbost nepřijde, kromě toho ta Teutonia je špičkový kočár, takže nám to pěkně zapadlo.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Kolik je třeba :-). Mně to jako blbost nepřijde, kromě toho ta Teutonia je špičkový kočár, takže nám to pěkně zapadlo.

Tak dobře, ať vám to co nejlépe slouží.

My už máme holčičku  :wub: skoro roční, panečku, to to uteklo, zdá se mi, že jsem se vám chlubil před měsícem. Autosedačku máme tuhle  KLIK.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Dobré testy pro děti na kočáky i sedačky člověk najde na www.dtest.cz /volně jen pro předplatitele, což já naštěstí jsem/. Kdo má zájem přeposlat informace, kontaktujte mě zprávou. Arthurovi už zasláno..

Odesláno
A jaký je to model ten maxi-cosi?

Jéžiš, já nevím jsem v práci a sedačka je doma:-). Vajíčko autosedačka od Maxi Cosi, myslím, že dělaj jenom jedno.

Tak dobře, ať vám to co nejlépe slouží.

My už máme holčičku  :wub: skoro roční, panečku, to to uteklo, zdá se mi, že jsem se vám chlubil před měsícem. Autosedačku máme tuhle  KLIK.

No jo, to nás teprve čeká a bude to zřejmě taky Römer nebo Recaro.

Návštěvník Snow
Odesláno

No jo, to nás teprve čeká a bude to zřejmě taky Römer nebo Recaro.

V druhém autě, co s ním jezdí dcera, máme Maxi-Cosi, ale nevím model, musel bych se podívat.

Odesláno
Dobré testy pro děti na kočáky i sedačky člověk najde na www.dtest.cz /volně jen pro předplatitele, což já naštěstí jsem/. Kdo má zájem přeposlat informace, kontaktujte mě zprávou. Arthurovi už zasláno..

díky za zaslání

a všem, kteří na toto téma přispívají dobrými postřehy...

Odesláno (upraveno)

Našel jsem tam ještě Dětská kola a postýlky.. Ty děti si to zaslouží. Posílám už jen mailem, načtení přílohy 0.5MB přes forum mi trvá 40s..

Upraveno uživatelem FoxTrader

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...