Josef01 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Hodinky jsou to nádherný, gratuluju! Obdivuju lidi, kteří ty peníze za to dají, já bych prostě za hodinky skoro dvouměsíční plat nedal, to je fakt moc. Na druhou stranu se mi do nošených jít nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Hodinky jsou to nádherný, gratuluju! Obdivuju lidi, kteří ty peníze za to dají, já bych prostě za hodinky skoro dvouměsíční plat nedal, to je fakt moc. Na druhou stranu se mi do nošených jít nechce Tak lehce nošené nejsou špatné, třeba tady na foru se často vyskytne nějaký hezký kousek za lepší peníz, tak proč ne... Ale máš to tak, že buď se držíš v rozmezí, kde ti to je jedno, či si to tedy můžeš dovolit, tam si hraješ a případně čas od času zěmníš, nebo si skočíš výš, kde si už vybereš opravdu něco extra, co se může stát tvýma definitivkama, jako bych měl třeba já s Portuguese 7days, nebo BP... Upraveno 29. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) TO volfda: Nechci být nezdvořilý, ale nedá mi to. Evidentně máš hodinky hodně rád a jsi jasnej chronomagor. Tak proč Tě pro Peruna lákají Zidane Ingenieur ? Vždyť to je skoro ostuda, že ten model vůbec vzniknul !!! IMHO s přehledem nejošklivější IWC. TO IWCmann: sorry za OT Upraveno 29. března 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Já jsem si kdysi dal takovou hranici při pořizování osobních věcí - 50 tisíc, když nepočítám nějaké speciální vyjímky. Ale je fakt, že někteří členové se o hodinky starají opravdu dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Vím jedno, když si vezmu BP, budou to definitivky, větší leteckou klasiku na světě opravdu nekoupím Ale lákají mi ty Zidanovké Ingenieury... Na těch Zidanových je asi největším lákadlem ta limitka. Jinak tento model vychází z těch menších, průměr 42,5 mm, které s dělaly do r. 2008. Trochu mě na nich odrazuje ta trčící korunka. U hodinek, u kterých alespoň předpokládám že budou definitivní, chci rozhodně, aby byly nové. Upraveno 29. března 2010 uživatelem IWCmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Na těch Zidanových je asi největším lákadlem ta limitka. Jinak tento model vychází z těch menších, průměr 42,5 mm, které s dělaly do r. 2008. Trochu mě na nich odrazuje ta trčící korunka. Znám je bohužel jen z obrázků a obávám se, že je v ČR naživo asi neuvidím... V Brně asi nejsou co? TO volfda: Nechci být nezdvořilý, ale nedá mi to. Evidentně máš hodinky hodně rád a jsi jasnej chronomagor. Tak proč Tě pro Peruna lákají Zidane Ingenieur ? Vždyť to je skoro ostuda, že ten model vůbec vzniknul !!! IMHO s přehledem nejošklivější IWC. TO IWCmann: sorry za OT Nevím proč, ale na první pohled se mi líbily. Je to o názoru a o vkusu, ale jak jsem psal, neviděl jsem je naživo, třeba bych změnil názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Znám je bohužel jen z obrázků a obávám se, že je v ČR naživo asi neuvidím... V Brně asi nejsou co? Nevím proč, ale na první pohled se mi líbily. Je to o názoru a o vkusu, ale jak jsem psal, neviděl jsem je naživo, třeba bych změnil názor... Myslím, že je v Brně mají, ale zrovna těmhle jsem moc pozornosti nevěnoval. Můžu to zkusit ojistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Myslím, že je v Brně mají, ale zrovna těmhle jsem moc pozornosti nevěnoval. Můžu to zkusit ojistit. Tak když půjdeš okolo a budou tam, pošli SZ, o důvod víc, proč jet opět za kamarádem na vínko... Mrknu se ještě v Praze, porovnám je s tím tvým modelem a uvidím, podle tohoto vlákna asi rychle změním názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) IWCmann: Moc pěkné a moc kvalitní hodinky. Gratuluju. Měl jsem je v užším výběru, ale když jsem je dal na ruku, tak jsem zjistil, že jsou opravdu hodně velké!!! Nakonec jsem vzal ty druhé z užšího výběru. :-) volfda: Pokud se ti na těch IWC ing. ZZ líbí barevná kombinace, můžeš zkusit ty, které má IWCmann v limitce 1000 ks. Loni na podzim jsem je zkoušel v Oriose. Jsou na www.iwc.com řada Ing. a model Mission Earth Edition Adventure Ecology. Nevím proč, ale když na tom modelu zkopíruju link, tak mě to přes něho hodí jenom na hlavní stránku IWC. Josef01: Zrovna u někoho, kdo bere přes 80000,- (pravděpodobně čistého) měsíčně, jako ty, se divím, že nepochopíš, že si někdo koupí tak drahé hodinky. Ale každého věc. Upraveno 29. března 2010 uživatelem Jumbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 IWCmann: Moc pěkné a moc kvalitní hodinky. Gratuluju. Měl jsem je v užším výběru, ale když jsem je dal na ruku, tak jsem zjistil, že jsou opravdu hodně velké!!! Nakonec jsem vzal ty druhé z užšího výběru. :-) volfda: Pokud se ti na těch IWC ing. ZZ líbí barevná kombinace, můžeš zkusit ty, které má IWCmann v limitce 1000 ks. Loni na podzim jsem je zkoušel v Oriose. https://www.iwc.com/index-en.asp Josef01: Zrovna u někoho, kdo bere přes 80000,- (pravděpodobně čistého) měsíčně, jako ty, se divím, že nepochopíš, že si někdo koupí tak drahé hodinky. Ale každého věc. Tak to si mě fakt zmátl, vím že nějaké modré tam měli, ale jestli to byly Plastiki nebo ZZ, tak to teď nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Jumbo: Ono se to těžko chápe, ale jsou lidi, kteří jsou s desetitisícovým platem schopni zaplatit 60 tisíc za hodinky, mě se to prostě zdá přehnané, znám hodnotu peněz i věcí a vím, že takovou cenu nechci platit, protože to je nesmysl. Klidně tu částku dám, ale za šestery hodinky do sbírky, to má pro mě mnohem větší cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Tak to si mě fakt zmátl, vím že nějaké modré tam měli, ale jestli to byly Plastiki nebo ZZ, tak to teď nevím. Plastik nevypadá špatně, ale dal bych na ně kůži... To spojení a ta barva, to je to, co mi zaujalo na ZZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Plastik nevypadá špatně, ale dal bych na ně kůži... To spojení a ta barva, to je to, co mi zaujalo na ZZ. Ale Plastiki jsou 46mm a ZZ jsou menší, takže řemen by na nich nešel vzájemně přehodit. Navíc mají speciální úchyt řemene nebo tahu a jiný než origo na ně nenapasuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Ale Plastiki jsou 46mm a ZZ jsou menší, takže řemen by na nich nešel vzájemně přehodit. Navíc mají speciální úchyt řemene nebo tahu a jiný než origo na ně nenapasuješ. Co se týče velikosti, moje ruka snese i 46mm, konec konců navitimer world to dosvědčí... Řemen bych asi nechal stvořit u mistra Simona, nemohl bych to svěřit do lepších rukou Musím si je ale napředd osahat a zjistit, jestli to bude to pravé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Tak snad se přijdeš "pochlubit" na některý z OL srazů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Co se týče velikosti, moje ruka snese i 46mm, konec konců navitimer world to dosvědčí... Řemen bych asi nechal stvořit u mistra Simona, nemohl bych to svěřit do lepších rukou Musím si je ale napředd osahat a zjistit, jestli to bude to pravé... No já mám zápěstí 18,5 cm, při první prohlídce jsem inženýry vyloučil, že jsou moc velké a tlusté. Při druhé jsem jejich rozměr již připustil jako možný a při třetí jsem byl již téměř předem rozhodnutý, že to budou právě tyto hodinky. Na tu velikost a mohutnost se velmi dobře zvyká, tah sedí perfektně na ruce. Ale kaučuk nebo řemen by seděl asi stejně. Tak snad se přijdeš "pochlubit" na některý z OL srazů... Rozhodně přijdu a rád, jen to musíme naplánovat a zorganizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Nechci otevírat extra vlákno, tak se optám tady, chápu to dobře, že ingenieur chronograph nemá in-house? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Nechci otevírat extra vlákno, tak se optám tady, chápu to dobře, že ingenieur chronograph nemá in-house? Já myslím, že má, je to kalibr 89360. Je tuším i v přehledu strojků v nejnovějších Sammelbandech od IWC. No to jsem si myslel taky, když mi můj malý synek přilepil na Damasko neodymový magnet (http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27993). Hodinky přežily a jdou pořád přesně. Takže nikdy neříkej nikdy a buď rád, že tu vlastnost hodinky mají Jinak gratulace k vynikajícím hodinkám. Děkuji, tvůj příběh jsem četl, až mě z toho mrazilo. Jinak jsem samozřejmě rád, že hodinky jsou antimagnetik, člověk fakt nikdy neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Jediné zklamání které jsem kdy u inženýrů pocítil bylo u Big Inženýrů jejich ukazatel rezervy nátahu. Je tam stejný caliber jako v Big Pilotech, ale tenukazatel mi přišel jenom jako z drátku, prostě se mi k těm hodinkám nelíbil. Působil na mně tržnicově, lacině... Calibre: 51113 - Vibrations: 21 600/h / 3 Hz - Jewels: 42 - Power reserve: 7 days (168 hours) - Winding: automatic Upraveno 30. března 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Tak když půjdeš okolo a budou tam, pošli SZ, o důvod víc, proč jet opět za kamarádem na vínko... Mrknu se ještě v Praze, porovnám je s tím tvým modelem a uvidím, podle tohoto vlákna asi rychle změním názor to Volfda..takze si 312ky uz vylucil z vyberu? ...inak velka gratulacia k hodinkam. tieto IWC-cka som kedysi okukoval aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se