Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Chumpus: taky se považuju za mladýho. Ale tady mluvím o teenagerech. Jen mi trochu vrtá hlavou proč nosí usedlý trika svých otců když mládí je o rebelii.

jestli to není tím, že dneska si každý páprda hraje na rádoby rebela... já osobně jsem přišel na to, že v monotóní záplavě rebelů se dá nejlépe vyčuhovat klasickou elegancí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to tady tak čtu pánové, musím se opět s příjemným pocitem u srdce ujistit, že jsem tady správně :)

Já sice k tomu hlavnímu tématu fóra, hodinkám, nic moc asi nikdy nepřinesu, ale rád se tady občas

zapojím do debatky o "blbinách" všedního života se zjištěním, že je tady banda názorově vážně sympatickejch

individuí ... :)

Odkaz ke komentáři

Vcera pri nakupovani nezbytne letni vybavy pro pritelkyni (puvodne jen plavky,ale bylo mi politicky vysvetleno,ze i ostatni veci jsou vic nez dulezite) jsme zašli do obchodu Nautica a překvapilo mne,že maj pěkný nositelny Pola.Zato zklamanim nove Gant.Kosile sice pekne,ale pola priserne prisly mi jako kus hadru.

Odkaz ke komentáři

Vcera pri nakupovani nezbytne letni vybavy pro pritelkyni (puvodne jen plavky,ale bylo mi politicky vysvetleno,ze i ostatni veci jsou vic nez dulezite) jsme zašli do obchodu Nautica a překvapilo mne,že maj pěkný nositelny Pola.Zato zklamanim nove Gant.Kosile sice pekne,ale pola priserne prisly mi jako kus hadru.

Nautica dela hezky veci. stejne tak Gaastra. ta je moje velmi oblibena.

Odkaz ke komentáři

jenze oni delaji tak uzasne veci na zensky...ze je hrich to tem nasim polovickam nekoupit. vypadaji v tom fakt skvele. kde kupujes? ja v cr vim jen o jednom kramu

V Belgii. Galerie INNO (síť obchoďáků převážně s hadrama). Máme od nich jen pár kousků. Např. bundy mají parádní.(desing i funkčnost)

P.S. Prozradíš mi kde v ČR ? Ať to nemusím hledat. :)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Odkaz ke komentáři

Dik za odkazy....o Baracuta samozrejme vim, ale nikde sem ji nedokazal najit za takovou cenu . Musim tomu dat jeste nejaky cas :). Shanim nejakou bundu na podzim/zima a placam se v tom uz cely den (misto toho abych se ucil na zkousky co mam jeste dodelavat). Zatim mam favority Merc a Ben Sherman .... netrvam na harringtonskym stylu, takze sem se dival i na stranky j crew nebo surplus, ale ani jednu z tech znacek nevim kde nakoupit (na oficialnich strankach to nejde a na ebay sem nenasel modely co bych chtel). Takze kdyby nekdo mel nejaky jiny tip na bundu podzim/zima tak klidne piste :)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

tak opet musim podekovat :) ... zda se, ze muj rozhled v oblasti nakupu hader na netu je opravdu velmi omezeny. Kdyz pises ze Lyle and Scott dela 2XL jako XL, nemel bys nejaky tip na brand ktery dela pro stihle (hubene) lidi? Mam s tim celkem problem protoze pri mych 195cm je 80 kilo celkem malo .... hlavne mam uzke ramena a ke sve vysce sice normalne dlouhe ruce, ale stejne na me vsechny bundy visi a rukavy jsou kratke :( .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...