chacharoid Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Chumpus: taky se považuju za mladýho. Ale tady mluvím o teenagerech. Jen mi trochu vrtá hlavou proč nosí usedlý trika svých otců když mládí je o rebelii. jestli to není tím, že dneska si každý páprda hraje na rádoby rebela... já osobně jsem přišel na to, že v monotóní záplavě rebelů se dá nejlépe vyčuhovat klasickou elegancí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 jestli to není tím, že dneska si každý páprda hraje na rádoby rebela... páprda je jaká věková skupina ? já abych věděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobika Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Když to tady tak čtu pánové, musím se opět s příjemným pocitem u srdce ujistit, že jsem tady správně Já sice k tomu hlavnímu tématu fóra, hodinkám, nic moc asi nikdy nepřinesu, ale rád se tady občaszapojím do debatky o "blbinách" všedního života se zjištěním, že je tady banda názorově vážně sympatickejchindividuí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 páprda je jaká věková skupina ? já abych věděl to je individuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 to je individuální to rád slyším, že jsem stále mladík http://www.youtube.com/watch?v=RUzoQkyq24s&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 jojo, slysel jsem, ze na koksu se da vydrzet dlouhá léta, to bude i pripad tady toho pána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Vcera pri nakupovani nezbytne letni vybavy pro pritelkyni (puvodne jen plavky,ale bylo mi politicky vysvetleno,ze i ostatni veci jsou vic nez dulezite) jsme zašli do obchodu Nautica a překvapilo mne,že maj pěkný nositelny Pola.Zato zklamanim nove Gant.Kosile sice pekne,ale pola priserne prisly mi jako kus hadru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2010 Vcera pri nakupovani nezbytne letni vybavy pro pritelkyni (puvodne jen plavky,ale bylo mi politicky vysvetleno,ze i ostatni veci jsou vic nez dulezite) jsme zašli do obchodu Nautica a překvapilo mne,že maj pěkný nositelny Pola.Zato zklamanim nove Gant.Kosile sice pekne,ale pola priserne prisly mi jako kus hadru. Nautica dela hezky veci. stejne tak Gaastra. ta je moje velmi oblibena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Nautica dela hezky veci. stejne tak Gaastra. ta je moje velmi oblibena. Jo to moje taky. Bohužel víc věcí od nich má manželka než já. Upraveno 11. července 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Jo to moje taky. Bohužel víc věcí od nich má manželka než já. jenze oni delaji tak uzasne veci na zensky...ze je hrich to tem nasim polovickam nekoupit. vypadaji v tom fakt skvele. kde kupujes? ja v cr vim jen o jednom kramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 (upraveno) jenze oni delaji tak uzasne veci na zensky...ze je hrich to tem nasim polovickam nekoupit. vypadaji v tom fakt skvele. kde kupujes? ja v cr vim jen o jednom kramu V Belgii. Galerie INNO (síť obchoďáků převážně s hadrama). Máme od nich jen pár kousků. Např. bundy mají parádní.(desing i funkčnost) P.S. Prozradíš mi kde v ČR ? Ať to nemusím hledat. Upraveno 11. července 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Ovšem určitě se nemýlím v tom, že ty límce nahoru už jsou taky dávno OUT i z hlediska té zprofanované šampónkovské módy. OUT? K nám do divočiny se to ještě ani nedostalo a přitom by to bylo super třeba při okopávání čehokoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Chtel bych si koupit nejakou "harrington" bundu. Mate nekdo nejaky tip? Rad bych se vesel tak do 120 dolacu nebo ekvivalentu v librach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 kdyz harrington, tak nejlepe originan od Baracuta, né jako Steve http://www.not-addicted.co.uk/products/Baracuta-G9-Slim-Fit-Mcoy-Cord-Jacket.html http://www.stuartslondon.com/product/BARACUTA/Baracuta/Slim%20Fit%20G9%20Dark%20Navy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Dik za odkazy....o Baracuta samozrejme vim, ale nikde sem ji nedokazal najit za takovou cenu . Musim tomu dat jeste nejaky cas . Shanim nejakou bundu na podzim/zima a placam se v tom uz cely den (misto toho abych se ucil na zkousky co mam jeste dodelavat). Zatim mam favority Merc a Ben Sherman .... netrvam na harringtonskym stylu, takze sem se dival i na stranky j crew nebo surplus, ale ani jednu z tech znacek nevim kde nakoupit (na oficialnich strankach to nejde a na ebay sem nenasel modely co bych chtel). Takze kdyby nekdo mel nejaky jiny tip na bundu podzim/zima tak klidne piste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Surplus se dá v Praze koupit třeba tady - Můj odkaz , zkus jim když tak napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Ben Sherman imho nebrat, na prd kvalita, aspon moje zkusenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Dik za ten odkaz na armyworld. S tim Ben Shermanem si me nepotesil, ale dik za info...nejake zkusenosti s bundama od Surplus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 co tohle, uz je teda jen XXL, ale u Lyle a Scotta je to XL teda http://www.aphrodite1994.com/clothing-7/jackets-and-coats-9/lyle-scott-jacket-petrol-green-18576.htm hele a tady za 25 šušní http://www.vanmildert.com/mens-1/jackets-90/french-connection-jacket-210452.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 tak opet musim podekovat ... zda se, ze muj rozhled v oblasti nakupu hader na netu je opravdu velmi omezeny. Kdyz pises ze Lyle and Scott dela 2XL jako XL, nemel bys nejaky tip na brand ktery dela pro stihle (hubene) lidi? Mam s tim celkem problem protoze pri mych 195cm je 80 kilo celkem malo .... hlavne mam uzke ramena a ke sve vysce sice normalne dlouhe ruce, ale stejne na me vsechny bundy visi a rukavy jsou kratke . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se