Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Vetsina Marks & Spencer (hlavne kosile, svetry), ceny mirne, kvalita rozumna a hlavne nikde nekouka znacka (mam radsi, kdyz znacka neni videt). Kdyz jsme u Lacoste, tak mne se totalne zhnusily, kdyz loni v lete v Rime nikdo nenosil snad nic jinyho. Vazne, minimalne polovina lidi (nekecam) mela polo s krokousem a to vcetne malejch capartu. Bylo to jak uniforma pro stadecko (fanousci prominou :)), tedy nic pro me. Na druhou stranu me laka to, ze vetsina, co je ma, si je po strance kvality pochvaluje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rifle si kupuju u Blazka, normalni kalhoty Boss, trika Boss nebo Lacoste, kosile Boss, boty Lacoste, Fabi a Boss, trenky CK, ponozky Boss, plavky Lacoste nebo Boss, kvadra Carl Gross, Boss a Blazek. pak tam mam par uletu jako D&G, Ferre, Galliano, Versace... Bryle Guess a RayBan. Pohorky nenosim, zimni boty mam ted Bally a ty sou super, na hory kozeny snehule Hilfiger. Sem narcis a rad se rozmazluju:)

Odkaz ke komentáři

šije tady někdo z vás na míru? vidím jen samou konfekci, konfekci a konfekci, přece chapi s takovými rancy vloženými do hodinek musí někde schovávat přinejmenším MTM nebo rovnou klasický šitý oblek...

nemam proc, kvadro nosim max ctyrikrat do roka...

Odkaz ke komentáři

nemam proc, kvadro nosim max ctyrikrat do roka...

tím spíš by se vyplatilo mít jej v pořádné kvalitě... jako Boss, Blažek apod. mi přijde v pohodě na každodenní mačkání do kanclu a auta, ale když už někam vyrazím jednou za čas, jako svatba nebo něco jinak nóbl, tak ať pak vypadám co nejlépe

Odkaz ke komentáři

šije tady někdo z vás na míru? vidím jen samou konfekci, konfekci a konfekci, přece chapi s takovými rancy vloženými do hodinek musí někde schovávat přinejmenším MTM nebo rovnou klasický šitý oblek...

Nehal jsem si ušít v Thajsku asi 4 obleky. Mají velmi kvalitní a hezké látky, výběr je neskutečný... Nenechal jsem si tam vložit žádnou značku. Krejčí se mnou udělal asi 4 zkoušky, vše vyladil přesně jak má být. Nechal jsem u něj asi 1000eur a přivezl jsem si 4 obleky, 10 košil, kabát, 2 extra saka a asi patery extra kalhoty. Nosím je dodnes, vše kvalitka, látka se nemačká, letní obleky jsou vzdušné a při potřísnění čímkoli látka nesaje. Jsem moc spokojený, kdybych jel opět někam do Asie, nechal bych si zase něco ušít. Docela rád bych smoking...

edit: udělíám ti radost, letos ještě plánuji pořídit pár obleků a nepoletím kvůli nim 10 hodin, i když jsme byl spokojen, takže si je nechám ušít tady, jetě nevím ale kde a kdy...

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

tím spíš by se vyplatilo mít jej v pořádné kvalitě... jako Boss, Blažek apod. mi přijde v pohodě na každodenní mačkání do kanclu a auta, ale když už někam vyrazím jednou za čas, jako svatba nebo něco jinak nóbl, tak ať pak vypadám co nejlépe

to nevyplatilo, vzhledem ke kolisani vahy a tim i pasu bych musel mit asi troje varianty, a to mi fakt prijde zbytecny kvuli par akcim rocne...

Odkaz ke komentáři

Jinak co se týče Lacoste, boty otřes, ale svetříky a pola super, mám jedno polo 7 let a vypadá pořád naprosto úžasně, mohu ho stále bez obav nosit. Jinak měl jsem úchylné Lacoste období, mám 43 pol a asi 18 svetříků s krokodýlem, plus ještě další pitomosti, až po ponožky. Na nic si nestěžuji, kromě bot, ty už nikdy více :sad01_anim:

tady je stejnej důvod různé (ne)kvality, jako u Hilfigera. Lacoste pola dělá firma Devanlay a boty někdo v licenci...Tommy džiny dělá PePe a košile zas někdo..už nevim kdo

kdo rád Anglii, tak doporučuji BARBOUR(mám bundu a košilu) nebo bundy typu harrington - nejlépe Baracuta G9, nehynoucí bunda klasika

jinak by mě neurazilo ani něco od Stone Island či C.P. company...což je vlastně jedna a ta samá firma

Odkaz ke komentáři

Řeknu vám jedno - přijde mi, že se tady předháníte s co nejnetradičnějšími značkami oblečení ... :)

Každopádně mě překvapuje, že tu nikdo ještě nezmínil Wilvorst se svými značkami, které rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co u nás na trhu je - Marc O´Polo jsou kvalitativně srovnatelná polo trička jako Lacoste, JOOP! džíny s Pepe Jeans nebo Tommy Hilfiger ä tak by se dalo pokračovat, když už jste někteří takoví fajnšmekři ... ;)

Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři

Řeknu vám jedno - přijde mi, že se tady předháníte s co nejnetradičnějšími značkami oblečení ... :)

Každopádně mě překvapuje, že tu nikdo ještě nezmínil Wilvorst se svými značkami, které rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co u nás na trhu je - Marc O´Polo jsou kvalitativně srovnatelná polo trička jako Lacoste, JOOP! džíny s Pepe Jeans nebo Tommy Hilfiger ä tak by se dalo pokračovat, když už jste někteří takoví fajnšmekři ... ;)

Když jsi u Wilvorstu, mám nějaké obleky od Dresslera a svetr od JOOP!- ten svetr byl dárek a moc potěšil... Mají tam hezké věci, vždy tam rád zavítám :) I když jak zde bylo již několikrát napsáno, když jdu cíleně nakupovat, jedu do Německa, lepší ceny a i výběr, řekl bych, viz. ten Eduard Dressler, v Německu najdu vždy správnou velikost.

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Teď Ti moc nerozumím, nevím proč do toho pleteš cigarety. Nejprve byla značka Camel Trophy, která vyráběla pochopitelně oblečení, jinak bych se o tom nezmiňoval. Trophy, nevím proč, přestali dělat a znikl Camel Activ, který se nedá s Trophy vůbec srovnat, je to nebe a dudy.

A Ty si Snowe myslíš, že by existovala soutěž Camel Trophy a následně jejich značka oblečení bez sponzoringu od cigaret Camel? To by se ten podnik mohl třeba jmenovat Donkey Trophy.

Odkaz ke komentáři

Obleky Hugo Boss a Joop! (diky bohu za Metzingen Outlet), usedlejsi tricka, pola, svetriky - Ralph Lauren, Lacoste, Boss, Carlo Colucci..., rifle a mene formalni tricka Replay. Plus par "lepsich" kousku D&G, Gucci, Armani, Just Cavalli...

Boty Boss, Baldinini, Gino Rossi, Bugatti. Kecky Lacoste, Cavalli, Camper a samozrejme Nike, Adidas.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...