VasekN Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Zdravím, chtěl bych se trochu poradit. Tak nějak koukám po nových hodinkách. Vždycky se mi líbily hodinky, kde jsou vidět vnitřnosti a běh strojku ... skeleton :-) Bohužel do 10 tis. jsem našel jen Festiny, který teda na fotkách nevypadaj nic moc a pak Emporio Armani, který se mi sice hodně líbí, ale zase tu spoustu lidí píše, že jsou nic moc. Když najdu opravdu nějaký pěkný hodinky, který by tak nějak odpovídaly mým představám tak zjistím, že je to limitovaná edice 7 kusů za 200.000 USD :-) Nenarazili jste někde na pěkné skeletony řekněme do 10 až 20 tis.? Nejde mi ani tak o značku spíš o design. Nejlépe pak černo bílé nebo černo stříbrné.
VasekN Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Samozřejmě ideálně pak třeba tohle, ale zase nemám fabriku kterou bych mohl prodat :-) nebo Upraveno 30. března 2010 uživatelem Václav Novák
ls8ls8 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Za tuhle cenu asi moc výběr mít nebudeš, z lepších značek mě napadá jen Oris Artelier Skeleton, ten stojí ale na internetu kolem 1500USD.
Heky Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Buď ten Oris, jak psal ls8ls8 nebo mě ještě napadá Steinhart Esqueleto: ZDE ZDE Steinhart měl ještě další skeletony, ale jsou už vyprodaný, takže by jsi musel hledat po netu.
P Hajda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Zkus kouknout na nějaké Invicty. Já mám tady tyto a naživo jsou parádní. Strojek Miyota 8N24 sice není vrchol hodinářské estetiky, ale i tak je na co koukat. Sám jsem skeletony taky moc chtěl, ale zároveň jsem měl obavu, abych je unosil. Což se nakonec potvrdilo a šest dní v týdnu raději sáhnu po klasických hodinkách. Právě proto jsem volil Invictu, která je cenově přijatelná. Teď se dají sehnat za nějakých 350 USD. Večer kdyžtak postnu nějaký detailnější fotky, protože z této je prd vidět. Upraveno 30. března 2010 uživatelem P Hajda
VasekN Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Hm ty Oris Artelier Skeleton Engine jsou celkem pěkný, ale zase už je to přes 20 tis.
VasekN Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Zkus kouknout na nějaké Invicty. Já mám tady tyto a naživo jsou parádní. Strojek Miyota 8N24 sice není vrchol hodinářské estetiky, ale i tak je na co koukat. Sám jsem skeletony taky moc chtěl, ale zároveň jsem měl obavu, abych je unosil. Což se nakonec potvrdilo a šest dní v týdnu raději sáhnu po klasických hodinkách. Právě proto jsem volil Invictu, která je cenově přijatelná. Teď se dají sehnat za nějakých 350 USD. Večer kdyžtak postnu nějaký detailnější fotky, protože z této je prd vidět. Díky za typ ... některé vypadají pěkně: Tyhle působí sice trochu levným dojmem: ale maj v nabídce i pěknější kousky:
VasekN Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Buď ten Oris, jak psal ls8ls8 nebo mě ještě napadá Steinhart Esqueleto: Steinhart měl ještě další skeletony, ale jsou už vyprodaný, takže by jsi musel hledat po netu. Je škoda, že nejsou v jiné barevné kombinaci, hlavně ty s černým pouzdrem vypadaj takhle na obrázku jak plasťáky. Stříbrno černé mohly vapada úplně jinak.
Adam99 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Bulova ještě dělá nějaké skeletony, ale cena je taky kolem 1000 dolarů.
farářskej Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Je škoda, že nejsou v jiné barevné kombinaci, hlavně ty s černým pouzdrem vypadaj takhle na obrázku jak plasťáky. Stříbrno černé mohly vapada úplně jinak. Posuzovat hodinky podle malinký fotky je zhruba stejně ošidný jako posuzovat lásku ženský podle toho, jak hezký má nohy...
VasekN Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Posuzovat hodinky podle malinký fotky je zhruba stejně ošidný jako posuzovat lásku ženský podle toho, jak hezký má nohy... No tak obecně je lepší je vidět ve skutečnosti než než na fotce to je jasný, jen prostě ta kombinace se mi nelíbí tolik jako střbrná a černá. Ale ženská s hezkýma nohama je dobrý základ ;-) Upraveno 30. března 2010 uživatelem Václav Novák
diddi Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Ahoj.Tady jsou jedny používané. Majitel tvrdí, že stav je dobrý, ale fotky hrozné http://www.allegro.pl/item972241774_epos_s...ek.html#gallery Jsem tam registrovaný, tak bych Ti mohl pomoc s koupi
watchout Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Skus Ingersoll Arizona, najdes tam aj ine skeltonovane modely do tej ceny aku pozadujes, ine znacky sa hybu cenovo trocha vyssie ako uz bolo spomenute v predchadzajucich prispevkoch. Prajem stastny vyber. Potom by si mohol napisat co si kupil, pripadne prilozit zopar fotiek
watchout Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Skus Ingersoll Arizona, najdes tam aj ine skeltonovane modely do tej ceny aku pozadujes, ine znacky sa hybu cenovo trocha vyssie ako uz bolo spomenute v predchadzajucich prispevkoch. Prajem stastny vyber. Potom by si mohol napisat co si kupil, pripadne prilozit zopar fotiek alebo skus pozriet http://www.uhren-schmuck-suche.de/en/Watch...es:::19_20.html
Heky Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Ještě jsem narazil na tohle: Další info ZDE.
farářskej Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Ježiš, ty Tourby jsou sladký... Ideální hodinky pro milovníka jemný mechaniky.
jankoxxx Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 z toho co tu odznelo doteraz u mna jednoznacne vyhrava bulova. aj ked su to skeletony tak vobec neposobia ako gyc..
Návštěvník Snow Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Skus Ingersoll Arizona, najdes tam aj ine skeltonovane modely do tej ceny aku pozadujes, ine znacky sa hybu cenovo trocha vyssie ako uz bolo spomenute v predchadzajucich prispevkoch. S Ingersollem by jsi to opravdu vyhrál, ostatní značky se možná pohybují ve vyšší cenové hladině, ale zase nejsou z Číny.
VasekN Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2010 (upraveno) alebo skus pozriet http://www.uhren-schmuck-suche.de/en/Watch...es:::19_20.html Díky všem za vaše typy. Musím říct, že už mám určitého favorita. Design a cena se mi líbí u těchto .... přesně něco takového bych si představoval. 179,- EUR Akorát jak tak na to koukám to asi nejsou automaty :-/ Upraveno 31. března 2010 uživatelem Václav Novák
ls8ls8 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 (upraveno) Jseš si vědom toho, že to je Čína jako pra.e? S Německem to má společného asi tolik jako Calvaneo Viz. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=366176 To už radši ty Invicty, nebo za mě osobně: pár měsíců ještě šetři a jdi to těch Orisů, tu jsou fakt super. Na eBayi jsou občas dost pod $1000. Upraveno 31. března 2010 uživatelem ls8ls8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se