Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Tak já nevím, nechci ti to rozmlouvat, ale nějak mi ta kombinace CHINA MADE na ciferníku a skeleton nejde dohromady. Prostě mi to pak pocitově připadá jako tretka z tržnice, která si hraje na luxusní hodinky.

Je fakt, že to China made tam vypadá fakt divně, ale zase na druhou stranu se mi líbí nejvíc.

keby si mal tak zo 3 tisic tak by som ti vedel vybavit nieco taketo, limitovana edicia v pocte 1 kus, volal som vcera s kamosom co ich skeletuje a momentalne ma na predaj zopar kuskov samozrejme ze kazdy je iny, nejake budem mat v BA ak by mal niekto velmi seriozny zaujem

Nevypadaj špatně, co v tom je za vnitřek? Z jakých hodinek to dělá? Takový design se jeden čas hodně objevoval na aukru tuším jako MZI Skeleton Watch, akorát to nebyly automaty.

Upraveno uživatelem Václav Novák
  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tento model konkretne:

Púzdro: nerezová oceľ 316 L ale onedlho sa zazcnu vyrabat aj zo zlata

Strojček: ETA 6497, ručne skeletonovaný,19 ks diamantov 0,28 Ct, poródiovaný

Ručičky: mosadz fialová farba

Remienok: aligátor 22 mm

viac modelov najdes na stranke

http://www.molnarfabry.com/

Strojcek je dodavany priamo zo Svajciarska a moznosti su takmer neobmedzene, zavisi na buducom majitelovi :D

post-7977-1270120671.jpg

post-7977-1270120705.jpg

Upraveno uživatelem watchout
Odesláno
este mala otazocka, 3 tisic korun SK alebo EUR? :)

Bavime sa v Eurach samozrejme, uz len hodnota tych briliantov je vacsia ako 3000 SK a nehovoriac o strojceku a rucnej praci, EXCLUSIVE zalezitost, pre tych co vedia ocenit nielen kvalitu ale aj krasu

Odesláno
Bavime sa v Eurach samozrejme, uz len hodnota tych briliantov je vacsia ako 3000 SK a nehovoriac o strojceku a rucnej praci, EXCLUSIVE zalezitost, pre tych co vedia ocenit nielen kvalitu ale aj krasu

Najprv som si myslel aj ja, že ide o žaet, ale keď som otvoril nové číslo watch magazínu tak som ostal s otvorenou hubou kukať :D je tam rozhovor s majstrami, úžasné, že niečo takéto je aj na Slovensku, držím palce a prajem všetko dobré ;)

Odesláno

vies ked si to postol do vlakna o skeletonoch s desat krat nizsim rozpoctom :) ale vasa praca vyzera naozaj dobre. drzim palce :thumbsup_anim:

Odesláno

Jsou krásný, ale už je to víc šperk, mně je 30 let takovýhle hodinky bych si představoval spíš u chlapa přes 50. Kdybych neměl omezený rozpočet tak vzhedem ke svému věku a sportovním aktivitám bych voli spíš nějakej skeleton chronograph, ale to je pro mne cenové nedostupné.

Tohle by se mi např. líbilo :-)

1806_MauriceLacroix_MasterpieceChronoSquelette_big.jpg

Odesláno (upraveno)
a co tak radsej pockat a nasetrit na nieco lepsie radsej ;)

No to je otázka .... hodinky, které by mne opravdu chytly stojí tak 400.000,- Kč a za 400K Kč jsem koupil auto, sice jsem si místo toho mohl koupit hodinky, ale pak bych musel jezdit vlakem, autobusem nebo chodit pěšky a ve finále by mi je v tom vlaku ještě někdo ukradl :-) Co jsem vysledoval tak u těch skeletonů automatů jsou prostě do 20. tis nic moc. Pak je pár jakž takž modelů kolem těch 30 až 40 tis. a teprve nad 100.000,- to začíná být zajímavé a zase 100.000,- za hodinky dát nehodlám. Takže šetření více méně nemá smysl. Třeba ty Oris jsou pěkný, ale zase nemůžu říct, že by se mi líbily natolik abych za ně byl ochotnej dát 25 tis. V podstatě asi nejvíc se mi líbí v těch low-end ty čísnké SEA-GULL, zatím je to můj favorit.

Upraveno uživatelem Václav Novák
Odesláno

Druha moznost je slevit z pozadavku na skeleton a spokojit se s pruhledem na strojek pres dynko hodinek. Tam uz se da do 10k neco vymyslet... A dostanes se kvalitativne vys nez u tech skeletonu.

Odesláno
Druha moznost je slevit z pozadavku na skeleton a spokojit se s pruhledem na strojek pres dynko hodinek. Tam uz se da do 10k neco vymyslet... A dostanes se kvalitativne vys nez u tech skeletonu.

To zase také nemusím kupovat nic :-) K 18 narozeninám jsem dostal Festina Chronograph. Hodinky se mi designem líbí do dneška a určitě je budu nosit dál, protože pro mne mají určitou hodnotu právě tím, že to byl dárek k výraznému životnímu "milníku" :-)

Mám je s černým koženým řemínkem .... na netu jsem našel dokonce foto :-)

reloj-festina-6437-1.jpg

Ale prostě tak pro radost si chci pořídit nějaké skeleton automaty, protože se mi prostě líbí. Na druhém místě jsou u mne automaty, které mají moon phase a chronograph, ale tam je to s těma cenama skoro stejný jako u skeletonů :-)

Odesláno

tak ked nechces dat 25k za kvalitne skeletony, tak si kup tie ciny a aspon mozes potom poreferovat ;) Ja som to myslel len v dobrom,aby si potom nelutoval,nemal som na mysli hned hodinky za pol mega :)

Odesláno
tak ked nechces dat 25k za kvalitne skeletony, tak si kup tie ciny a aspon mozes potom poreferovat ;) Ja som to myslel len v dobrom,aby si potom nelutoval,nemal som na mysli hned hodinky za pol mega :)

Já to také nemyslím ve zlém, chápu že tady máte pravdu co se týče cen a kvalit. Je mi jasné, že ty čínské švýcarských kvalit nedosáhnou. Rozumím tomu, že za 25 tis. a víc maj švýcary svou hodnotu, ale prostě mne nechytly za srdce natolik abych za ně ty peníze dal. Tu částku půl mega mi nikdo nenabízel to jsem jen smutně zkonstatoval fakt, že když už se mi nějaké líbí a chytnou mne za srdce stojí většinou půl mega :-) A v těch skeletonech co jsou opravdu krásný (samozřejmě subjektivně pro mne) je ten výběr do 100.000,- fakt dost malej a do 20 tis. prakticky žádnej. V podstatě jsou tam akorát Festiny, EmporioArmani a ty Sea-Gull.

Odesláno

Někde jsem také četl, že "skeleton" hodinky se docela rychle okoukají, proto bych také zbytečně nešetřil a zkusil je v nějaké dostupné variantě, která Tě nebude tak moc mrzet. Pokud poté zjistíš, že to je to pravé pro Tebe, nic Ti nebrání v šetření na nějaké opravdu super.

Odesláno

Víte jak to chodí, kupuju na co mám. Kdybych si od vše dopřával jen extra třídu ... dopřál bych si toho jen velmi málo, proto vždy volím ideální poměr cena/výkon/design. Aš budu ve vyšší příjmové kategorii budu místo qvarzů a čínských hodinek kupovat švýcarské automaty, auto nebudu mít korejské ale německé, doutníky budu kouřit kubánské místo dominikánských, vína a koňaky budu pít o mnoho let starší zatímco ženské budu milovat o mnoho let mladší, potápět se budu místo v Egyptě na Filipínách. Když to ale jinak sečtu a podtrhnu tak se toho zas tolik nezmění :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...