bohush Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Na spřízněném polském fóru je člověk co doma na koleně vyrábí tyhle parádní originální spony. Všechno jsou to jeho vlastní nápady, které po něm už dokonce kopírují jiní výrobci ve světě. Jeho cena cca 900,- Kč za sponu se mi zdála vysoká, ale s ohledem na tu ruční práci tomu bude spíš naopak. Včera z něho vylezlo, že na ebay je prodává kolem 200 USD. Co říkáte, zkusíte někdo vzít pilník do ruky edit: prvně jsem dal odkaz až na poslední tranu příspěvku, tak teď je to doufám správně Upraveno 30. března 2010 uživatelem bohush
kraxxus Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 bohush napsal: Na spřízněném polském fóru je člověk co doma na koleně vyrábí tyhle parádní originální spony. Všechno jsou to jeho vlastní nápady, které po něm už dokonce kopírují jiní výrobci ve světě. Jeho cena cca 900,- Kč za sponu se mi zdála vysoká, ale s ohledem na tu ruční práci tomu bude spíš naopak. Včera z něho vylezlo, že na ebay je prodává kolem 200 USD. Co říkáte, zkusíte někdo vzít pilník do ruky edit: prvně jsem dal odkaz až na poslední tranu příspěvku, tak teď je to doufám správně Nemohl bys dát prosím přímo odkaz na toho prodejce na ebay? Dik
ladmat Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Líbí se mě hlavně ty z Damasteelu.Musí mít trpělivost.
mrakodrap Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Tak to je parádní. Super nápad. Rozhodně mu fandím. ladmat napsal: Líbí se mě hlavně ty z Damasteelu.Musí mít trpělivost.
simon Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 vypadaj super...ruční práce a cena velmi slušná..
stando Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Hmm...velmi napadite.Obzvlast sa mi pacia tie zdrotovane kusky.
spiderer Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Budete nekdo objednavat? stando napsal: Hmm...velmi napadite.Obzvlast sa mi pacia tie zdrotovane kusky. Taky tak..
sureshot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 ak by nahodou niekto objednaval rad sa pridam
kejklik Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Pokud se najde objednávač, rád se připojím. Damasteel i sešívané spony jsou moc fajne. Upraveno 30. března 2010 uživatelem kejklik
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Moc hezká práce, řekl bych, že pro Panerai jako dělané
spiderer Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Jen se obavam te tloustky 6mm co jsem tam nekde zahlidnul.. Jednu takovouhle drsno-sponu uz mam a nositelny to moc neni: Rozmery: Tloustka je cca 4,2mm, roztec 24mm, v nejsirsim miste ma sirku 40mm! a delka je 32mm = na pohodlny noseni to urcite neni.. Vaha samotne spony je 20,2g..
stando Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 ...mozno by sa toto vlakno hodilo presunut do sekcie Panerai "Spony,remeny a dalsi Panerai hardware
sect Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Pro spiderera: Dělá to z plechu 4 mm ne 6. 6 mm je průměr té ocelové nitě, kterou to je jakože sešité. Pro všechny: Kdyby někdo objednával, tak se rád přidám a podělím o poštovné. Upraveno 30. března 2010 uživatelem sect
bohush Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2010 (upraveno) Tak jsem se ho ptal, kde se dá ty jeho spony koupit, poslal mi nějaké odkazy ale nejlepší a nejlevnější je obrátit se přímo na něj v prodejním vlákně na polském fóru. edit: opravený odkaz Upraveno 31. března 2010 uživatelem bohush
Jerryl Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Teda tak velkou sponu nemám ani na pásku od kalhot. ale je to pěkný
Kalifx Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 (upraveno) kejklik napsal: Pokud se najde objednávač, rád se připojím. Damasteel i sešívané spony jsou moc fajne. Ty jo, s těma Subama v pozadí to vypadá hodně steampunkově. Upraveno 31. března 2010 uživatelem Kalifx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se