Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na spřízněném polském fóru je člověk co doma na koleně vyrábí tyhle parádní originální spony. Všechno jsou to jeho vlastní nápady, které po něm už dokonce kopírují jiní výrobci ve světě. Jeho cena cca 900,- Kč za sponu se mi zdála vysoká, ale s ohledem na tu ruční práci tomu bude spíš naopak. Včera z něho vylezlo, že na ebay je prodává kolem 200 USD. Co říkáte, zkusíte někdo vzít pilník do ruky :thumbsup_anim:

edit: prvně jsem dal odkaz až na poslední tranu příspěvku, tak teď je to doufám správně

Upraveno uživatelem bohush
Odesláno
  bohush napsal:
Na spřízněném polském fóru je člověk co doma na koleně vyrábí tyhle parádní originální spony. Všechno jsou to jeho vlastní nápady, které po něm už dokonce kopírují jiní výrobci ve světě. Jeho cena cca 900,- Kč za sponu se mi zdála vysoká, ale s ohledem na tu ruční práci tomu bude spíš naopak. Včera z něho vylezlo, že na ebay je prodává kolem 200 USD. Co říkáte, zkusíte někdo vzít pilník do ruky :thumbsup_anim:

edit: prvně jsem dal odkaz až na poslední tranu příspěvku, tak teď je to doufám správně

Nemohl bys dát prosím přímo odkaz na toho prodejce na ebay? Dik

Odesláno (upraveno)

Pokud se najde objednávač, rád se připojím. Damasteel i sešívané spony jsou moc fajne.

post-3826-1269945230.jpg

Upraveno uživatelem kejklik
Odesláno

Jen se obavam te tloustky 6mm co jsem tam nekde zahlidnul.. Jednu takovouhle drsno-sponu uz mam a nositelny to moc neni:

post-1304-1267776849.jpg

Rozmery: Tloustka je cca 4,2mm, roztec 24mm, v nejsirsim miste ma sirku 40mm! a delka je 32mm = na pohodlny noseni to urcite neni.. Vaha samotne spony je 20,2g..

Odesláno (upraveno)

Pro spiderera: Dělá to z plechu 4 mm ne 6. 6 mm je průměr té ocelové nitě, kterou to je jakože sešité.

Pro všechny: Kdyby někdo objednával, tak se rád přidám a podělím o poštovné.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno (upraveno)
  kejklik napsal:
Pokud se najde objednávač, rád se připojím. Damasteel i sešívané spony jsou moc fajne.

Ty jo, s těma Subama v pozadí to vypadá hodně steampunkově.

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...