michal85 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Ahoj všichni, poraďte prosím kam dáváte své plechové miláčky v Praze do servisu. Hledám dobrý autoservis kde odvedou profesinonální práci a dokážou si poradit i s elektronickým nastavením serv. intervalů. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s neautorizovanými servisy. Je mi líto platit tolik peněz jen za výměnu filtrů a olejů (zkrátka za běžný servis) v dealerství a připlácet přibližně o 1/3 více jen kvůli tomu, že mám origo tovární díly. O cenách práce ani nemluvím... Díky za radu
bandicoot Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 U běžných výměn filtrů, mi nepřijde, že by těch 30% navíc stálo za riziko... S Fordem mám roční prohlídku s výměnou kapalin a filtrů do 5 tis.
jfidler Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Ahoj všichni, poraďte prosím kam dáváte své plechové miláčky v Praze do servisu. Hledám dobrý autoservis kde odvedou profesinonální práci a dokážou si poradit i s elektronickým nastavením serv. intervalů. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s neautorizovanými servisy. Je mi líto platit tolik peněz jen za výměnu filtrů a olejů (zkrátka za běžný servis) v dealerství a připlácet přibližně o 1/3 více jen kvůli tomu, že mám origo tovární díly. O cenách práce ani nemluvím... Díky za radu Já jezdím s Xantií do autoservisu Vašenda pod Harfou, a zatím maximální spokojenost... Ceny mírné, přístup vstřícný. Auto Vašenda
michal85 Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Rodiče mají Mercedes a každá návštěva na Chodově je právě za desítku
Horhe Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 OT. No já byl včera s Kiou v Liberci za osmičku...
bizzi Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Kamarad od 1.11.2010 otevira v Praze samo/autoopravnu.. proste pres eshop si objednas co potrebujes, zarezervujes misto a prijedes do plne vybaveny dilny. tam udelas co potrebujes a frcis domu... )
wave ceptor Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Kamarad od 1.11.2010 otevira v Praze samo/autoopravnu.. proste pres eshop si objednas co potrebujes, zarezervujes misto a prijedes do plne vybaveny dilny. tam udelas co potrebujes a frcis domu... ) OK! Pošlu tam manželku je potřeba vyměnit rozvoďák.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se