Onisan Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Cokoliv, jen ne tyhle tři značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 A jsem tam, kde jsem byl" díky Onion To víš, že by bylo lepčí vybírat mezi Ferrari, Porsche .... Rolls Royce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Já řeším taky něco podobného....vybírám mezi Renault-Scénic 2 a Ford Fusion...zítra se na to jedu podívat a už asi šest týdnu srovnávám a pomalu mi z toho je*e. Velitelka chce Scénic a já bych byl pro Fusion. A teď babo raď. Cena skoro stejná,najeto taky stejně...no a z těch tři,ať nejsem OT,určitě Audi. Krásné vozy a vždycky byly co tu značku mám v podvědomí a navíc bratranek dělá v jejich fabrice někde od devadesátého roku a povídal,že se hodně dbá na spokojenost zákazníků. Za mě tedy Audi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Já řeším taky něco podobného....vybírám mezi Renault-Scénic 2 a Ford Fusion... k Sceniku bych postavil na srovnání Ford C-max, nebo i S-max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 A4 - jedno z najmenej poruchovych aut, navyse nie je okazalo luxusne. Passat je celkom v pohode a pri dobrom servise je tato seria nekonecna, znami natocili 500-600 tisic. Octa je nudna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 (upraveno) k Sceniku bych postavil na srovnání Ford C-max, nebo i S-max Ja ty dva vozy nesrovnávám.. Moje chce Scénica a já Fusiona Scénic mi připadá hodně velký a Fusion tak akorát no Renault Scénic Ford Fusion Omluva zakladateli vlákna za to, že se mu tady se*u s mým problémem Edit: OMLUVA Upraveno 1. dubna 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Ja ty dva vozy nesrovnávám.. Moje chce Scénica a já Fusiona Scénic mi připadá hodně velký a Fusion tak akorát no Renault Scénic Ford Fusion jasný, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 A jsem tam, kde jsem byl" díky Onion To víš, že by bylo lepčí vybírat mezi Ferrari, Porsche .... Rolls Royce:-) To nééé Ale vybírat zrovna z těhle tří profláknutých značek "lidového" luxusu :) Audinu, to je tak pro frajírka z fitka, Pašák pro borce co brázdí v dieslu naše silnice a 3koda je škoda Je spoust značek co nabízí jistou míru originality, nestádnosti.. jen je potřeba se nebát... ale pokud je pro tebe auto jen něčím "co tě dopravuje" tak se rozhodni podle ceny a neřeš to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 ale pokud je pro tebe auto jen něčím "co tě dopravuje" tak se rozhodni podle ceny a neřeš to.. Zlatá slova chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 nehrozí při řízení některého z vybíraných vozů, že se unudíš k smrti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 To Dimondking: V poho, budu rád,když se tu bude řešit více aut" Jinak To Kubson a zároveň Onion * Plně s Vámi souhlasím, ale právě o tom to asi je, že chci spolehlivé, prostorné auto s levným servisem a tím možná i trochu spadnu do toho stáda a nudy" právě motor 1,90Tdi je profláknutý spolehlivostí a lidi už to zjistili.Dám pořádný stereo, načipuji a bude po nudě:-)Celkem mě ale dostávájí rozdíl v najetých km v SRN a ČR. V SRN většina oklo 200.000km, u nás všechno dovoz právě z Němec a všechno okolo 100.000 km , znáte nějákého dovozce aut, který by nepodváděl?:-) Já ne a proto si pro autíčko pojedu radši zajedu sám se svým automechanikem, a nej bude, když to bude první majitel, nějáký dědula, s km pod 150... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Vlastimil 7664: Mondeo mám ve firmě 2002, to je páráda, za 6 let provozu pouze přední nové kotouče, ale tím pádem, že ho mám, bych chtěl novější......no to chápu , ale proč dáváš na výběr auta s tím samým rokem výroby když v prvním příšpěvku píšeš že chceš něco novějšího? Jinak co se týče výběru z těch aut tak škoda octavia 66nebo 81kw bych bral já(takový můj sen) kdyby byly love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 kdyby byly love... kdyby byly love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Celkem mě ale dostávájí rozdíl v najetých km v SRN a ČR. V SRN většina oklo 200.000km, u nás všechno dovoz právě z Němec a všechno okolo 100.000 km , znáte nějákého dovozce aut, který by nepodváděl?:-) Já ne a proto si pro autíčko pojedu radši zajedu sám se svým automechanikem, a nej bude, když to bude první majitel, nějáký dědula, s km pod 150... Koukni TADY . Sice to stojí okolo pětikila, ale snad by Ti to mohlo pomoct. Někde jsem četl, že až 80% dovážených vozidel má stočené tachometry....no hovada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Vlastimil 7664: Mondeo mám ve firmě 2002, to je páráda, za 6 let provozu pouze přední nové kotouče, ale tím pádem, že ho mám, bych chtěl novější......no to chápu , ale proč dáváš na výběr auta s tím samým rokem výroby když v prvním příšpěvku píšeš že chceš něco novějšího? Jinak co se týče výběru z těch aut tak škoda octavia 66nebo 81kw bych bral já(takový můj sen) kdyby byly love... Jak jsem řekl, Mondeo je firemní a není moje" a to, že bych chtěl novější, se týká pouze Mondea, protože nechci to samé, v čem jezdím denně 6 let. Chci trochu změnu, to možná chápeš:-) A právě u výše uvedených aut se s mojí pokladničkou právě vejdu tak do roku 2003 max, při trocha štěstí. Navíc nechci nic moc načinčaný, jelikož auto s námi bude sdílet i náš milý dobrmann" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 To Dimondking: Dík moc, zajímavý odkaz, zadal jsem Rovera, kerýho mám teď a vyjelo mi toto, že mě daji k dispozici za 498Kč: (to jsem měl udělat hned, jak jsem auto před 4 lety kupoval, jelikož mám tak 100.000km taky smotáno dle automechanika) 2x stav tachometru - pomocí jednoduchého grafu si snadno ověříte, jak se stav tachometru vyvíjel v čase. 1x technický popis - ověříte si důležité technické parametry vozidla (druh vozidla, typ motoru, obsah, výkon, spotřeba, atd.) 1x ověření roku výroby - zjistíte skutečný rok a případně i měsíc výroby vozidla, tedy zda nebylo administrativně omlazeno. 19x kontrola leasingu - zjistíte, zda některá z 19 leasingových společností v ČR toto vozidlo neeviduje jako předmět financování. 2x kontrola odcizení ? zjistíte, zda vozidlo není v pátrání po odcizených vozidlech v ČR a SR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Vlastimil7664:je firemní a není moje" .......Tak to se omlouvám, myslel jsem že je to tvoje...Jinak doporučená octavie trvá.Dobrman bude taky spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Na stav tachometru vůbec nehleď, nemá žádnou vypovídací hodnotu. Hned po koupit vyměň, co by se vyměnit mělo (rozvody, náplně atp.). Může se hodit: Recenze autobazarů Užitečná brožurka. Taky pár článků na D-F: Příběh z bazaru Jak jsem kupoval ojeté auto (znova) Newspeak autobazarních z...ů Newspeak autobazarních z...ů: Reloaded TripleA scouting report Extra zážitek s extra autem Jak jsme kupovali Focuse Test: Autobazar Auto ESA Test: AAA Auto Praha Autobazary a smlouvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 kdyby byly love... offtopic continues: to je mazel i remake.. http://www.youtube.com/watch?v=KYAr38BfGzk we're gonna die! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Osobně bych si koupil Škodovku.....prd tomu ale rozumím......z toho,co jsem měl možnost šoférovat,mi to přijde za slušný prachy hodně muziky. + náhradní díly a servis........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se