Přejít na obsah

Anketka mezi VW, Škoda, Audi"

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já řeším taky něco podobného....vybírám mezi Renault-Scénic 2 a Ford Fusion...zítra se na to jedu podívat a už asi šest týdnu srovnávám a pomalu mi z toho je*e. Velitelka chce Scénic a já bych byl pro Fusion. A teď babo raď. Cena skoro stejná,najeto taky stejně...no a z těch tři,ať nejsem OT,určitě Audi. Krásné vozy a vždycky byly co tu značku mám v podvědomí a navíc bratranek dělá v jejich fabrice někde od devadesátého roku a povídal,že se hodně dbá na spokojenost zákazníků. Za mě tedy Audi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k Sceniku bych postavil na srovnání Ford C-max, nebo i S-max

Ja ty dva vozy nesrovnávám.. :rolleyes: Moje chce Scénica a já Fusiona :thumbsup_anim: Scénic mi připadá hodně velký a Fusion tak akorát no :worried_anim:

Renault Scénic

Ford Fusion

Omluva zakladateli vlákna za to, že se mu tady se*u s mým problémem :crying_anim02:

Edit: OMLUVA

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

A jsem tam, kde jsem byl" díky Onion :P To víš, že by bylo lepčí vybírat mezi Ferrari, Porsche .... Rolls Royce:-)

To nééé :) Ale vybírat zrovna z těhle tří profláknutých značek "lidového" luxusu :) :) Audinu, to je tak pro frajírka z fitka, Pašák pro borce co brázdí v dieslu naše silnice a 3koda je škoda :)

Je spoust značek co nabízí jistou míru originality, nestádnosti.. jen je potřeba se nebát... ale pokud je pro tebe auto jen něčím "co tě dopravuje" tak se rozhodni podle ceny a neřeš to.. :)

Odkaz ke komentáři

To Dimondking: V poho, budu rád,když se tu bude řešit více aut"

Jinak To Kubson a zároveň Onion * Plně s Vámi souhlasím, ale právě o tom to asi je, že chci spolehlivé, prostorné auto s levným servisem a tím možná i trochu spadnu do toho stáda a nudy" právě motor 1,90Tdi je profláknutý spolehlivostí a lidi už to zjistili.Dám pořádný stereo, načipuji a bude po nudě:-)Celkem mě ale dostávájí rozdíl v najetých km v SRN a ČR. V SRN většina oklo 200.000km, u nás všechno dovoz právě z Němec a všechno okolo 100.000 km , znáte nějákého dovozce aut, který by nepodváděl?:-) Já ne a proto si pro autíčko pojedu radši zajedu sám se svým automechanikem, a nej bude, když to bude první majitel, nějáký dědula, s km pod 150...

Odkaz ke komentáři

Vlastimil 7664: Mondeo mám ve firmě 2002, to je páráda, za 6 let provozu pouze přední nové kotouče, ale tím pádem, že ho mám, bych chtěl novější......no to chápu , ale proč dáváš na výběr auta s tím samým rokem výroby když v prvním příšpěvku píšeš že chceš něco novějšího? Jinak co se týče výběru z těch aut tak škoda octavia 66nebo 81kw bych bral já(takový můj sen) kdyby byly love...

Odkaz ke komentáři

Celkem mě ale dostávájí rozdíl v najetých km v SRN a ČR. V SRN většina oklo 200.000km, u nás všechno dovoz právě z Němec a všechno okolo 100.000 km , znáte nějákého dovozce aut, který by nepodváděl?:-) Já ne a proto si pro autíčko pojedu radši zajedu sám se svým automechanikem, a nej bude, když to bude první majitel, nějáký dědula, s km pod 150...

Koukni TADY . Sice to stojí okolo pětikila, ale snad by Ti to mohlo pomoct. Někde jsem četl, že až 80% dovážených vozidel má stočené tachometry....no hovada :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Vlastimil 7664: Mondeo mám ve firmě 2002, to je páráda, za 6 let provozu pouze přední nové kotouče, ale tím pádem, že ho mám, bych chtěl novější......no to chápu , ale proč dáváš na výběr auta s tím samým rokem výroby když v prvním příšpěvku píšeš že chceš něco novějšího? Jinak co se týče výběru z těch aut tak škoda octavia 66nebo 81kw bych bral já(takový můj sen) kdyby byly love...

Jak jsem řekl, Mondeo je firemní a není moje" a to, že bych chtěl novější, se týká pouze Mondea, protože nechci to samé, v čem jezdím denně 6 let. Chci trochu změnu, to možná chápeš:-) A právě u výše uvedených aut se s mojí pokladničkou právě vejdu tak do roku 2003 max, při trocha štěstí. Navíc nechci nic moc načinčaný, jelikož auto s námi bude sdílet i náš milý dobrmann"

Odkaz ke komentáři

To Dimondking: Dík moc, zajímavý odkaz, zadal jsem Rovera, kerýho mám teď a vyjelo mi toto, že mě daji k dispozici za 498Kč:

(to jsem měl udělat hned, jak jsem auto před 4 lety kupoval, jelikož mám tak 100.000km taky smotáno dle automechanika)

2x stav tachometru

- pomocí jednoduchého grafu si snadno ověříte, jak se stav tachometru vyvíjel v čase.

1x technický popis

- ověříte si důležité technické parametry vozidla (druh vozidla, typ motoru, obsah, výkon, spotřeba, atd.)

1x ověření roku výroby

- zjistíte skutečný rok a případně i měsíc výroby vozidla, tedy zda nebylo administrativně omlazeno.

19x kontrola leasingu

- zjistíte, zda některá z 19 leasingových společností v ČR toto vozidlo neeviduje jako předmět financování.

2x kontrola odcizení

? zjistíte, zda vozidlo není v pátrání po odcizených vozidlech v ČR a SR.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Na stav tachometru vůbec nehleď, nemá žádnou vypovídací hodnotu. Hned po koupit vyměň, co by se vyměnit mělo (rozvody, náplně atp.).

Může se hodit:

Recenze autobazarů

Užitečná brožurka.

Taky pár článků na D-F:

Příběh z bazaru

Jak jsem kupoval ojeté auto (znova)

Newspeak autobazarních z...ů

Newspeak autobazarních z...ů: Reloaded

TripleA scouting report

Extra zážitek s extra autem

Jak jsme kupovali Focuse

Test: Autobazar Auto ESA

Test: AAA Auto Praha

Autobazary a smlouvy

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...