lolohh Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Klidne potom muzeme neco vymyslet Richarde. Ale jeste je ani nemam doma Něco s nima prosím tě vymysli. Ideálně jinej cifetník, ručky a lunetu. Minimálně.
Dantechno Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Něco s nima prosím tě vymysli. Ideálně jinej cifetník, ručky a lunetu. Minimálně. Jeste premyslim o snizeni vodotesnosti na 30m.
lolohh Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Jeste premyslim o snizeni vodotesnosti na 30m. Nebo to všechno nech a jenom trochu povol dýnko, to se vyřeší všechny problémy naráz. Snažím se ti jemně naznačit, že ty hodinky nejsou hezký.
Dantechno Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Nebo to všechno nech a jenom trochu povol dýnko, to se vyřeší všechny problémy naráz. Snažím se ti jemně naznačit, že ty hodinky nejsou hezký. To jsem pochopil Uz je to zaplaceny, takze uvidim a kdyztak se prodaji.....
Dantechno Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Jeste jedna fotka pro lollocha... psal mi nekolik SZ , ze je ode me koupi - zatim se muze kochat obrazky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Jeste jedna fotka pro lollocha... psal mi nekolik SZ , ze je ode me koupi - zatim se muze kochat obrazky. Jsou fakt divný, spíš ošklivý, narozdíl od těch černých, ty jdou, kromě ruček.
jordy Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 asi nejvíc mně zaujala varianta s černou lunetou. Obecně tvar lunety považuji za jeden z nejpovedenějších od Seika v této cenové relaci.
Dantechno Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Tak oranzady jsou doma. Jsem spokojenej... jsou docela velky Zatim jsou na ZULU, uvidim co dal.
ricous Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Tak oranzady jsou doma. Jsem spokojenej... jsou docela velky Zatim jsou na ZULU, uvidim co dal. Kdyžtak se ozvi, jestli budeš chtít prohodit ty lunety. Můžeme to nechat na sraz u vás - zítra mám jít domů a doufám, že do 14 dnů bych mohl řídit... Jen je nepouštěj dál, než zkusíme, jak to bude vypadat. Upraveno 31. března 2011 uživatelem ricous
Dantechno Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Jasny. Zatim jsem spokojen tak jak jsou.... Ale 14 dni je v hodinkovem svete spousta vody...
Juraj11 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Tak oranzady jsou doma. Jsem spokojenej... jsou docela velky Zatim jsou na ZULU, uvidim co dal. Gratuluju-hoď sem nějaké foto
Dantechno Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Foto az zitra nebo o vikendu kluci. Ted jsem dorazil domu a mam to rozlitany....
Dantechno Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Tak foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Tak foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. super-ještě tomu chybí na ruce
Dantechno Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 super-ještě tomu chybí na ruce Tu mas v k tomu urcenem vlakne
Dantechno Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Tak maji u me jedno minus. Mam problem na nich ve tme odecist cas - nejde ani tak o lumi (ktera je mimochodem super .. sila i vydrz ) jako spis o velikostni/tvarove odliseni indexu 3,6,9. Proste musim na ne chvili v noci mzourat nez zjistim kolik je....
little_w Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Tak maji u me jedno minus. Mam problem na nich ve tme odecist cas - nejde ani tak o lumi (ktera je mimochodem super .. sila i vydrz ) jako spis o velikostni/tvarove odliseni indexu 3,6,9. Proste musim na ne chvili v noci mzourat nez zjistim kolik je.... tobe nestaci pro rychlou orientaci dvojity index na dvanactce a svitici bod na lunete?
Dantechno Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 tobe nestaci pro rychlou orientaci dvojity index na dvanactce a svitici bod na lunete? Asi ne , proste oproti jinym Seiko co jsem mel je to s prehlednosti horsi....
little_w Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Asi ne , proste oproti jinym Seiko co jsem mel je to s prehlednosti horsi.... frfňo!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se