Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeste premyslim o snizeni vodotesnosti na 30m.

Nebo to všechno nech a jenom trochu povol dýnko, to se vyřeší všechny problémy naráz. Snažím se ti jemně naznačit, že ty hodinky nejsou hezký.
Odesláno

Nebo to všechno nech a jenom trochu povol dýnko, to se vyřeší všechny problémy naráz. Snažím se ti jemně naznačit, že ty hodinky nejsou hezký.

To jsem pochopil :D Uz je to zaplaceny, takze uvidim a kdyztak se prodaji.....

Odesláno

Jeste jedna fotka pro lollocha... psal mi nekolik SZ , ze je ode me koupi - zatim se muze kochat obrazky.

:D Jsou fakt divný, spíš ošklivý, narozdíl od těch černých, ty jdou, kromě ruček.
Odesláno (upraveno)

Tak oranzady jsou doma. Jsem spokojenej... jsou docela velky :) Zatim jsou na ZULU, uvidim co dal.

Kdyžtak se ozvi, jestli budeš chtít prohodit ty lunety. Můžeme to nechat na sraz u vás - zítra mám jít domů a doufám, že do 14 dnů bych mohl řídit...

Jen je nepouštěj dál, než zkusíme, jak to bude vypadat.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Tak foto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

super-ještě tomu chybí na ruce :P
Odesláno

Tak maji u me jedno minus. Mam problem na nich ve tme odecist cas - nejde ani tak o lumi (ktera je mimochodem super .. sila i vydrz ) jako spis o velikostni/tvarove odliseni indexu 3,6,9. Proste musim na ne chvili v noci mzourat nez zjistim kolik je....

Odesláno

Tak maji u me jedno minus. Mam problem na nich ve tme odecist cas - nejde ani tak o lumi (ktera je mimochodem super .. sila i vydrz ) jako spis o velikostni/tvarove odliseni indexu 3,6,9. Proste musim na ne chvili v noci mzourat nez zjistim kolik je....

tobe nestaci pro rychlou orientaci dvojity index na dvanactce a svitici bod na lunete?

Odesláno

tobe nestaci pro rychlou orientaci dvojity index na dvanactce a svitici bod na lunete?

Asi ne , proste oproti jinym Seiko co jsem mel je to s prehlednosti horsi....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...