Pe3xxx Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Milý priatelia, v prvom rade by som sa chcel veľmi poďakovať administrátorom Chronomag fóra za vytvorenie tohto priestoru, kde sa na jednom mieste bude písať-zaznamenávať Európska história značky LÜM-TEC. Je to obrovská šanca ako dať dokopy prehľadnú sieť informácii od samého začiatku až po Hmm koniec - ten sa samozrejme budeme snažiť čo najviac oddialiť! Budeme sa snažiť čo najaktuálnejšie informovať o smerovaní a aktivitách značky. Budeme samozrejme prinášať informácie o zaujímavých aktuálnych modeloch v produkcii spoločnosti LÜM-TEC + ako aj informácie o projektoch len pripravovaných. Z času na čas by sme velmi radi na týchto stránkach-pre členov tohto spoločenstva, usporiadali nejakú zaujímavú súťaž o modely LÜM-TEC. Verím, že presne ako doposiaľ nás podporíte zaujímavými postrehmi, nápadmi, odporúčaniami, recenziami resp. výtkami. Vážime si Vašu podporu, ktorú ste značke LÜM-TEC doposiaľ prejavili a som si istý, že postupne vybudujeme značku ktorej názov bude evokovať vysokú kvalitu a dobrý servis. s priateľským pozdravom Váš K&B time team hlavná stránka: web Elektronický obchod: web e-mail: info@lum-tec.eu
safi Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Gratulace! Pritomnost oficialnich for Chronomagu prospeje.Jedina otazka je - jak prilakat dalsi?
Gilius Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Zkusím napsat do Festiny a Casia......Teda,pokud o to vůbec někdo stojí ?!
little_w Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 ok. jen dve technicke poznamky. 1. v obou odkazech mas chybu, je tam duplicitne "http" tudiz je odkaz chybny, a 2. kdyz uz to tady je, navrhoval bych tema ci kategorii pojmenovat spravne LÜM-TEC, tedy s prehlasovanym "U". to neni rejpani, fakt me to prastilo do oci a je to zbytecne neprofesionalni. hodne stesti.
Vit Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Otevření sekce této je krok správným směrem. Už se těším na nová vlákna o jednotlivých modelech (vlákno LÜM-TEC - "Maximum Darkness Visibility" bylo na vyhledávání moc dlouhé a nepřehnedné). Přeju své oblíbené značce hodně úspěchů!
jankoxxx Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 fandim vasej zbnacke a viacero modelov sa mi paci. jedine co by som vytkol je velkost hodiniek. nechystate sa na vyrobu niecoho co by malo povedzeme 40-42mm? urcite by sa naslo mnoho zakznikov aj v tomto rozmerovom useku.
Pe3xxx Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 fandim vasej zbnacke a viacero modelov sa mi paci. jedine co by som vytkol je velkost hodiniek. nechystate sa na vyrobu niecoho co by malo povedzeme 40-42mm? urcite by sa naslo mnoho zakznikov aj v tomto rozmerovom useku. Ahoj, ďakujeme za podporu! V pripravovanej kolekcii 2010 su modely o velkosti puzdra 43,44,45, 50 mm. 40-42 sa zatial neplanuju. Z prieskumu spoločnosti LÜM-TEC vyplynulo že najviac predávanou veľkosťou je práve veľkosť púzdra 44 mm. Kedže je výroba LÜM-TEC ovplyvnená názormi zákazníkov pri väčšom záujme sa určite vyrobí aj model o týchto rozmeroch. Robert
Guest SukHoi Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Ahoj, ďakujeme za podporu! V pripravovanej kolekcii 2010 su modely o velkosti puzdra 43,44,45, 50 mm. 40-42 sa zatial neplanuju. Z prieskumu spoločnosti LÜM-TEC vyplynulo že najviac predávanou veľkosťou je práve veľkosť púzdra 44 mm. Kedže je výroba LÜM-TEC ovplyvnená názormi zákazníkov pri väčšom záujme sa určite vyrobí aj model o týchto rozmeroch. Robert jo jo chronomag je jednička - já čumím jak péro jak je tu lumtec zadarmo rozlezlej víc jak renomovaní prodejci
Recommended Posts