Jump to content

Recommended Posts

Posted

Milý priatelia,

v prvom rade by som sa chcel veľmi poďakovať administrátorom Chronomag fóra za vytvorenie tohto priestoru, kde sa na jednom mieste bude písať-zaznamenávať Európska história značky LÜM-TEC. Je to obrovská šanca ako dať dokopy prehľadnú sieť informácii od samého začiatku až po Hmm koniec :huh:- ten sa samozrejme budeme snažiť čo najviac oddialiť! ;)

Budeme sa snažiť čo najaktuálnejšie informovať o smerovaní a aktivitách značky.

Budeme samozrejme prinášať informácie o zaujímavých aktuálnych modeloch v produkcii spoločnosti LÜM-TEC + ako aj informácie o projektoch len pripravovaných.

Z času na čas by sme velmi radi na týchto stránkach-pre členov tohto spoločenstva, usporiadali nejakú zaujímavú súťaž o modely LÜM-TEC.

Verím, že presne ako doposiaľ nás podporíte zaujímavými postrehmi, nápadmi, odporúčaniami, recenziami resp. výtkami.

Vážime si Vašu podporu, ktorú ste značke LÜM-TEC doposiaľ prejavili a som si istý, že postupne vybudujeme značku ktorej názov bude evokovať vysokú kvalitu a dobrý servis.

s priateľským pozdravom

Váš K&B time team

hlavná stránka: web

Elektronický obchod: web

e-mail: info@lum-tec.eu

Posted

ok. jen dve technicke poznamky.

1. v obou odkazech mas chybu, je tam duplicitne "http" tudiz je odkaz chybny, a

2. kdyz uz to tady je, navrhoval bych tema ci kategorii pojmenovat spravne LÜM-TEC, tedy s prehlasovanym "U".

to neni rejpani, fakt me to prastilo do oci a je to zbytecne neprofesionalni.

hodne stesti.

• 2 weeks later...
Posted

Otevření sekce této je krok správným směrem.

Už se těším na nová vlákna o jednotlivých modelech (vlákno LÜM-TEC - "Maximum Darkness Visibility" bylo na vyhledávání moc dlouhé a nepřehnedné).

Přeju své oblíbené značce hodně úspěchů! :smile_anim:

• 2 weeks later...
Posted

fandim vasej zbnacke a viacero modelov sa mi paci. jedine co by som vytkol je velkost hodiniek. nechystate sa na vyrobu niecoho co by malo povedzeme 40-42mm? urcite by sa naslo mnoho zakznikov aj v tomto rozmerovom useku.

Posted
fandim vasej zbnacke a viacero modelov sa mi paci. jedine co by som vytkol je velkost hodiniek. nechystate sa na vyrobu niecoho co by malo povedzeme 40-42mm? urcite by sa naslo mnoho zakznikov aj v tomto rozmerovom useku.

Ahoj,

ďakujeme za podporu! V pripravovanej kolekcii 2010 su modely o velkosti puzdra 43,44,45, 50 mm. 40-42 sa zatial neplanuju. Z prieskumu spoločnosti LÜM-TEC vyplynulo že najviac predávanou veľkosťou je práve veľkosť púzdra 44 mm. Kedže je výroba LÜM-TEC ovplyvnená názormi zákazníkov pri väčšom záujme sa určite vyrobí aj model o týchto rozmeroch.

Robert

Guest SukHoi
Posted
Ahoj,

ďakujeme za podporu! V pripravovanej kolekcii 2010 su modely o velkosti puzdra 43,44,45, 50 mm. 40-42 sa zatial neplanuju. Z prieskumu spoločnosti LÜM-TEC vyplynulo že najviac predávanou veľkosťou je práve veľkosť púzdra 44 mm. Kedže je výroba LÜM-TEC ovplyvnená názormi zákazníkov pri väčšom záujme sa určite vyrobí aj model o týchto rozmeroch.

Robert

jo jo chronomag je jednička :) - já čumím jak péro jak je tu lumtec zadarmo rozlezlej víc jak renomovaní prodejci