Well Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 (upraveno) Tak mám letošní první a asi i poslední přírůstek. Jde o celkem známe Seiko Tuna. Jde o novou sérii s označením Marinemaster. Hodinky mají průměr skoro 48mm, ale díky svému provedení působí daleko menším dojmem. Svou velikostí mi připomínají Seiko Monster. Menším dojmem působí i na ruce, což je jen dobře. Díky hodně vypouklému sklu se velmi špatně fotí, ale nějaký pokus asi ještě proběhne. Nákup proběhl přes Kubsona, kterému moc děkuji. Upraveno 2. dubna 2010 uživatelem Well
MarcelG Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 (upraveno) Hmm, moc se mi líbí, moc!! paráda, gratuluji!! Inspirující fotky!! Upraveno 2. dubna 2010 uživatelem MarcelG
Viktor Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Skvělý hodinky, moc hezký fotky. V quartzu v ceně do 20 k těžko najít něco lepšího.
tombed Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 pěkné fotky Welle... a Tuny? Vždycky se mi ta otevřená konzerva na Kubsonově ruce líbila
Ruda Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Moc pěkný, těším se na osobní setkání na srazu.
Chumpus Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Pěkný, moc pěkný! Gratulace. Kdyby se mi do cesty nepostavilo něco jinýho, tak bych Samuraje vyměnil právě za Tuny (starší model, ten co už se teď nevyrábí).
Slaco Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Krásný kousek, gratuluji k nákupu. Podle fotek opravdu nepůsobí tak veliké.
Well Odesláno 3. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 (upraveno) Tak jsem ještě napáchal pár fotek. Na té poslední je dobře vidět, jak je velikost hodinek matoucí . Upraveno 3. dubna 2010 uživatelem Well 1
George_1903 Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Tak jsem ještě napáchal pár fotek. Na té poslední je dobře vidět, jak je velikost hodinek matoucí . Opravdu, jak píšeš, matoucí. Z téhle poslední fotky se ani nezdá, že to má 48 mm.
NIGHTinGALE Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 (upraveno) Tak dlouho jsem přemýšlel, jestli si koupit tyhle WR300 a nebo zda jít do těch černých WR1000, až je oboje zdražili tak, že jsem si nekoupil ani jedny Ale myslím na ně pořád, takže kdo ví... Edit: ještě se mi hrozně líbí ta limitka ke 45. výročí (White Dolphin): Upraveno 21. května 2011 uživatelem NIGHTinGALE
guca Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Krásné potápky, gratuluji Viděl jsem je i na "meshi" a skvělé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se