Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Zveš nás k sobě, jo? Jasný, zahrádka je veliká, chlívek adaptujem na noclehárnu, přítelkyně odstřelí kňoura aby bylo co grilovat, není tam slabé místo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Lidi doražte k Tadovi, to bude Řáholec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Lidi doražte k Tadovi, to bude Řáholec Ještěže nevíte kde bydlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Tak tady?http://enq.cz/Na-Strelnici/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 pete: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Mohl bych se skromně zeptat, kde tedy bude onen sraz, přestávám se orientovat. Do Rokytnice bych se patrně dostal, na Poděbrady nereflektuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Omlouvám se, nepojedu, měním ve firmě pozici a můžu se s toho vopíchat, kolik je práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 (upraveno) to Snow: Asi zatím Rokytnice,ale ty počty,tragédie...Poděbrady byl jen pověstný krok stranou. Upraveno 9. září 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Mohli by jste sem tedy dát aktuální a platný seznam, kdo by jel? Abych tam nebyl nakonec sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Hele jestli to bude toho 16. a nebo ten víkend hned potom, tak bych jel. A je mi celkem jedno kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 No, už jsem to slíbil, tak přece nebudu bábovka a dojedu, ne? Tedy toho 16.!Když to bude tak komorní, tak nepotáhnu rodinku přes celou republiku a přijedu sám. Tudíž je mi úplně jedno, kterej pokoj na mě vyjde. Stejně budu mít nejspíš vokno. Odjezd pak někdy v sobotu. Asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 (upraveno) Pete, máme si dělat rezervace na ubytování individuálně? Upraveno 11. září 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Tak nemusíte mít strach a můžete přijet, já se rozhodl strávit poklidnou dovolenou někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Bylo by dobrý, potvrdit účast všech, kteří přijedou. My s Kubsonem si žádnou rezevaci ještě nezajistili, i když se setkáním počítáme. Pokud by nás tam ale mělo být třeba osm, pozbývá to pro mě trochu význam Celostátního (CZ/SK) setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 A teď se bavíme o těch Krkonoších a nebo už nějakém prostředku republiky, jak tady někdo navrhoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 (upraveno) A teď se bavíme o těch Krkonoších a nebo už nějakém prostředku republiky, jak tady někdo navrhoval? Rokytnice, 16.9. -- lib ?? Snow ?? Upraveno 11. září 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Přijel bych na kávičku a na nějaké to retko. Bude Moster ? To já rád, moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Rokytnice, 16.9. -- lib ?? Snow ??Thomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Rokytnice, 16.9. -- lib ?? Snow ?? Thomas Pete Piště se, kdo to chce s noclehem...tedy kdyby to šlo rozlišit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Rokytnice, 16.9. -- lib ?? Snow ?? Thomas Pete Jay Doll - s noclehem do soboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se