bandicoot Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Miloši, Kamil nic nezakazuje - jen se ptá. To je fér. Byť to sám využívá, tak ho jen empaticky napadlo, jestli tenhle trend někoho ortodoxního neštve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 (upraveno) Miloši, Kamil nic nezakazuje - jen se ptá. To je fér. Byť to sám využívá, tak ho jen empaticky napadlo, jestli tenhle trend někoho ortodoxního neštve. děkuji za vysvětlení EDIT: Empatie už se dnes jen tak nevidí, takže velikánské díky Kamilovi, že s námi tak cítí a chrání nás před jakýmkoliv plevelem, který by na nás zde na fóru mohl negativně zaútočit nebo zapůsobit. Upraveno 7. dubna 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Nevadí. Jsme tu mezi "svejma"......raději cokoliv nabídnu klukům tady,než se budu dohadovat s vocasama na aukru. Aukro ať se jde zahrabat....tady vím,že kdo zklame jednou,už si tu neškrtne. Samozřejmě,pravidlo 50-ti příspěvků platí (for SukHoi). Samozřejmě ale chápu,že může leckoho štvát,že se tu prodává kde co,i když je to(primárně) server o hodinkách. Beru to tak,že jsme taková uzavřenější komunita,kde si prostě rozumíme. Taková "větší famílie" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Nevadí. Jsme tu mezi "svejma"......raději cokoliv nabídnu klukům tady,než se budu dohadovat s vocasama na aukru. Aukro ať se jde zahrabat....tady vím,že kdo zklame jednou,už si tu neškrtne. Samozřejmě,pravidlo 50-ti příspěvků platí (for SukHoi). Samozřejmě ale chápu,že může leckoho štvát,že se tu prodává kde co,i když je to(primárně) server o hodinkách. Beru to tak,že jsme taková uzavřenější komunita,kde si prostě rozumíme. Taková "větší famílie" souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Nevadí. Jsme tu mezi "svejma"......Tak mě určitá část diskuze donutila k podívání se do historie mých prodejů a výměn. Jediné, co jsem tady kdy prodával nehodinkového, byl ten tvůj Canon. A když jsem ho chtěl zpátky, měl jsem smůlu. Ale jinak jsem se až zděsil, kolik jsem toho za těch skoro 5 let prodal, ale samozřejmě i koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 S Canonem smůlu máš,sorry. Manželka ho miluje Chápu,oč Ti jde. Ale narovinu,raději spoustu věcí nabídnu klukům tady,které "nějak" znám,než někomu cizímu. Samozřejmě,pokud tady ta možnost nebude a bude to tu striktně o hodinkách,no problemo. Ale byla by to škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 S Canonem smůlu máš,sorry. Manželka ho miluje Musel jsem si koupit v bazaru jinej. Na rychlý vyfocení něčeho do počítače je ideální. Jednoduchá obsluha, manuální režimy, ucházející makro. Hned po ruce, nemusím vybalovat zrcadlovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Ak to ma byt predaj medzi "svojimi", mozno by som pre "vetes" mimo hodiniek zaviedol pravidlo 500 prispevkov... (cislo z brucha, 50 mi pride malo, to by som mohol uz aj ja ponukat a to mi pride, ze tu este nie som az tak "doma", aby som si to mohol dovolit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 .... mozno by som pre "vetes" mimo hodiniek zaviedol pravidlo 500 prispevkov... Taky jsem to tak uvažoval, na druhou stranu jestli nehrozí o čem se zmiňoval bandi:... že pokud se tu vyskytne sekce "veteš", že zaprvý do ní začnou přispívat i členové, který se zatím drželi tématu fóra (taky mam spoustu nevyužitých super "must have" krámů), takže to zase naroste a zadruhý může přivábit nový vychcánky typu "tam-maj-prachy-tam-to-prodam". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Zatrhnut sa to da vzdy... Aky problem sa vlastne snazime vyriesit? Rozmahajuci sa predaj "vetese"? To sa da asi fakt len sprisnenim pravidiel (pravidlo 500), alebo uplne to zakazat. Moc moznosti nie je... Ono, databaza taketo nieco zvladne uplne v pohode, hlavne ked sa ocakava novy server. Cize, tu vidim naozaj asi len "politicku" otazku celej veci. Ci "vetes" ano alebo nie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 4 Kamil - jo,to je přesně ono. Bafneš do pacek a fotíš.....celkem slušně fotíš. Se zvednutím počtu příspěvků,aby člověk mohl do "vetešnictví",nemám problém. Stejně si to,většinou,každý selektuje sám. S kým chce(nebo nechce) uzavřít obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 (upraveno) V anketě je devětkrát vadí, ale nezaznamenal jsem člena, který by se tak vyslovil. Já jsem vadí zaškrtl a přiznám se, že nové móresy sleduji s velkou nelibostí . Domnívám se, že je chronomag v první řadě fórum o hodinkách a ne bazar. Prodeje a nákupy hodinek jsou ok, ale ostatní sem nepatří. Upraveno 7. dubna 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 V anketě je devětkrát vadí, ale nezaznamenal jsem člena, který by se tak vyslovil. Já jsem vadí zaškrtl a přiznám se, že nové móresy sleduji s velkou nelibostí . Domnívám se, že je chronomag v první řadě fórum o hodinkách a ne bazar. Prodeje a nákupy hodinek jsou ok, ale ostatní sem nepatří. Od tebe jsem to Snowe samozrejme cekal jako od mistniho mravokarce a konzervy (nic v zlem samozrejme). Jinak me osobne to nevadi coz take zaskrtnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Prodeje a nákupy hodinek jsou ok, ale ostatní sem nepatří. A proč???? Jen proto,že je to server o hodinkách??? Nebo ..... ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 to Dantechno - já jsem se alespoň nestyděl na rozdíl od jiných, kteří také zaškrtli vadí napsat svůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 (upraveno) A proč???? Jen proto,že je to server o hodinkách??? Nebo ..... ???? Začal jsem navštěvovat jiné fórum kde panují jiné mravy, tam by to nihoho ani nenapadlo. Edit - abych odpověděl na Tvou otázku, je to server o hodinkách ne o doutnících. Upraveno 7. dubna 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Jezis hlavne tady z toho nedelejte "ultračisté forum" kde je tabu vse krome hodinek, kde jsou vsichni slušní, kde nepadaji zadna ostrá slova a kde se vsichni mají rádi!!!!!!!!!! Brrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Začal jsem navštěvovat jiné fórum kde panují jiné mravy, tam by to nihoho ani nenapadlo. Edit - abych odpověděl na Tvou otázku, je to server o hodinkách ne o doutnících. Souhlas. Ale jak jsem již psal,jsme taková specifická komunita. A leccos se může leckomu hodit. Nicméně,respektuju Tvůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Nevadí a neřeším to. Oproti Aukru apod. jsou mi místní členové zárukou, že nekupuji "zajíce v pytli". A několikrát jsem toho využil s tím, že bylo vždy vše naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Nevadí a neřeším to. Oproti Aukru apod. jsou mi místní členové zárukou, že nekupuji "zajíce v pytli". A několikrát jsem toho využil s tím, že bylo vždy vše naprosto v pohodě. Jak jsem psal vejš,tady Tě někdo podtrhne jen jednou. Podruhé si už ani neškrtne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se