sibirnaya Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ja jsem dal VADI, protoze sem se kokot preklepl...
rorda Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Zase je od tebe hezký, že ses nám tady takhle přiznal ...
sibirnaya Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 na tomhle foru se mi libi, ze sem mezi svejma. ze ve vasich ocich sem preci jen trochu mensi uchyl nez v ocich znamych pribuznych apod - za ty hodinky ste mohli jet na krasnou dovolenou.... a pokud sem tam nekdo neco nabidne mimo hodinek, neni to na skodu. samozrejme pokud se to neprehani. coz bych rek, ze ani ne, nehlede na to, ze pokud nemam cas, projedu hodinkovy sekce a to ostatni neresim... zase radsi koupim jetej fotak od Kibiho, nez od nejakyho frajera z Horni Dolni na aukru...
Helex Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ja jsem dal VADI, protoze sem se kokot preklepl... Tak to jsem poprvé poprskal monitor
Gilius Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Máš recht, taky moc nelezu do úchyláren typu Casio si nějak moc vyskakuješ.......
baza Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Hlasoval jsem NEVADÍ, protože proč by proboha mělo? Proč se ochuzovat o třeba pro někoho zajímavou nabídku čehokoli? Ten důvod nějak nechápu.
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Jinak spiderera omluvte... vždycky po několika měsících zjistí, že jeho bohatá kolekce krajkového spodního prádle je najednou pasé a pak mu nezbývá než prodat část vybavení domácnosti, protože nákup nové sezónní řady je velmi nákladná záležitost. Obzvlášť když kupuje prádlo pouze v limitovaných edicích, které se jen hemží bizarní odstínovou škálou jako je třeba "Damiánová šeď", "Odvážný hrachor" nebo "Vilný Taras". Ale příště mu prosím dejte najevo, ať si svou patologickou potřebu po krajkách řeší nějakou vhodnou medikamentózní formou... Včera jsem se s ním potkal. Jako vždy dokonale vystajlovaný, třeba černé botky do špičky a tak nějak divně moderně celý tvarovaný, takový ty voškubaný rifle, co určo stojej strašnej ranec, tričenko s límečkem, ale von ku.va v ruce žmoulal igelitku. Celkovej dojem vniveč. A to sem chvíli přemýšlel, že bych od něj nenápadně ty botky vymámil. Kdyby z našeho setkání vodťapkal v ponožkách a s igelitkou v ruce, pověst Dandyho by okamžitě chcípla.
MarcelG Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Nevadí, dostal jsem se takto k zajímavým věcem i lidem. Problém jsem zatím zde nezaznamenal s nikým a ničím na vlastní kůži při podobných transakcích. Bohužel jinde se mi to už stalo. Takže zkušenost dobrá, nemá mi to tedy proč vadit... Ovšem otázkou je, kam to povede, může vést...? Ale to je spíše řečnická otázka, úvaha... Gentlemanství sebou nese výhody, jistoty..., ovšem gentlemanský kabát není vždy "průhledný" hned...
X-Bob Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 (upraveno) Nevadí. Sekce/oddíl vetešnictví mi přijde jako dobrý nápad, ať už tam bude to krajkové prádlo spíďoše, nebo obrněnej mercedes. Upraveno 8. dubna 2010 uživatelem X-Bob
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 som za a za vlakno "Vetesnictvi" mam rad second hand veci!
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Já jsem pro, jak znám Fazera, nabídne Terezku. Už šetřím
Cyber Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 som za a za vlakno "Vetesnictvi" mam rad second hand veci! Vetesnictví je dobrý nápad...
Jata Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 som za aby sa taketo veci tu predavali,ale nech sa predavaju v osobytnom vlakne,aby sa nemiesali z hodinkami
pato31681 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Chronomag je jedine forum na ktorom som ako tak aktivny a ktore ma niecim zaujalo. Je super ze funguje na kamaratskom principe. Predaj vsetkeho mozneho mi nevadi, vsak kazdy mame viac konickov, nielen hodinky. Ak tu nieco kupim, tak mam istotu ze dostanem presne to co je v popise a na fotkach. Uz som kupoval par veci, aj ked hodinky len jedne a nie celkom klasicke, a viem ze sa mozem maximalne spolahnut. Ak by sa aj niekto pokusil o podvod, velmi pravdepodobne tu na fore skonci. Som za vytvorenie sekcie Vetesnictvi - ake slovenske slovo by sa na to dalo pouzit? - a kludne nech sa zvysi pocet prispevkov pre tuto sekciu na 100-150, myslim ze vacsina clenov s tym nebude mat problem. Ak by sme sa striktne drzali len hodiniek, myslim ze by toto forum stratilo trosku svojho cara...
Murphy97 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) ...ať už tam bude to krajkové prádlo spíďoše.... Kdy, kde, za kolik? edit: abych nebyl OT, tak jsem hlasoval za "nevadí" a důvody již byly řečeny snad všechny Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Murphy97
Conrad Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Chronomag je jedine forum na ktorom som ako tak aktivny a ktore ma niecim zaujalo. Je super ze funguje na kamaratskom principe. Predaj vsetkeho mozneho mi nevadi, vsak kazdy mame viac konickov, nielen hodinky. Ak tu nieco kupim, tak mam istotu ze dostanem presne to co je v popise a na fotkach. Uz som kupoval par veci, aj ked hodinky len jedne a nie celkom klasicke, a viem ze sa mozem maximalne spolahnut. Ak by sa aj niekto pokusil o podvod, velmi pravdepodobne tu na fore skonci. Som za vytvorenie sekcie Vetesnictvi - ake slovenske slovo by sa na to dalo pouzit? - a kludne nech sa zvysi pocet prispevkov pre tuto sekciu na 100-150, myslim ze vacsina clenov s tym nebude mat problem. Ak by sme sa striktne drzali len hodiniek, myslim ze by toto forum stratilo trosku svojho cara... Jo holt slovenština má chybičky jak by jsi slovensky řekl název známé zabíjačkové polívky -prdelačka btw nic ve zlém Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Conrad
volfda Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Přidám svůj názor, hlasoval jsem nevadí, kdyby to šlo, hlasoval bych dvakrát, i za Sibirnayu Myslím, že je fajn, když tu člověk najde i věci okolo. Je na to extra rubrika, sám jsem zde prodal telefon, který se mi válel v šuplíku... Vím, že zde na foru gentlemanů bude jednání převážně velmi seriozní a zcela bez problémů. Takže souhlasím s Honzou (Sibirnaya), raději koupím a nabídnu zde, nežli mezi grupou vychcáknů na aukru. Mám takový pocit, že jsem našel svou krevní skupinu. Jednou tu zkusím prodat i auto, myslím, že to tu ještě nebylo Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem volfda
Leclerc Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 ... Jednou tu zkusím prodat i auto, myslím, že to tu ještě nebylo Tady bylo snad všechno, i auto.
volfda Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Tady bylo snad všechno, i auto. Dobře, až bude kamarád prodávat Cessnu, hodim to sem, s letadlem budu určo první
Kalifx Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Jo holt slovenština má chybičky jak by jsi slovensky řekl název známé zabíjačkové polívky -prdelačka btw nic ve zlém Možná Ritnačka podle vzoru Korytnačka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se