Přejít na obsah

Rubrika PRODEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je porad dokola, kvalita klesa, kvalita prispevku klesa, uz to neni co to byvalo... Mne to prijde porad stejne a oproti jinym forum nadprumer.

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Vkládat text inzerátu ve formě obrázku, který potom následně smažu, aby nikdo nevěděl, co a za kolik se prodávalo, to je ok, jo?

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 22:00, m.n. napsal:

Vkládat text inzerátu ve formě obrázku, který potom následně smažu, aby nikdo nevěděl, co a za kolik se prodávalo, to je ok, jo?

Zkusím to ještě jednou... :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 16. 8. 2015 v 13:28, m.n. napsal:

Zkusím to ještě jednou... :)

V 16. 8. 2015 v 18:52, sibirnaya napsal:

kdyz ma nekdo vic prodeju a obava se zajmu financniho uradu, tak je to tak nejak tolerovany..

"Tak nějak tolerovaný" je hezký termín. Já bych se spíš přikláněl k názoru m.n., bylo by to lepší a byl by přehled. A jestli někdo prodává mraky hodinek se ziskem a dělá si tady z toho byznys, měl by se tím berňákem popasovat sám. Netýká se to toho, kdo má třeba i dražší hodinky a v podstatě pořád točí stejnou sumu peněz.

Já bych podobné inzeráty do budoucna spíš netoleroval. A sibiřu, nezačal jsi s tím zrovna ty? :D

Pojďme se o tom pobavit.

Odesláno (upraveno)

Já to občas používám a je mi to jedno, zvláštní důvod k tomu nemám. Na zahraničních forech se u prodaných inzerátů maže cena, fotky si můžu v profilu editovat sám

Bavit se o mazání obrázků, kdy se tady mažou celý profily mi přijde mimo

Upraveno uživatelem financ
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 16. 8. 2015 v 19:44, Kamil napsal:

"Tak nějak tolerovaný"....................................... nezačal jsi s tím zrovna ty? :D

taky sem se nad tím příspěvkem trochu pozastavil, ale ......... dyť je to jedno :)

V 16. 8. 2015 v 19:52, financ napsal:

Bavit se o mazání obrázků, kdy se tady mažou celý profily mi přijde mimo

jsem silně přesvědčen, že kdyby se tu smazalo 50% uživatelů (profilů) z těch 200 aktivních, tak by se ho*no stalo .... stejně sou tu pouze slinty ..... české sofistikované hodinářské forum alá CHRONOmag skončilo někdy v roce 2008 .... vod tý doby je to Vlasta s Mateřídouškou lehce šmrcnutá bazarovýma webama .... 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ale tak Ypousi, nebud zlej. Todle je posledni utociste pro vsechny z nas, co ze zasadnich duvodu nejedou ve fejsbuku. Hodinky sou zasterka ale nekdy to je fajn.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ja a Roman I. si ji davame za pytlik.

Edit: Vzajemne.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno
  V 16. 8. 2015 v 19:44, Kamil napsal:

Já bych podobné inzeráty do budoucna spíš netoleroval. A sibiřu, nezačal jsi s tím zrovna ty? :D

Pojďme se o tom pobavit.

sak si kdysi rikal, ze to akceptujes :) ja to nedelam (uz :D ), takze jemi to jedno. ale jak bylo mnohokrat receno, nejsme primarne prodejni forum, nemame sablonu na inzerat, a tak. ja zas nemam rad, kdyz nekdo napise, ze jen osobni odber, a nezmini, ze je z mostu u jablunkova :) byl bych pro, aby bylo jasne definovany, jak ma inzerat vypadat, prumer, kalibr, wr, stegebreite apod. a aby byl v textove forme, min jedna vlastni fotka a jasna cena. hm?
Odesláno

Rovnako. Ale neviem, nie som IT ale napr uhrforum.de, tam máš up raz za 14dni a skôr si ani... Proste sa to nedá systémovo ale zas ti napíše koľko ešte dní do up. Je to super fičúra

Odesláno

O tom uz se tu taky myslim mluvilo. Ja sem rozhodne pro a znovu rikam, ze inzeraty s odkazy na odkazy odkazu, kde jsou teprve nejaky fotky jsou fakt peklo a kazdej by si mel dat aspon trochu praci, kdyz tu chce neco prodat.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 16. 8. 2015 v 20:45, sibirnaya napsal:

byl bych pro, aby bylo jasne definovany, jak ma inzerat vypadat, prumer, kalibr, wr, stegebreite apod. a aby byl v textove forme, min jedna vlastni fotka a jasna cena. hm?

wole a na co seš moderátor .... ? .......... to definuj né

Odesláno

my razili teorii, ze forum je samocistici a vetsina clenu je schopna a ochotna splodit normal inzerat, a ze kvuli par procentum excentriku-vzpominam i na tvoje inzeraty-je zbytecny tvorit regule, pravidla a narizeni.

Odesláno

Není to jedno? Taky mi lezou na nervy inzeráty co nemají fotku, ale jen nějaký odkazy. Ale tak na ně nereaguju, prostě ty inzeráty které se nějak vymykají tomu co od inzerátu čekám, vypouštím a ignoruju. Prostě ten majitel těch hodinek musí počítat s tím, že když inzerát odflákne, třeba ani neprodá ty hodinky co prodat chce. Jeho věc a jeho chyba, ne ?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja, kdyz sem prodaval remen z krajty cisarske, tak sem ho vyfotil. Ze zacatku sem vychytrale nasadil vysokou cenu a pak ji snizil. A vida - prodalo se to. Proste ta inzerce tady IMHO funguje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...