kubson Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 Na Archimede fóru se objevila informace o připravovaných modelech. Nejvíce jsem zvědav na Arcadia Chrono (černý a stříbrný ciferník). Zmíněny jsou dále SportTaucher s bílým a modrým ciferníkem a už probírané DeckWatch. Limitka s Junghans strojky se odkládá na konec příštího roku. Pod značkou Autran & Viala se připravují nové pilotky a u Limes přibude nová řada Chyros. odkaz na diskuzi s informacemi: http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...=110&t=6047 tak snad to někoho bude zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 Na Archimede fóru se objevila informace o připravovaných modelech. Nejvíce jsem zvědav na Arcadia Chrono (černý a stříbrný ciferník). Zmíněny jsou dále SportTaucher s bílým a modrým ciferníkem a už probírané DeckWatch. Limitka s Junghans strojky se odkládá na konec příštího roku. Pod značkou Autran & Viala se připravují nové pilotky a u Limes přibude nová řada Chyros. odkaz na diskuzi s informacemi: http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...=110&t=6047 tak snad to někoho bude zajímat fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 fotky? Limes Chyros na timezone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 fotky? kdybych je měl nebo o nich věděl, tak bych je sem dal Limes Chyros na timezone to je hodně stará kolekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 to je hodně stará kolekce Sakryš, nevšiml jsem si toho data dole. No jo, červenec 2003 už je daleko za námi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 No, já jsem na Arkadie chrono taky zvědavý. Ruku do ohně za to nedám, ale myslím si, že budou docela podobném těm novým chronogafům od Stowa. A taky budou pěkně tlusté, protože do nich narvou 7750 nebo nějaký odvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 No, já jsem na Arkadie chrono taky zvědavý. Ruku do ohně za to nedám, ale myslím si, že budou docela podobném těm novým chronogafům od Stowa. A taky budou pěkně tlusté, protože do nich narvou 7750 nebo nějaký odvar. Podle mě budou hodně podobné IWC Portuguese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Podle mě budou hodně podobné IWC Portuguese. Taky bych to tak viděl....určitě budou parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 portuguese pro socky jako jsem já? proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 (upraveno) portuguese pro socky jako jsem já? proč ne Já bych to spíš viděl Portuguese za cenu za kterou mají být A teď mě ukamenujte, že neuctívám modifikovanou ETU od IWC Upraveno 10. dubna 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Nevíte náhodou pánové kdy mají nové Arcadia Chrono vyjít? Zvažuji nějaké oblekovky a klasické arcadia s růžovým zlatem jsou fajn, ale v chronu by byly daleko zajímavější, jak jste psali IWC Portuguese pro "socky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShadoWWW Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Už dlouhou dobu zvažuji nákup Archimede Arcadia. Hodně se těším na Chronograph. Téměř jistě si koupím právě tento typ. Ví se už něco blíž, kdy by měly tyto hodinky vyjít (třeba aspoň měsíc nebo čtvrtletí?). Určitě si na ně počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 zkusím to zjistit, ale ony jsou i ty předpokládaná data dost orientační, viz. deckwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShadoWWW Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Díky. A ještě bych měl dotaz: Nějaký tip na pěkné dámské společenské hodinky? Něco od Stowa? Archimede jsem viděl jen pánské. Limit 10 tisíc Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Už dlouhou dobu zvažuji nákup Archimede Arcadia. Hodně se těším na Chronograph. Téměř jistě si koupím právě tento typ. Ví se už něco blíž, kdy by měly tyto hodinky vyjít (třeba aspoň měsíc nebo čtvrtletí?). Určitě si na ně počkám. Otázkou zůstává jejich cena. Na tu jsem docela zvědavý, s čím a za kolik se vytáhnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Podle posledních informací a plánů z Archimede fora budou Arcadia Chrono k dostání na podzim tohoto roku. Tak nám nezbývá než se těšit jaké budou v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Podle posledních informací a plánů z Archimede fora budou Arcadia Chrono k dostání na podzim tohoto roku. Tak nám nezbývá než se těšit jaké budou v reálu. Hmm, díky za info . Čekal jsem, že to bude o trochu dřív, ale třeba si takto dají více záležet a chrona budou jistě super, tedy doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Podle posledních informací a plánů z Archimede fora budou Arcadia Chrono k dostání na podzim tohoto roku. Tak nám nezbývá než se těšit jaké budou v reálu. Nejake vizualizace nejsou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Nejake vizualizace nejsou ? Bohužel, vzhledem k vývoji budou první obrázky uvolněny až na podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 http://www.watchandclockforum.com/viewtopic.php?f=110&t=6248 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se