FoxTrader Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 (upraveno) Zdravím. Možná píšu zbytečně, ale mám Citizen Eco-Drve, jeden z modelů, cca 8let stár.. Když ho nosím, a pohnu více zápěstím, přepne se mi režim na budík/kalendář/.. což způsobilo několikeré mé zpoždění.. Dle GoldTime hodináře je to nedstranitelná chyba.. Nějaká zázračná rada? Myslel jsem ..nekonečný světelný pohon..nekonečné hodinky! Upraveno 9. dubna 2010 uživatelem FoxTrader
klaucz Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Moc ti to asi nepomůže, ale na nových modelech už to má Citizen vyřešené. Funkce přepínáš až po vytažení korunky do první polohy.
vraby Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Moc ti to asi nepomůže, ale na nových modelech už to má Citizen vyřešené. Funkce přepínáš až po vytažení korunky do první polohy. Pravda,ale kolega má zase problém že korunka se lehce povytáhne(ruku do kapsy)a čas se mu rozhodí.Nezajištená,nešroubovací.
FoxTrader Odesláno 8. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Moc ti to asi nepomůže, ale na nových modelech už to má Citizen vyřešené. Funkce přepínáš až po vytažení korunky do první polohy. Díky, nepomůže.. Ty moje mají snad 14let, a svoje si odkroutily.. Fandím novým technologiím, a EcoDrive považuju za skvělý, ale když přidám k těm přeskakujícím Citizenům zlemené pero Omega (limitka 40th Anniversary Moon Landing... šťastně a draze koupené zde na foru před 2měsíci), které mi před 4mi dny upadlo z psacího stolu na lino tak nešťastně, že se zlomilo přímo ve spojovacím závitu (už asi neopravitelné)..!! Moje budoucí hodinky nebudou Citizen, ale nějaký takřka nerozbytný kus oceli- Damasko nebo Sinn..
ramon Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 (upraveno) Díky, nepomůže.. Ty moje mají snad 14let, a svoje si odkroutily.. Fandím novým technologiím, a EcoDrive považuju za skvělý, ale když přidám k těm přeskakujícím Citizenům zlemené pero Omega (limitka 40th Anniversary Moon Landing... šťastně a draze koupené zde na foru před 2měsíci), které mi před 4mi dny upadlo z psacího stolu na lino tak nešťastně, že se zlomilo přímo ve spojovacím závitu (už asi neopravitelné)..!! Moje budoucí hodinky nebudou Citizen, ale nějaký takřka nerozbytný kus oceli- Damasko nebo Sinn.. Pádem jsi zlomil pero??? Edit: Jo na psaní Sorry za blbost Upraveno 8. května 2010 uživatelem ramon
VilemBednar Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Pravda,ale kolega má zase problém že korunka se lehce povytáhne(ruku do kapsy)a čas se mu rozhodí.Nezajištená,nešroubovací. Mám cca 1rok CITIZEN a řada Ecodrive je fakt 100%.
vraby Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Mám cca 1rok CITIZEN a řada Ecodrive je fakt 100%. Nemám nic proti Citizen jen jsem napsal jeden malej postřeh co hodinky kolegovy dělají.Někde udělali asi "soudruzi"chybu.
FoxTrader Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Pádem jsi zlomil pero??? Edit: Jo na psaní Sorry za blbost Holt nejni pero jako PÉÉRO!! Díky za potěchu v hodině smuteční..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se