Přejít na obsah

Jdu si takhle po ulici...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi by to bolo hodne blbé, aby zamestnanci IWC nosili na ruke niečo od konkurencie. Neverím, že by si kmeňový zamestnanec vo Švajčiarsku nemohol dovoliť niečo z domácej produkcie. Zamestnanecké zľavy boli možné aj napríklad v BMW, a to vo veľmi zaujímavých percentách. A možno je to najatá modelka. Hodinky a dokonca náramok v dielni pri strojoch? Kde je inšpektor OBP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo, a cemu? ja jsem rikal jedne kamaradce - nechces jet se mnou v patek vodpo do vidne? prej co tam? rikam, ze pro hodinky. uz zas? nechces investovat do neceho smysluplnejsiho? tak sem se ji ptal do ceho jako, ze prej by potrebovala kabelku. nebo na dovolenou ze bysme jeli. bla bla... dalsi auto nemam kam zaparkovat, hodinkovej budget na koupeni bytu nestaci, stejne nevim, co bych s nim delal, jestli pronajimal - ted mi tam tim padem budou bydlet cizi lidi... fakt sem o tom premyslel celou noc, do ceho smysluplne investovat... a vysledek je, ze v patek jedu do vidne pro hodinky, akorat kamaradku si vezmu ssebou jinou :D

Ahojte, prominte trosku mimo tema, ale kam ke komu jezdis do Vidne pro hodinky? Dekuju za odpoved.

Odkaz ke komentáři

nechcem zakladat nove vlakno, pre taku bezvyznamnu myslienku aka ma napadla.. tak pisem sem.. ;)

kedze su tento vykend v Bratislave zadara nejake muzea, bol som si ich par pozriet. Normalne by som do nich nesiel, az tak velky milovnik historie nie som :) Uz neviem, v ktorom presne to bolo, ale videl som vela vystavenych pracovnych nastrojov, brosne, spony.. a par inych technickych veciciek.. Rok vyrobi bol cca 1800? a v tom ma to napadlo.. ved v tom obdobi uz fungoval vacheron, patek, brequet, .. tak ja sa v muzeu divam na nejake zhrdzavene kosaky, slabo opracovane ozdobne brosne.. a pritom v tej dobe uz nejaky machri dokazali vymysliet, vyrobit a zostrojit na ( vtedy mozno ) desatiny milimetra presne hodinove strojceky a zabudovat ich do vreckoveho nozika alebo rukovete pistole, .. Bol som v muzeu patek philippe v Zeneve, a teda poviem vam, ze to bolo NIECO! vidiet, co vsetko a ako dokonale dokazali vyrobit ( hodinari ) A ( budem sa opakovat ) tu mam hikat nad nejakou 5x5 cm velkou sponou s viditelnymi nedostatkami opracovania, alebo jedalenskym setom zo striebra.. "no wow.." :thumbsdown_anim:

chapete co chcem povedat? neviem to spravne napisat, slohy mi nikdy nesli, no som rad, ze sa zaujimam o hodinky a klobuk dole pred panmi hodinarmi..

diky za precitanie..

citim sa lepsie, po tom, ako som to sem napisal :)

edit: ach ta gramatika..

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odkaz ke komentáři

... a zničehonic mě napadlo, že celá ta věc s hodinkama je strašná pitomost.

No to mě povídej. Jsem tu sotva rok a stihnul jsem za tu dobu slušně zchronomagořit. :helpsmilie:

Naštěstí nenakupuju tak rychle jak se ''zaláskovávám''. To už bych byl na mizině. :suicide_anim:

Jeden měsíc napíšu, jak moc se mi pořád líbí moje první automaty a další měsíc se je tu pokouším prodat. :crying_anim02:

Založím vlákno, kde hledám potápky s něčím červeným a usilovně odmítám tipy na cokoliv jiného a na konci si vyberu LONGINES Diver Legend Automatic,

kde není po červený ani památka. :snorkle:

A když jsem na ně dnes opět zasněně koukal do výlohy TOLLETu, tak mi do oka padly Baume Mercier Hampton Square GMT a jsem zase v ři.. . :D

Takže se fakt těším, až jednou potkám ty pravé. Jestli to teda jde...

Odkaz ke komentáři

... a zničehonic mě napadlo, že celá ta věc s hodinkama je strašná pitomost.

Já jsem zase, sedíc v práci, četl vejšplechty některých kolegů a uvědomil jsem si, že vlastně já už jsem na hodinkydost ochladnul... sice bez nich nejsem schopen vyrazit ani ven s košem, ale vlastně už mám "všechny které za to stojí" pod střechou... Jako doplnění mám Kampfschwimmery, ale tam nějaký vrchol, něco extra jako je mezi BUhren BigPilot od IWC, není... Sice mě obecně lákají nějaká ta IWCčka, ale nevím nevím, zda to stojí za námahu... Stejně nosím jenom BP, Monaco a pak pro pocit změny semtam něco...

Odkaz ke komentáři

On se člověk takňák jako postupem času dostane z fáze, kdy chce úplně všechno, k tomu, že si začne vážit dvou tří hodinek, který si pořídí - protože o těch už ví, že je chce a taky hlavně má jasno v tom, proč je chce.

Mohl bych uzavřít kruh konstatováním, že je to jako se ženskejma, ale to už vám přece dávno došlo :)

Odkaz ke komentáři

hodinky neuvari... :crying_anim02:

Mně zatím neuvařila ani holka, takže v tomto ohledu je stav žena - hodinky 0:0 :guiltysmiley: .

Ale když tě hodinky už nebaví, můžeš prodat, kdežto kuplířství je zakázané. A navíc za hodinky dostaneš nějaký peníze, kdyžto po rozvodu spíše o hodně penízků příjdeš. Volba je, zdá se, jasná... :guitar:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...