Ruda Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Tak se dnes zopakovala historie pro polský národ. V roce 1940 Katyňský masakr, kdy Polsko přišlo o svoji vojenskou a intelektuální elitu. A dnes Polsko ztratilo své politické špičky při cestě na vzpomínkovou akci k uctění obětí Katyňského masakru.
Z. Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Tak to je hodně smutná ironie osudu. Soustrast do Polska.
Hajek Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Soustrast do Polska a polským členům chronomagu....
nettopejr Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Taky se přidávám! Soustrast všem v PL a zvlášť jejich rodinám!! Taková událost je vždy tragédie a zvlášť když letěli vzpomenout na zabité krajany......je to "síla" (jak jinak to napsat aby člověk psal slušně?)
Teatime Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Polsko svou vojensko-politickou elitu neztratilo, někdo ji vyvraždil. A kdepak spadlo to letadlo? Nejsem příznivcem konspiračních teorií. Ale u některých národu se prostě musím vždy trochu zasnažit, než mne na ně napadne něco pozitivního.
Ruda Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 (upraveno) Polsko svou vojensko-politickou elitu neztratilo, někdo ji vyvraždil. A kdepak spadlo to letadlo? Nejsem příznivcem konspiračních teorií. Ale u některých národu se prostě musím vždy trochu zasnažit, než mne na ně napadne něco pozitivního. No, podle posledních "informací" pilot dostal příkaz přistát buď v Minsku nebo Moskvě. To odmítl. Ve Smolensku byla mlha. A při ČTVRTÉM pokusu o přistání ve Smolensku to dopadlo, tak jak to dopadlo. edit: pokud je to pravda, tak za vše může pilot Upraveno 10. dubna 2010 uživatelem Ruda
tombed Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 edit: pokud je to pravda, tak za vše může pilot Rudo, ten je poslední, kdo o tom rozhoduje, jestli ho tlačili přistát za každou cenu tam, aby se stihnul začátek ceremoniálu... Je to tragédie, a zase Katyň... Kondolencje dla Polski...
Teatime Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 (upraveno) Informace máš v uvozovkách, takže na to nemusím reagovat, navrch já žádné informace z první ruky nemám, takže si o příčinách tragedie nedovolím nic myslet. Ale tuším, že příčina bude podobně prostá, jak píšeš. Ačkoli, "pilot odmítl"??? Napadá mne ještě cosi o odmítání Rusovi, ale z piety si nadsázku odpustím. Každopádně: kdyby NKVD nevraždila, nikam by se neletělo a ani pilot by za to nemohl moci. edit: reaguji na Rudu, asi je to zřejmé. Upraveno 10. dubna 2010 uživatelem Teatime
Karlos Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 A jak tohle souvisí s hodinkama, že je to v téhle sekci?
Ruda Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 (upraveno) Informace máš v uvozovkách, takže na to nemusím reagovat, navrch já žádné informace z první ruky nemám, takže si o příčinách tragedie nedovolím nic myslet. Ale tuším, že příčina bude podobně prostá, jak píšeš. Ačkoli, "pilot odmítl"??? Napadá mne ještě cosi o odmítání Rusovi, ale z piety si nadsázku odpustím. Každopádně: kdyby NKVD nevraždila, nikam by se neletělo a ani pilot by za to nemohl moci. edit: reaguji na Rudu, asi je to zřejmé. Souhlasím, kdyby NKVD nevraždila, žádná pietní akce by se nemusela konat. Ty informace jsou samozřejmě z TV, kam je uvolňují ruští vyšetřovatelé. Pilot "odmítl" určitě na nátlak někoho z letadla. Prý tam bylo celé vrchní velení polské armády. edit: Žádám admina o přesunutí do "Ostatní diskuse a ..." a opravenu na "Smolensk", případně o smazání. Pokud na chronomagu toto vlákno nemá co dělat. Upraveno 10. dubna 2010 uživatelem Ruda
Karlos Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Já jen, že jsem v tomhle vlákně ani jednou nenašel slovo hodinky Sekce Ostatní diskuze je ta pravá.
Ruda Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Já jen, že jsem v tomhle vlákně ani jednou nenašel slovo hodinky Sekce Ostatní diskuze je ta pravá. Jasně, moje chyba. Moc často vlákna nezakládám a tak jsem založil blbě.
Návštěvník salamio Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Tak to je v prd.li. Seznam pasažérů. Více informací. To letadlo není žádný výkřik techniky (TU154M se základem v šedesátých letech, který už se navíc myslím nevyrábí). K tomu dohlednost kolem 500 m, čtyři pokusy o přistání a pokud mu do toho generalita na palubě ještě kecala, tak nevznikla nejvhodnější kombinace.
utrejch Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Tak to je v prd.li. Seznam pasažérů. Více informací. To letadlo není žádný výkřik techniky (TU154M se základem v šedesátých letech, který už se navíc myslím nevyrábí). K tomu dohlednost kolem 500 m, čtyři pokusy o přistání a pokud mu do toho generalita na palubě ještě kecala, tak nevznikla nejvhodnější kombinace. Neprijde mi, ze by tupolev bylo nejake spatne letadlo. Spis to vidim na pocasi a na tlaku sefu na kapitana letadla (skoro vsichni na palube, krom manzelek) ...
Návštěvník salamio Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 (upraveno) Jasně, souhlas ? to túčko za to samo o sobě samozřejmě nemůže ? však jsem taky psal o kombinaci faktorů. Nicméně bez diskuse: jsou i modernější letadla, než zrovna 154. Třeba Klaus s ním taky lítal, ale před časem ho vyměnil za o dost modernější Airbus. Napadá mě, jestli byla třeba v pořádku avionika? Ten popis nehody nevypadá zrovna na přesně fungující výškoměr. Ale to jsou všechno jenom dohady, snad se dočkáme rozumného vyšetření. BTW, v roce 2008 hrozili pilotovi polského vládního 154 vyhazovem za to, že při letu s Kaczyńským odmítl přistát v Tbilisi (odkaz). Upraveno 10. dubna 2010 uživatelem salamio
Hasič Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 A jak tohle souvisí s hodinkama, že je to v téhle sekci? všichni v letadle měli hodinky, tak to souvisí.
falkkon Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Nejvíc je mi líto pilota,který věděl že jde do průs..u,když mu do toho kecá amatér a beztak i vyhrožuje.
JPS Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Rudo, ten je poslední, kdo o tom rozhoduje, jestli ho tlačili přistát za každou cenu tam, aby se stihnul začátek ceremoniálu... Právě, že kapitán je ten poslední, kdo rozhoduje o tom, kde se přistane. Může mu kdokoliv poroučet a vyhrožovat, ale on by měl být ten, kdo nakonec rozhodne s konečnou platností a ponese případné důsledky!!! On má na sobě zodpovědnost za rozhodnutí, kde nakonec bezpečně a s kýmkoli na palubě přistane...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se