adamo Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Nápad dobrý, ikdyž ne úplně originální (myslím, že něco podobného měl/má nike?), ale cena nesmyslná a ty možnosti barev jsou taky hooodně omezené. Prestige se chce asi svézt na nápadu botasu... Je to vůbec zajímavé, jak některé řekněme tradiční české firmy objevily kouzlo designu a marketingu a velmi výrazně se zaměřily na mladé lidi. První kofola, nedávno botas a teď i prestige... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Jo, je vidět, že mi ty boty nic moc neříkají, měl jsem na mysli Botas Patriot ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 4 tisice za boty meho mladi? Je videt, ze marketingovi odbornici nasli zpusob jak vylakat z husakovych deti dalsi penize. ja rikam ne. design tech bot je dost divny, nikdy se mi nelibily a vypadaji i barevny lacine. za takove penize uz muzu mit i boty aligatora (a v tech neslapnu nikdy vedle, pane Nadenicek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 spíše do města, nikam jinam se profilem podrážky nehodí To je v pořádku, je dobrý mít těch bot víc a ne jedny goretexový pohory z hudysportu jako EDC. Když vím, že jdu na kafe, natahnu počmárané botasky. Když jdu na lov, vezmu holiny. Univerzálnost na botách fakt nehledám. Těžko se mi stane, že bych při cestě do starbucksu musel do vojtěšky nahánět prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 No, myslel jsem to tak, že spousta lidí by si je mohla chtít brát i jinam, nejen do města na rovné chodníky a ony na to přitom nejsou až tak dobře stavěné ... Dnes a denně narážím na různé kecky se "žlutou měkkou" podrážkou, které se hodí na indoor sporty a oni v tom ti lidé běhají po venku ... Já osobně mám přes 20 párů bot různého zaměření a použití, ale je pravda, že více než polovina jsou boty do práce a o zbytek se dělí různé casual boty, na sport, atd. ... No, abych se vrátil k tématu, okukoval jsem ty botasky u kamaráda, protože mě zajímalo, jak jsou provedené. Musím konstatovat, že velmi kvalitně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 4 tisice za boty meho mladi? Je videt, ze marketingovi odbornici nasli zpusob jak vylakat z husakovych deti dalsi penize. ja rikam ne. design tech bot je dost divny, nikdy se mi nelibily a vypadaji i barevny lacine. za takove penize uz muzu mit i boty aligatora (a v tech neslapnu nikdy vedle, pane Nadenicek). 4 tisíce stojí Tebou navrhnutá barevná varianta,pokud se spokojíš s modro-bílou nebou černo-bílou klasiku,stačí Ti 800,- A pokud koupíš Prestige od Moledy,máš záruku echt české výroby,žádný Vietnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 tak ja mam doma ciernu variantu uz nieco vyse roka a stale drzia (nie od bambusakov) ... a taktiez mam aj botas ale real VINTAGE okolo 35rokov maju snád este niekedy tak zozeniem je to fajn Pokoukáničko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 V Molede do toho slapli a uz nabizi tri modely na zakazku: ODKAZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 A ze 4 tisic jsou razem 2 tisice ODKAZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se