miris Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Gratuluji k nádherným hodinkám (patří k jedněm z mých nejoblíbenějších chronografů), ... nic ve zlým, ale nemůžu si pomoct, stejně jim nejvíce sluší tmavě hněděj krokouš
Návštěvník Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Budu upřímnej-je zajímavý,co dokážou udělat z tak pěknějma hodinkama,absolutně příšerný fotky.Opakuje se to tady pravidelně-a nejvíc žeru,když si někdo koupí hodinky za 20 a víc tisíc a fotí to mobilem,protože nemá foťák a nebo má nějakej starej krumpl-co je to v tomhle případě nevím,ale je to hrůza.Hodinky super , k tomu není co dodat-jo a ještě jedna věc-na těch prvních fotkách-to ti nevadí,že ty hodinky máš utáhlý na ruce jako prase,že kůže skoro přetejká přes kůži? To se přece krásně doplňuje...hodinky a fotografie. K čemu je příspěvek bez pěkné fotky! U mě to bylo tak, že jsem se zde zaregistroval až poté, co jsem si koupil první pořádný foťák - abych nebyl jen pasivním komentátorem cizých příspěvků. A zjistil jsem, že i když máte dobrou techniku, tak nafotit hodinky tak, aby to za něco stálo, není vůbec snadné. Klobouk dolu nad těmi pár machry, kteří to zde svedou! Takže jen a jen více příspěvků s krásnými fotkami ještě krásnějších hodinek. Jeden jako druhý slušně kulháte v pravopise. Takže hoši. V psaném projevu lze tolerovat hovorovou češtinu, ale není možné mít fatální chyby v interpunkci (panedge), používat předložku z se 7. pádem (Panedge), skloňování přídavných jmen cizých (Petr0793) a špatné používání předložek smeknout klobouk nad machry. (Petr0793). To je zhruba látka základní školy. Až se to doučíte, prosím postujte vaše kritické glosy ke kvalitě fotografií. Do té doby musím konstatovat, že je s podivem, jak někdo, kdo se s bídou správně podepíše, se bez skrupulí pouští do psaného projevu. A vaše další případné reakce jsou mi u p....e Nehodlám tady Petemu kazit vlákno. Howgh
panedge Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Prosím moderátory o smazání všech mých příspěvků v tomto vlákně.Nevěděl jsem totiž,že se tady nesmí říkat vlastní názor.Děkuji
jejda Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Prosím moderátory o smazání všech mých příspěvků v tomto vlákně.Nevěděl jsem totiž,že se tady nesmí říkat vlastní názor.Děkuji Proč se hned vytáčet? I špatná fotka má vypovídací hodnotu, a dobře míněná připomínka může autora posunout ve focení dál... Málokdo má doma fotoatelier, a většina se právě poučila z vlastních chyb. Prohlédni si fotky před 10 lety a současné, uvidíš ten skok dopředu.
Onisan Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 je s podivem, jak někdo, kdo se s bídou správně podepíše, se bez skrupulí pouští do psaného projevu.Tyjsi učitel čj?
pete Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) ono to neni tak jednoduchy... je fakt, ze primy blesk foceni hodinek moc neprospiva... ale holt nekdo radsi pece buchty, nekdo sekanou... kazdy neco umi... a i tak je to obcas opruz... vcera jsem se trapil s jednemi xemex... fakt nevim, jestli neco z cca 140 fotek vyberu... hamiltony jsem zatim fotil troje, jazzmaster chrono zatim ne - rad je vyfotim a gratuluju! Já ti je kibi klidně na fotky půjčím... no problema Upraveno 16. května 2010 uživatelem pete
pete Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 panegde, petr0793 - meli byste byt spis radi, ze tady hodinky nekdo vubec ma chut vyfotit, po techto vasich prispevcich se na to treba urcita cast lidi vysere a misto fotek na ruce tu budou "krasne" produktovky z webu a zive fotky bude fotit kibi a par dobrodruhu, kteri na to maji dostatek casu a chuti.. Děkuji veliteli, že jste se mě zastal Jak mě již znáte, tak mě tyhle řečičky nemohou naštvat. Já se jen kochám a mazlím se svýma krásnýma hodinkama. Kdo chce podívá se, kdo chce tak něco napíše a kdo nechce tak sem neleze. Otázka volby...
pete Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Prosím moderátory o smazání všech mých příspěvků v tomto vlákně.Nevěděl jsem totiž,že se tady nesmí říkat vlastní názor.Děkuji Neurážej se a piš co máš na srdci. Je fakt, že moc fotek jsi sem nedal, ale to ti snad vyčítat nebudu tak jo Já ti brnknu až pojedu koncem týdne do Práglu a někde se sejdem... bívalí Jojo, to je náš Roman
pete Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Tak repete, třeba to bude o kousíček lepší
Onisan Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 No, lepší, ale proč tak velký.. 800x600 by stačilo určitě
pete Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 No, lepší, ale proč tak velký.. 800x600 by stačilo určitě Jo tak to mě nenapadlo, příště. Je fak, že normálně fotím na 2560x1920, takže jsem to vlastně zmenšil
Yen.da Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 O jazzmasterech chrono už douho přemýšlím... jen mi na nich trošku vadí ten šedivej pruh pod indexy, nějak to ne mě nepůsobí dobře. jdou vidět někde na živo?
eskimak Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Tieto Jazzmastery na tahu by som si ani nevsimol, pre mna dost nevyrazne hodinky... no v momente ked sa hodia na kozu - su to ine hodinky, neuveritelne vyniknu, NADHERA! Inak trochu oneskorene, ale gratulujem!
pete Odesláno 17. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) O jazzmasterech chrono už douho přemýšlím... jen mi na nich trošku vadí ten šedivej pruh pod indexy, nějak to ne mě nepůsobí dobře. jdou vidět někde na živo? No Praha, Kladno, Benešov, Vlašim, Poděbrady, Brno, Zlín... Takže téměř kdekoli... Kdyby jsi mi nenapsal o "šedivém" pruhu, tak bych si ani nevšiml... Tieto Jazzmastery na tahu by som si ani nevsimol, pre mna dost nevyrazne hodinky... no v momente ked sa hodia na kozu - su to ine hodinky, neuveritelne vyniknu, NADHERA! Inak trochu oneskorene, ale gratulujem! Děkuji... Upraveno 17. května 2010 uživatelem pete 1
bandicoot Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Opakuje se to tady pravidelně-a nejvíc žeru,když si někdo koupí hodinky za 20 a víc tisíc a fotí to mobilem,protože nemá foťák... To je zas maloměšťácká kravina - prosím tě, dej sem nějaký koeficienty, co a za kolik bych teda měl mít, abych zapadl. Vyjděme z hodinek, který mám za RP 8500,-?. Znamená to, že třeba mám mít auto za pětinásobek, domek v satelitu za dvacetinásobek, 2 děti, retrívra, chatičku na berounce, hadry od lacoste? Pete, dobrý, prď na něj.
pete Odesláno 17. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) To je zas maloměšťácká kravina - prosím tě, dej sem nějaký koeficienty, co a za kolik bych teda měl mít, abych zapadl. Vyjděme z hodinek, který mám za RP 8500,-?. Znamená to, že třeba mám mít auto za pětinásobek, domek v satelitu za dvacetinásobek, 2 děti, retrívra, chatičku na berounce, hadry od lacoste? Pete, dobrý, prď na něj. Však v klidu... Upraveno 17. května 2010 uživatelem pete
bandicoot Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 sakra, ja mam stafforda... to jsem asi out, co...? Ty jsi stejně out, aneb: "nejvíc žeru, jak někdo, kdo má v hodinkách desítky tisíc a to samý ve fotovýbavě, může chodit v maskáčích, to se nemůže slušně oblíknout?"
bandicoot Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 to tu fakt nekde zaznelo...?skoro jo, foťákem to začne a kapsáčema to skončí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se