kulix Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 po srovnani gmtIIc s novymi suby bych rekl, ze gmt jsou vice komplikovanejsi, lepsi font cisel na lunete, zelena gmt rucka je fakt super, ale mensi vodotesnost a pololeskly tah je jedine minus.. radeji bych volil k milgaussum gmtc.. to bys mel pekny parecek ve windru..
volfda Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 po srovnani gmtIIc s novymi suby bych rekl, ze gmt jsou vice komplikovanejsi, lepsi font cisel na lunete, zelena gmt rucka je fakt super, ale mensi vodotesnost a pololeskly tah je jedine minus.. radeji bych volil k milgaussum gmtc.. to bys mel pekny parecek ve windru.. Také se přikláním více k GMT, než k subům. Sice jsem funkci GMT na Navitimerech nikdy nevyužil, ale jde mi o ty hodinky celkově. Co se týče vodotěsnosti, asi bych vyloženě nevykoupal ani ty Suby. Když jedu cílěně někam, kde to bude náročnější (od rybaření až po potápění se), beru si Seika, ta mi i změří hloubku (viz. odkaz v podpisu). A pololesklý tah mi sedl, tah na Milgaussech je skvělý, ostatně DJ II. mají stejný, ty GMT mají jen jinou sponu. Navíc myslím, že díky své lunetě působí mohutněji, než suby, což mi vyhovuje...
gas Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 GMT nejsou pravověrné Rolexky, třetí ručka šílená, k ničemu, navíc ta luneta ... já mám kámoše k Milgaussům vybráno, Sub LV
volfda Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 GMT nejsou pravověrné Rolexky, třetí ručka šílená, k ničemu, navíc ta luneta ... já mám kámoše k Milgaussům vybráno, Sub LV O LV jsem chvíli přemýšlel, měl jsem dokonce skvělou nabídku. Jsou to krásné hodinky, nelíbí se mi ale tah na starých Subech... Takže vyčkám nových a uvidím...
ANT Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 datejust a milgauss su dost podobne hodinky aj tvarom aj velkostou. Podla mna to nevynosis. Vezmi radsej nejaky submariner, GMT master, explorer 2 alebo Daytonu. Idealne by bolo mat este aj inu farbu ciferniku
volfda Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Tak Datejust II bych si nekoupil... proporce uplne kazi Rolex design... na Milgaussech ta velikost sedi, ale klasiky DJ pouze v 36mm pokud neco... Imho, pokud datejusty, tak SS s broušenou lunetou (bile zlato), k tomu jubilee pasek (ten std. co je treba na milgaussech k nim vypada divne), a ciferniky muzes menit dle vule... Nebo jestli se ti libi zlato, tak nemam nic proti... Kdyz jsem poprvy videl DJ II tak jsem si rikal, parada, konecne 41mm, takova slusna velikost... ale kdyz se podivas na ne tak trochu z dalky, a kor kdyz mas vedle klasicky DJ, tak jsem presvecen, ze o DJ II tolik presvedcen nebudes... Submarinery jsou skvely, nekomu se ale muze zdat jejich provedeni humpolacky, obzvlast kdyz vedle nic das DJ (proste DJ jsou nablyskany, suby brouseny, vypada to uplne jinak). Sub = the ultimate tool watch. Ale jelikoz mas Milgaussy a Breitle, tak bych zkusil neco jineho... osobne, mam rad serie, tj. kdyz Rolex tak DJ+Sub, Omega Seamaster + SpeedMaster, IWC Ingineury + Pilotky, atd. Z meho pohledu se domnivam, ze DJ neuzijes, pokud si nechas Milgaussy. Zpracovanim jsou milgaussy na urovni DJ, ale zamerenim jako Suby (tj technicky zamerene), tudiz jsou to naprosto univerzalni hodinky a nebranil bych se je nosit k cemukoliv... Kdybys mel suby, tak bych te premlouval do DJ a vice versa (IMHO pak bys zadny jiny nepotreboval)... Kdybych vlastnil Milgaussy a Suby, tak nevim, jak bych se rozhodoval, co si ten den vzit... Milgauss a DJ bych volil DJ na formalnejsi setkani, ale jinak na volny cas Milgauss Abych rekl pravdu, zkusil bych treba Speedmastry... jo, Omega je jinde jak cenove tak prestizi, ale nejsou to spatne hodinky, a neokoukaji se ti, a pochybuju, ze bys je z vlastni vule prodaval, hodne lidi na foru to lituje (viz thread)... Jo, a cena za novej sub cca $7500, soucastny sub $6000 Jeste jeden napad, co nejakej High end, ve smyslu AP, VC, PP, BP, Breguet atd... treba Breguet Aeronavale? Anebo co neco z nemecke vyroby? GO nebo treba Sinn? Souhlasím s tebou. Omega mi ale nikdy nebrala, takže nad tou ani nepřemýšlím. Breguety aeronavaly jsem chtěl, ale jsou malé. AP, VC jsou zatím mimo. Další vyšší štaci vidím v BP, či Purtuguese 7days. Zatím bych rád něco co mi uspokojí v relaci Rolex lehce přes kilo- takže omrknu ty suby a pak uvidím. Mám chronus Panerai, který budu muset také ukojit. Teď jsem se uklidnil, čekám na suby a případně na něco zajímavého zde v prodejní sekci. Člověk nikdy neví, zase tak chorobně nakupovat nechci, ale chtěl jsem si to vnitřně ujasnit s tím DJ. Teď vím, že jeho nákup odsunu, jednou ho koupím, ale ne teď (pokud v dalším měsíci budu dávat do sekce nové přírůstky DJ, prosím zapomeňte na tento příspěvek )
sibirnaya Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 pokud koupis DJII, tak nebudes nosit Milg, to ti muzu garantovat...
zid Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Doufám, že do takového stadia nikdy nedojdu, nejspíš bych žádný hodinky nenosil, jelikož bych si nevybral. Na fotce ty milgaussy působí jako hrozně malý hodinky, přičemž zas tak malý ve srovnání na živo nejsou :s Upraveno 24. května 2010 uživatelem zid
lastam Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 oboje hodinky jak GMTc, tak DJII jsou velice pekne, datejust musim rict ze jejich luneta se "leskne jak sviňa" a netreba zadnych drahych sutru, fotky jsou fakt naprd, obzvlaste bleskem, tam se pozna uz uplny kulovy... suby, GMTc a DJII to je trojlistek mezi kterym bych vybiral ja, a finalovou dvojici bych asi mozna volil mezi novymi submarinery a GMTc, fakt je treba videt hodinky nazivo vsechny - nutnost!
volfda Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2010 pokud koupis DJII, tak nebudes nosit Milg, to ti muzu garantovat... Právě proto si od Mrakouše beru ty Defy, alespoň dám Rolády na chvilku k ledu
volfda Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Jedna srovnavaci fotka ... Tohle je hvězdná sestava... Mám co dohánět
baza Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Právě proto si od Mrakouše beru ty Defy, alespoň dám Rolády na chvilku k ledu Tipuju na ty černý... ?
volfda Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Tipuju na ty černý... ? Právě že ne. Chci je na kůži, ta mi hned padla do oka. Vzhledem k tomu, že jsem měl a mám jen černé ciferníky, chci světlý. Kombinace té duhy s tmavým se mi nelíbí. Ten světlý má své kouzlo. Viděl jsem je na bandicootovi, jsou krásné. Jakmile dojde k předání, podělím se zde o své dojmy a přidám fotečku, jak se skamarádí s ostatníma
baza Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Právě že ne. Chci je na kůži, ta mi hned padla do oka. Vzhledem k tomu, že jsem měl a mám jen černé ciferníky, chci světlý. Kombinace té duhy s tmavým se mi nelíbí. Ten světlý má své kouzlo. Viděl jsem je na bandicootovi, jsou krásné. Jakmile dojde k předání, podělím se zde o své dojmy a přidám fotečku, jak se skamarádí s ostatníma Škoda, myslel jsem, že už nebudu muset o těch černejch přemýšlet... Taky přidej ještě fotečku na ruce
volfda Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Škoda, myslel jsem, že už nebudu muset o těch černejch přemýšlet... Taky přidej ještě fotečku na ruce Volba byla jasná, jen jsem viděl ty fotky... Navíc ten krásný řemen v kombinaci s tím světlým cifrem, no prostě nádhera. Už se na ně moc těším. Určitě netrumfnu mrakoušovi fotky, ale tak nějakou z našeho společného života hned udělám
volfda Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Tak jsem se dnes zastavil v Carollinu a udělal to, co jsem už dlouho chtěl- porovnal jsem Mlgaussy s DJ II. Ty hodinky mají ledasco společnéí, jak jsem psal výše, ale myslím, že by se mi mezi sebou neprali. Přeci jen bych dal nyní přednost Submarinerům, ale časem se DJ II. nevyhnu Mimo to jsem ještě zkoušel SDDS, o kterých jsem zde chvíli spekuloval, ty mi naživo tolik nenadchly, na Rolex jsou už jinde, i když bezpohyby excelentní hodinky. BTW. Zapovídal jsem se tam s prodejcem a ten mi říkal, že nyní měli zákazníky, kteří přišli s problémy s kalibry Rolex. Problém byl se zmagnetizováním oscilátoru. Ptal jsem se jak je to možné, prý od notebooku... Jak je obrazovka držena magnetem v zavřené poloze. Toto by mi nikdy nenapadlo, ale asi je to možné. Takže k noťasu jen s Milgaussama
Josef01 Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Taky jsem se o víkendu zastavil v Carollinu mrknout na Rolexy (hlavně po některých diskuzích zde), abych viděl ten obrovský rozdíl mezi Steinhart (alá Rolex) a Rolex. Chlapi, žádný rozdíl v provedení hodinek jsem neviděl (až na tah samozřejmě). Nepíšu to kvůli flame, jenom jsem to chtěl vidět na vlastní oči a viděl.... 1 5
volfda Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Taky jsem se o víkendu zastavil v Carollinu mrknout na Rolexy (hlavně po některých diskuzích zde), abych viděl ten obrovský rozdíl mezi Steinhart (alá Rolex) a Rolex. Chlapi, žádný rozdíl v provedení hodinek jsem neviděl (až na tah samozřejmě). Nepíšu to kvůli flame, jenom jsem to chtěl vidět na vlastní oči a viděl.... No, já bych řekl, že tam bude ještě rozdíl v kalibru a kouzlu oné korunky obecně. Vzhled hodinek může být podobný. To máš jako když některé automobilky napodobují jiné, modely vypadají krásně, i svezení je fajn, ale Lexus to prostě není...
Josef01 Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 S tím souhlasím, samozřejmě jsem viděl jenom obal, strojek bude o něčem jiném, jak říkáš "karoserie ještě auto nedělá".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se