sect Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Před nějakou dobou jsem v prodejní sekci koupil tyto Casia, původně jsem sice přemýšlel o Suuntech, ale nakonec jsem rád. Potřebuju akorát výškoměr, který tyto Casia mají, vodotěsné jsou, odolné taky, celkem dobře vypadají a navíc mají rádiem řízený čas a solární dobíjení. Nějaké fotky jsem udělal až dneska tam, kde budou tyto hodinky nejčastěji využity - na horách....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sect Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Risemany na cestách..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sect Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Tak dnes výrazně jiné teploty než když jsem je měl na ruce posledně . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Pekne hodinky, podla mna "najfunkcnejsie" zo sucasnych G-cok, mne sa na nich viac paci trend vyvinu atmosferickeho tlaku (->pocasie) nez vyskomer.Zvazujem medzi nimi a gw-m5600bc1, za tie druhe hra hlavne slusnejsia velkost a nenapadnost pri zachovani odolnosti, za G-cka hra barometer.
sect Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Nejlepší jízda na ledu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. února 2011 uživatelem sect
African Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Parádní fotky a výborná volba G-shock" Mám je přes rok, dostávají pořádný čočky a zatím bezproblémový chod. Proč je možná vyměním, je absence kompasu. Dost mě také mrzí ty plastový sklíčka, už tam mám pár ťukanců od kamínků. Se safírem by byli 100% a klidně bych si ty dva, tři litry přidal"
RavenPM84 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Přiznám se, že jenom velice málo G Shocku se mi libí, ale jako užitkové hodinky patří mezi ty nejlepší! Kombinace G Shock, solar a radio z nich doslova děla nesmrtelné hodinky s přesnosti na sekundu a to za velice pěknou cenu. Sám jsem si jedny Casia objednal na sportování... Ten kompas se dá vyřešit i jinak, příklad: http://cgi.ebay.com/...d7#ht_500wt_825
African Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 To RAVEN: A víš, že máš asi pravdu" Mám je moc rád a je pravda, že Protreky už nejsou G-shock o které mě vždycky šlo. Našel jsem něco i v ČR a bude po poblému: http://www.pro-preziti.cz/kompas-na-hodinky/Omlouvám se za plevelení Secte, ale třeba se bude hodit i tobě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se