dknespl Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Na Baselworldu předvedl svůj čerstvý prototyp s názvem Prologue nový AHCI kandidát Marc Jenni. Hodinky jsou bez korunky, natahují a seřizují se prstencem, podobně jako Pita PTS, ale prstenec není naspodu, ale na boku a oproti Pitovi se dají přepínat funkce,tj. nátah, řízení ruček a nastavovaní datumu, pomocí tlačítka. Funkci indikuje ukazatel na číselníku. více na jeho webu, puristech, horomundi, a video na vimeo jak to všechno funguje. Na stránkách má hezké dvě fotky setkání s Danielsem na Baselu v roce 1994, tehdy jako učeň. A po 16tietech s vlastními hodinkami.
Alojz Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 řekl bych, že zajímavá práce, hlavně ty hodinky jsou dost decentní a nositelné...
sureshot Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 hrubka puzdra pomerom k cifr. mi pripomina dnesne perrelet, riesenia zaujmaveskoda trochu bielej datumovky
sureshot Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 teda po pozreti videa mi uz ta datumovka vobec neprekaza nadherne
NIGHTinGALE Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Docela koukám, líbí se mi to hodně a ten prstenec je neotřelej. O tom hodináři jsem nikdy neslyšel.Akorát nechápu, proč ten index na čtyřce nemohl zůstat celej. Ale to je jen piha na kráse.
JDenver Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Rozhodně jsou neotřelé. Samozřejmě krom všech ostatních kladů. Cenu raději nechci ani vědět.
dagou Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Docela koukám, líbí se mi to hodně a ten prstenec je neotřelej. O tom hodináři jsem nikdy neslyšel. Akorát nechápu, proč ten index na čtyřce nemohl zůstat celej. Ale to je jen piha na kráse. Já myslím, že to je taková třešnička na dortu - s velkou pravděpodobností je ten index tvarovanej mimo ciferník a pak vlepenej přesně na místo. Ukazuje tím, že na to má. Tohle je zrovna drobnost, která mi udělala radost...
cigi Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Mně se taky zdají perfektní a chápu sureshota, že se s bílou datumkou smířil - je tam, kde má být a ten index na 4 taky chápu jako dagou - jako perličku a ne jako vadu - té by se v tomto případě jistě šlo vyhnout, ačkoli jinak tyhle uražené indexy nemiluju. Nějak jen přesně nerozumím účelu těch nápisů kolem subciferníku - že by ručka ukazovala, co se právě nařizuje? Jak se vůbec nařizují a natahují? To propána vypadá zas na nějakou tu frajeřinu z hodinářskýho nebe, že jo!!! Edited October 21, 2010 by cigi
dknespl Posted October 21, 2010 Author Report Posted October 21, 2010 že by ručka ukazovala, co se právě nařizuje? Jak se vůbec nařizují a natahují? To propána vypadá zas na nějakou tu frajeřinu z hodinářskýho nebe, že jo!!! Nejdříve se tím tlačítkem přepne na to co se chce zrovna ovládat = natahování, seřizování času, seřizování data (to ukazuje ta ručička) a pak se točí tím kroužkem po obvodu místo korunky.
cigi Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Pane jo, navíc to funguje tak, jak to vypadá, že to funguje, páni, to je třída , musím říct, že se to navíc čte jako praktická vychytávka.
dknespl Posted October 21, 2010 Author Report Posted October 21, 2010 Ten trojúhelníček má dole namalovaný ten chlíveček (v poloze natahování), aby se to tam přeplo, když se to chce nosit, jako když se zastrčí korunka, aby si to člověk náhodou nerozšteloval.
cody Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 A jak se to tam prepne po natazeni (to je wind) do toho chlivecku? Samo?Nebo taky tlacitkem?
dknespl Posted March 15, 2011 Author Report Posted March 15, 2011 Marc Jenni se už taky přichystal na Basel Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
dknespl Posted March 19, 2011 Author Report Posted March 19, 2011 Tak už i v pouzdře: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. zdroj: facebook Marka Jenniho.
Elmagico Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Jeni používa ETU? Nikde som sa nedopátral na nete
Recommended Posts