safi Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 (upraveno) Toto vlákno slouží pro diskusi ke článku na titulce "Girard Perregaux: Nežít jen minulostí" Pravidla v tomto vláknu jsou stejná jako všude jinde na Chronomagu - moderátoři budou mazat off-topic příspěvky. Odkaz na článek Jak vnímáte prestiž značky Girard Perregaux? Upraveno 22. dubna 2010 uživatelem safi
farářskej Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Je strašně těžký napsat čtivej a informativní článek, když má člověk málo informací. Je daleko horší napsat čtivej a informativní článek, když má člověk informací moc. Čím dál častěji mám ve tvým případě za to, že se s jistým morbidním potěšením stáváš obětí druhý situace a článek z odkazu je prostě k neučtení. Když jsem začal psát, tak jsem dostal výbornou radu - ze všeho nejdřív si udělej jasno v tom, kdo je tvůj čtenář. Je to zvídavej amatér, nebo odborná veřejnost? Podle tohohle rozdělení pak musíš ty jako pisálek stavět článek.
safi Odesláno 23. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Je strašně těžký napsat čtivej a informativní článek, když má člověk málo informací. Je daleko horší napsat čtivej a informativní článek, když má člověk informací moc. Čím dál častěji mám ve tvým případě za to, že se s jistým morbidním potěšením stáváš obětí druhý situace a článek z odkazu je prostě k neučtení. Když jsem začal psát, tak jsem dostal výbornou radu - ze všeho nejdřív si udělej jasno v tom, kdo je tvůj čtenář. Je to zvídavej amatér, nebo odborná veřejnost? Podle tohohle rozdělení pak musíš ty jako pisálek stavět článek. Díky za zpětnou vazbu. Zamyslím se nad tím :-)
Vit Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Moc zajímavý článek, díky za něj. Je zajímavé sledovat, jak se tvůj styl psaní vybrušuje.
safi Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Moc zajímavý článek, díky za něj. Je zajímavé sledovat, jak se tvůj styl psaní vybrušuje. Spíše hledám vlastní styl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se