Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Toto vlákno slouží pro diskusi ke článku na titulce "Girard Perregaux: Nežít jen minulostí"

Pravidla v tomto vláknu jsou stejná jako všude jinde na Chronomagu - moderátoři budou mazat off-topic příspěvky.

Odkaz na článek

Jak vnímáte prestiž značky Girard Perregaux?

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

Je strašně těžký napsat čtivej a informativní článek, když má člověk málo informací. Je daleko horší napsat čtivej a informativní článek, když má člověk informací moc.

Čím dál častěji mám ve tvým případě za to, že se s jistým morbidním potěšením stáváš obětí druhý situace a článek z odkazu je prostě k neučtení. Když jsem začal psát, tak jsem dostal výbornou radu - ze všeho nejdřív si udělej jasno v tom, kdo je tvůj čtenář. Je to zvídavej amatér, nebo odborná veřejnost? Podle tohohle rozdělení pak musíš ty jako pisálek stavět článek.

Odesláno
Je strašně těžký napsat čtivej a informativní článek, když má člověk málo informací. Je daleko horší napsat čtivej a informativní článek, když má člověk informací moc.

Čím dál častěji mám ve tvým případě za to, že se s jistým morbidním potěšením stáváš obětí druhý situace a článek z odkazu je prostě k neučtení. Když jsem začal psát, tak jsem dostal výbornou radu - ze všeho nejdřív si udělej jasno v tom, kdo je tvůj čtenář. Je to zvídavej amatér, nebo odborná veřejnost? Podle tohohle rozdělení pak musíš ty jako pisálek stavět článek.

Díky za zpětnou vazbu. Zamyslím se nad tím :-)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...