Murphy97 Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 nechapem ako moze niekto polozit takuto otazku pri takomto osmotriednom fejku ktoremu by sa aj priemerne fejky z bulharskej trznice smiali do oci... fakt nechapem... hele, bacha, neber si nás, Bulhary, do úst, jo?
Pixelator Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 ok. pardon. menim to na vietnamsku trznicu dufam ze tu nikto nie je vietnamec aby som zas niekoho neurazil
stopa99 Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Super zalozna za kolko ich asi zalozili..??
skalis Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 ...ze by sa nam olupovala nerez? Nene, to je zakladovy kov - zlato . Hele, ted jeste jednou vazne (at jen nerejpu - muj prvni post). Zastavarnik je v prvni rade obchodnik. Nemusi to byt zadny velky myslitel nebo znalec, ale tezko by vykoupil/prodaval vec, o jejiz cene nema alespon radovou predstavu. Takze myslet si, ze v zastavarne udelas terno obchod svyho zivota, je opravdu naivni. Za 50 EUR nikdy nekoupis Breitling ani jine podobne hodinky s hodnotou o dva rady vyssi.
224477 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 cisty dovolenkovy street grade fake...
Hasič Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Ty vole ber to....sou paradni a nenech se votravit kecama mistnich zavistivcu....proste jednou se povede udelat dobrej kseft Máš recht, to ber, a pak se snima vyfot u Porsta, té bomba!!! a lidi jsou závistivci, ty jsou lepčí než ty vod Sybirnaye!!! a za tu cenu!!!
Radim.Fousek Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Celý život se těším, že se mě samotnému podaří to vyvrátit, ale osudový supervýhodný nákup se nikomu z nás nedaří. Čím to? :-) edit: překlepy No, ted musim trochu zamachrovat - mi se pred nedavnem takovy supervyhodny nakup podaril: Breitling Chrono Callisto limitovana Serie Speciale se sklenenym dynkem, kde vidime Lemania 1873 kalibr v akci za 1200 euro. Hodnota ca. 5000. Ale porad se bavime o 3-mistnych euro cislech a ne o drobnych, takze ta poucka jsou pravý? NE, protože jsou tak levný! zustava v platnosti! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Takže tohle je taky fake? http://cgi.ebay.it/Superlative-vintage-wat...O-/120448529743
Radim.Fousek Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Takže tohle je taky fake? http://cgi.ebay.it/Superlative-vintage-wat...O-/120448529743 Ne, ty jsou O.K. Akorat je to normalni verze s referenci 80520 N - takze rok vyroby 1990-1991. Opravdova hodnota je ca. 2000 euro. Sberatel je dneska muze koupit tak levne, protoze neodpovidaji dnesni mode hodinek o velikosti pesacke miny. Zajimavy je reklamni text z katalogu Breitling 1990: "Chrono Callisto je urcen pro ty, kteri chteji klasicky mechanicky chronograf v optimalni velikosti".
volfda Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 S úsměvem jsem si přečetl další vlákno typu jsou pravé... Co o to, že to někdo nepozná, ale ta cena Jakmile mi někdo nabídne F430 za 100k CZK, hned ho bez pochyb koupím Navrhuji pro odobné týpky a fake makery forum.chronofake/fuckoff.com, ať si tam hrajou na super kupy, dědictví a podobné nemožné pičoviny (i když chrono dědictví po některých z nás by nebylo nejhorší, pak ale rodina patrně tuší...). Dále navrhuji dát do čela chronomagu ceník nejfakovanějších značek s nápisem, liší-li se cena staršího modelu v dobrém (funkčním) stavu o více jak 30%, JE TO KU... FAKE Omlouvám se za rozhořčenost, ale tento týden jsem viděl asi tisíc faků od triček až po hodinky a je mi zle
Josef01 Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Radim.Fousek: No pokud člověk nevidí originál, tak to asi nepozná a i tak může mít problém....
Radim.Fousek Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Radim.Fousek: No pokud člověk nevidí originál, tak to asi nepozná a i tak může mít problém.... No, u Chrono Callisto jsem se s kopii jeste nesetkal, nanejvys s hodinkama sestavenyma z vice starych kusu - takze sice prave, ale sberatelska hodnota miziva. A Lemania kalibr se da poznat na prvni pohled, at je zabudovany v Breitlingach, Omegach, nebo jinych hodinkach. Ja osobne se drzim pravidla - radeji vydat par euro za katalog z doby, ze ktere hodinky, ktere chci koupit, pochazi a porovnat detaily. Vetsina fake-hodinek ma fantasmagoricka seriova / referencni cisla, ktere proste do te doby nepatri, nebo gravura na dynku neodpovida typu atd. No a hlavne zapnout zdravy rozum a nemyslet si, ze se najde blb, ktery proda Breitlingy za 150 euro!
Radim.Fousek Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Varovani pred fakem! Pokud nakupujete v ebay, tak od toho trapneho faku prsty pryc! Prodejkyni uz jsem napsal, ale ta krava to porad jeste nestahla a dale ceka na naivku, co to od ni koupi! (Anebo na trestni oznameni, uvidime, jak prodej dopadne). http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...e=STRK:MEWAX:IT 1) Modely Steel-Case NIKDY nemely otaceci tachymetrickou lunetu 2) V teto dobe se uz psal Breitling pouze tiskacimi pismeny 3) Valjoux kalibr 7734 se vyrabi dodnes ve firme Poljot, takze faku s timto kalibrem muze kazdy Cinan nasekat stovky a tisice. Mustek se pregravuruje a Breitling s Valjoux kalibrem 7734 je hotov. Kdyby se ale alespon drzeli originalniho vzhledu, ale tenhle kousek je opravdu na bliti!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se